Jean Le Joint Ets SPRL

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Jean Le Joint Ets SPRL
Private companiesHealth Services • Jean Le Joint Ets SPRL

Contactgegevens Jean Le Joint Ets SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jean Le Joint Ets SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jean Le Joint Ets SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Reper Vreven 27; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 478 18 53; 0475 25 07 53 (+32-02 478 18 53; 0475 25 07 53) 02 478 18 53; 0475 25 07 53 (+32-02 478 18 53; 0475 25 07 53)

Fax (fax): +32 (2) 653-67-52 +32 (2) 653-67-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jean Le Joint Ets SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jean Le Joint Ets SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jean Le Joint Ets SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jean Le Joint Ets SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jean Le Joint Ets SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jean Le Joint Ets SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jean Le Joint Ets SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jean Le Joint Ets SPRL
Products information Jean Le Joint Ets SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06679382324
Ondernemingsnummer: 5966094970
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 421,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors; Boilers - Cleaning & Mainten.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jean Le Joint Ets SPRL
(Get full report from official database of BE for Jean Le Joint Ets SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jean Le Joint Ets SPRL
Addition kinds of activities for Jean Le Joint Ets SPRL

207600. Plantaardige oliefabrieken, nec | Vegetable oil mills, nec
811102. Gespecialiseerde advocatenkantoren, advocaten | Specialized law offices, attorneys
22110800. Sheers en andere dunne, lichte stoffen: katoen | Sheers and other thin, lightweight fabrics: cotton
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
36210115. Voorgerechten, voor motoren | Starters, for motors
36710000. Electron buizen | Electron tubes
38410421. Chirurgische nietmachines | Surgical stapling devices
73890210. Veiligheidsinspectie dienst | Safety inspection service

Werken bij Jean Le Joint Ets SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jean Le Joint Ets SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jean Le Joint Ets SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jean Le Joint Ets SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • Machine operator (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als steller-operator ben je verantwoordelijk voor enerzijds het instellen van de verschillende plaatbewerkingsmachines en anderzijds houden van toezicht op de correcte uitvoering van de werkmethode en geven van instructies in dag- of ploegendienst mede onder leiding van de voorman. als steller is naast de voorman de aanspreekpersoon wanneer een productiemedewerker problemen ondervindt tijdens de uitvoering van je taken. Oplossen van kleine storingen. Bepalen a.d.h.v. de dagplanning welk werk op welke machine komt en mensen toewijzen (voornamelijk buiten de daguren). ben je het eerste aanspreekpersoon van de productiemedewerkers. Zorg je voor de volledige inrichting van de werkplek. Dit houdt in dat alle benodigde materialen aanwezig en correct opgesteld zijn. Maak je van de eerste producten bij het in productie nemen van een nieuwe order en het uitvoeren van de eerste productcontrole. Zorg je voor vrijgave van productie. Dit houdt in dat de productiesituatie voldoet aan de veiligheidsvoorschriften, dat de kwaliteitseisen zijn gewaarborgd, dat de arbeiders zijn geïnstrueerd i.v.m. het gebruik van de verschillende machines en het vervullen van de controlehandelingen. Activeer je de instelgegevens en instructiegegevens voortvloeiend uit de praktijk, dit in samenwerking met de voorman. Zorg je voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek. Werk je mee aan de optimalisatie van o.a. diverse gereedschappen, machines en werkmethodes

  • Vloerder (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma regio Brugge zijn we momenteel DRINGEND op zoek naar een vloerder. De kandidaat in kwestie moet reeds over enige ervaring beschikken en moet in staat zijn zelfstandig te kunnen werken. Het betreft een tijdelijke opdracht (minimum 3 maanden), met kans op vast Je beschikt over een rijbewijs B + eigen vervoer en spreek perfect Nederlands.

  • Chauffeur C met VCA Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: 2WORK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het dagdagelijks onderhoud van de rijwegen bij onze opdrachtgever Als wegdekreiniger rijd je met een borstelveegwagen Je besproeit de interne rijwegen en veegt ze met de vrachtwagenborstel proper De staat van het materieel en de beschermingsmiddelen voorbereiden Het uitvoeren van het basisonderhoud

  • Huishoudhulp in Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Zedelgem (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Poetsmedewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASCHKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt ingezet om te gaan poetsen/schoonmaken bij particulieren: vensters wassen, afstoffen, dweilen of schuren, stofzuigen, soms auto's wassen, kasten uitkuisen, ...

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Student Grand café (Zaterdagwerk) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: HGC - HANOS

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en klantvriendelijke Medewerker voor in het Grand Café of onze Personeelskantine. Je werkzaamheden bestaan onder meer uit het opnemen van de bestelling van de klant, het klaarmaken of voorbereiden van de bestelling in de keuken en vervolgens het bedienen van de klant. Het uitdenken van week specials, deze uitwerken en calculeren, bestellingen verzorgen, verwerken van aangekochte goederen volgen fifo systeem. Ook ben je verantwoordelijk voor overige werkzaamheden, handhaving HACCP, het opruimen en schoonhouden van het grand café en verzorg je de afwas. Je bent elke zaterdag vrij om te werken!

  • Projectleider / Werfleider (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Opleveren van projecten van A tot Z; Bereidt de werven voor en is verantwoordelijk voor de opmetingen, de opstart, het bestellen van materialen, contact met onderaannemers en de uitvoeringsplanning; Brengt de montageploegen op de hoogte van de werken en stuurt hen aan op de werven; Neemt deel aan werfvergaderingen; Waakt over de veiligheid op de werf; Lost problemen die zich voordoen op de werf onmiddelijk op; Je bent verantwoordelijk voor de nacalculatie van het project i.s.m. calculator. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd in project sourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs. Onze klant is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van specifieke producten die gebruikt worden in de bouwsector. Het evolueerde van een familiebedrijf tot één van de meest toonaangevende fabrikanten in Europa. Voor de uitbreiding van het team zijn wij voor hun op zoek naar een m/v "Projectleider":

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van Jean Le Joint Ets SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Jean Le Joint Ets SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jean Le Joint Ets SPRL. Laat een reactie achter voor Jean Le Joint Ets SPRL. Jean Le Joint Ets SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jean Le Joint Ets SPRL. Leave a respond for Jean Le Joint Ets SPRL. Jean Le Joint Ets SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jean Le Joint Ets SPRL op de google maps. Adres en contacten Jean Le Joint Ets SPRL
Location of Jean Le Joint Ets SPRL on the google maps. Address and contacts of Jean Le Joint Ets SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Jean Le Joint Ets SPRL Jean Le Joint Ets SPRL: PIRLOT CHRISTIANE | BOUCHERIE DUFRAIS | LE CHALET | BOEKHANDEL JOYCE-ROYCE | CHRISTOPHE STENMANS

Other related companies as Jean Le Joint Ets SPRL: PIRLOT CHRISTIANE | BOUCHERIE DUFRAIS | LE CHALET | BOEKHANDEL JOYCE-ROYCE | CHRISTOPHE STENMANS

Jean Le Joint Ets SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jean Le Joint Ets SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06679382324. Het bedrijf Jean Le Joint Ets SPRL bevindt zich op het adres: Rue Reper Vreven 27; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 421,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors; Boilers - Cleaning & Mainten..
De hoofdactiviteit van Jean Le Joint Ets SPRL is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jean Le Joint Ets SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jean Le Joint Ets SPRL, openstaande posities, locatie van Jean Le Joint Ets SPRL op de kaart.

Jean Le Joint Ets SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jean Le Joint Ets SPRL, company assigned to the tax number BE06679382324. The company Jean Le Joint Ets SPRL is located at the address: Rue Reper Vreven 27; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 421,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Plumbing contractors; Boilers - Cleaning & Mainten..
The main activity of Jean Le Joint Ets SPRL is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Jean Le Joint Ets SPRL is not available. You also can look at reviews of Jean Le Joint Ets SPRL, open positions, location of Jean Le Joint Ets SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jean Le Joint Ets SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jean Le Joint Ets SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jean Le Joint Ets SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jean Le Joint Ets SPRL, employees, financial statistics.