Huge C

Contactgegevens Huge C: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huge C: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huge C

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Route 67; 7530; Tournai (Gaurain-Ramecroix), België

Telefoon (phone): 069 54 86 88 (+32-069 54 86 88) 069 54 86 88 (+32-069 54 86 88)

Fax (fax): 069 54 89 65 (+32-069 54 89 65) 069 54 89 65 (+32-069 54 89 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huge C: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huge C"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huge C"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huge C, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huge C. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huge C, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huge C. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huge C
Products information Huge C

BTW identificatienummer (tax): BE01069763183
Ondernemingsnummer: 4707061767
Hoofdstad (capital): 574,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 394,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huge C
(Get full report from official database of BE for Huge C)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huge C
Addition kinds of activities for Huge C

221199. Breedgeweven stofmolens, katoen, nec | Broadwoven fabric mills, cotton, nec
513699. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
01390100. Voedergewassen | Feeder crops
07230208. Rijstdroogdiensten | Rice drying services
09129913. Tonijn, vangen van | Tuna, catching of
37140121. Propanomzettingsapparatuur, motorvoertuig | Propane conversion equipment, motor vehicle
38260103. Infrarood analytische instrumenten | Infrared analytical instruments
39310108. Hammers, piano | Hammers, piano

Werken bij Huge C: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huge C: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huge C. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huge C. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende orders Erembodegem - tijdelijk (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Erembodegem zijn we op zoek naar 4 tijdelijke administratief ondersteunende medewerkers. Je zal het orderteam administratief versterken, je controleert de orders, put ze ook in en voert algemene administratieve taken uit.

  • productiemedewerker / magazijnier (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beheert de stock en je staat in voor een goede werking van het magazijn. Je staat in voor de administratie, en maakt een nauwkeurige mengeling van de kruiden aan de hand van de recepturen. Je kan met de PC overweg. Je zet kruidenmengelingen en koude bereidingen klaar voor verzending.

  • KLEDINGRETOUCHEUR (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kledingzaak met vaste waarde zijn we op zoek naar een kledingretoucheur (M/V). Je werkt vanuit het atelier van de zaak.

  • Projectverantwoordelijke (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als projectverantwoordelijke zorg je ervoor dat de realisatie van lopende projecten in de werkplaats in goede banen wordt geleid : Je maakt eerst een inschatting van de nodige middelen en tijd die de uitvoering van een project in beslag zal nemen. Je bereidt werkopdrachten voor waarbij je met creatief inbeeldingsvermogen technische oplossingen bedenkt en je communiceert deze met de dienst engineering en met de werkplaats om ze te kunnen realiseren. Je communiceert ook vlot met andere afdelingen bv. met de afdeling aankoop en verzending om de nodige resources te kunnen vrijmaken of bestellen. Je neemt zelf contact op met mogelijke leveranciers om prijzen aan te vragen en te onderhandelen. Je communiceert met de verkoopafdeling om je voorbereide bestekoffertes te bespreken. Je probeert de planning zo goed mogelijk na te leven.

  • MAGAZIJNIER - REGIO KLUISBERGEN - OPTIE VAST (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Kluisbergen zijn wij op zoek naar een magazijnier. Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Voorraden opvolgen de ontvangst van de producten controleren De te leveren bestellingen ontvangen en voorbereiden (ophaling, verpakking, ...) Goederen in opslagzones plaatsen Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Montagehandelingen uitvoeren: Verpakkingen, palletten De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Goederen en producten ontvangen De levering controleren

  • HUISHOUDHULP Olen - direct VAST contract én Maaltijdcheques (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met jouw privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • JOBSTUDENTEN PLOPSALAND (ADINKERKE)

    Regio: ADINKERKE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Binnen Plopsaland kan je als student bij drie afdelingen terecht: - Food & Beverage: word onze nieuwe ‘keuken- en kassa-ambassadeur’ van onze verschillende themarestaurants of de mobiele verkooppunten! Takenpakket: Vriendelijk onthaal, vlotte bediening, juiste afrekening van bestellingen, voorbereiden van maaltijden, afruim en afwas. Ervaring in de horeca is een pluspunt. Geen ervaring? Geen probleem! - Operations: word onze nieuwe medewerker Operations en bezorg al onze bezoekers alvast een onvergetelijke dag! Takenpakket: kassa, ticketcontrole, onthaal, animatie, parkingmedewerker, attractiebediening, theatermedewerker, schoonmaak. - Merchandising: werk enthousiast en gemotiveerd mee in onze winkels en stimuleer zo de groei van het park! Takenpakket: verkoop Plopsa-artikelen in de winkels, kassa, aanvullen thema-corners, verkoop ballonnen in het park, verkoop glittersticks in het Plopsatheater, handje helpen in het magazijn.

  • student verkoop m/v (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Studentenjob

    Voor de luchthaven in Oostende zijn wij opzoek naar een student. Je staat in voor de verkoop van de duty free artikelen (parfum, tabak, chocolade, ...)

  • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Mystery shoppers gezocht - regio ANTWERPEN - aangename bijverdienste! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: VABU

    Type: Werfreserve

    Als mystery shopper heb je oog voor detail, kan je nauwkeurig werken en ben je stipt. Je bepaalt volledig autonoom je eigen werkschema en je voert in opdracht van nationale en internationale klanten bezoeken uit. Achteraf vul je een rapport in over je ervaringen. En je wordt er nog voor betaald ook...

  • Stagiaire interimkantoor (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: START PEOPLE NIKE

    Type: Leercontract

    Help jij graag een grote onderneming vooruit met de beste uitzendmedewerkers? Ons inhouse-team zorgt voor een vlotte instroom van kwalitatieve kandidaten. Eens de puzzelstukken van je zoekopdracht zijn ingevuld, volgt het administratieve werk. Hierbij speel jij een belangrijke rol. Je zal mee ondersteunen in de administratieve taken van ons inhousekantoor.

Zoek naar antwoorden van Huge C in sociale netwerken
Look for responds of Huge C in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huge C. Laat een reactie achter voor Huge C. Huge C bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huge C. Leave a respond for Huge C. Huge C on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huge C op de google maps. Adres en contacten Huge C
Location of Huge C on the google maps. Address and contacts of Huge C

Andere gerelateerde bedrijven als come Huge C Huge C: NOEL KEIRSEBILCK | VAN DIJCKE | GEORGES VAES | Vetcour P | VH Automobiles

Other related companies as Huge C: NOEL KEIRSEBILCK | VAN DIJCKE | GEORGES VAES | Vetcour P | VH Automobiles

Huge C is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huge C, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01069763183. Het bedrijf Huge C bevindt zich op het adres: Grand Route 67; 7530; Tournai (Gaurain-Ramecroix). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 574,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 394,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Huge C is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huge C is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huge C, openstaande posities, locatie van Huge C op de kaart.

Huge C is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huge C, company assigned to the tax number BE01069763183. The company Huge C is located at the address: Grand Route 67; 7530; Tournai (Gaurain-Ramecroix). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 574,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 394,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of Huge C is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Huge C is not available. You also can look at reviews of Huge C, open positions, location of Huge C on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huge C, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huge C, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huge C, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huge C, employees, financial statistics.