HOUSCHEID SPRL

Contactgegevens HOUSCHEID SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HOUSCHEID SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

HOUSCHEID SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Maldingen 6; 4791; Burg-Reuland (Thommen), België

Telefoon (phone): 080 22 88 02 (+32-080 22 88 02) 080 22 88 02 (+32-080 22 88 02)

Fax (fax): 080 22 97 05 (+32-080 22 97 05) 080 22 97 05 (+32-080 22 97 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HOUSCHEID SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HOUSCHEID SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HOUSCHEID SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HOUSCHEID SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HOUSCHEID SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HOUSCHEID SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HOUSCHEID SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HOUSCHEID SPRL
Products information HOUSCHEID SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05826019287
Ondernemingsnummer: 7456115722
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 150,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in HOUSCHEID SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HOUSCHEID SPRL
(Get full report from official database of BE for HOUSCHEID SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor HOUSCHEID SPRL
Addition kinds of activities for HOUSCHEID SPRL

249914. Mallets, hamers en clubs: hout | Mallets, hammers, and clubs: wood
274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
20330400. Groenten en plantaardige producten, in blikjes, potten, enz. | Vegetables and vegetable products, in cans, jars, etc.
22990403. Garnering van textielafval en lompen | Garnetting of textile waste and rags
33399916. Tin raffinage (primaire) | Tin refining (primary)
70410103. Sorority residentieel huis | Sorority residential house

Werken bij HOUSCHEID SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HOUSCHEID SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HOUSCHEID SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HOUSCHEID SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Betonarbeider (WORTEL)

    Regio: WORTEL

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma actief in de bouwsector zijn wij op zoek naar een betonarbeider Je zal volgende werkzaamheden uitvoeren: plaatsen van systeembekisting, gieten en polieren van beton.

  • Exclusieve huismanager (M/V) te Dilsen-Stokkem, 12 uur per week (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12 uren per week, te presteren in 3 dagen, voor een gastgezin wonende te Dilsen-Stokkem. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Ze hebben 4 kleine kinderen en hulp in de ochtendspits is meer dan welkom. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Student M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Voor TVH te Waregem zoeken wij dringend studenten die meerdere weken beschikbaar zijn. Wij zoeken nog studenten voor onderstaande periodes. Je bent telkens de volledige periode beschikbaar. 02/07/18 - 27/07/18 16/07/18 - 17/08/18 23/07/18 - 17/08/18 30/07/18 - 31/08/18 20/08/18 - 21/09/18

  • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: EMANUEL

    Type: Vaste Job

    Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

  • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DAF TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

  • Service Technieker (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: YES Select

    Type: Vaste Job

    Als service technieker beschikt u over een eigen service wagen. U krijgt via uw tablet de planning voor de komende dagen. Op deze tablet vindt u alle informatie over de klant zodat u de opdracht geod kan uitvoeren. Elke ochtend vertrekt u van thuis uit naar de eerste klant waar je instaat voor het onderhoud of de herstelling van hun machines. Het zijn voornamelijk mechanische herstellingen, zoals vervangen van onderdelen, onderhoud van motoren, vervangen van olie, drukregelaars controleren, ed. De eerste maanden werkt u nooit alleen maar spreek je af met een collega ter plaatse bij de klant. U zal met verschillende collega techniekers samenwerken, zo leert u meteen iedereen goed kennen.

  • Coördinator preventief onderhoud (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: GasthuisZusters Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Jobinhoud In samenwerking met een 30-tal collega’s worden elektro-mechanische werkzaamheden uitgevoerd aan toegangscontrole systemen, HVAC, industriële reinigings- en sterilisatiemachines, perslucht, gassen, waterbehandelingssystemen, transportsystemen, laagspanningsinstallaties, WKK’s, generatoren, alsook schilderwerken, loodgieterij, schrijnwerkerij, tuinonderhoud,… ·Je staat in voor de verdere optimalisatie van het jaarplan preventief onderhoud in functie van inhoud, frequentie, benodigde uren en materialen; ·je zet onderhoudsconcepten op en evalueert deze in samenwerking met constructeurs en engineering; ·je zorgt voor kennisoverdacht.

  • technieker voor onderhoud van opleggers en trailers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je in voor het onderhoud van opleggers en trailers. Dit kan zowel gaan over preventief onderhoud als over herstellingen. Daar onder kan vallen : smeren van de vrachtwagens, herstellingen aan de verlichting, onderhoud van de hydraulica, ...

  • VASTGOEDMAKELAAR (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: GIMMO PROJECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Prospectie van nieuwe klanten / inkoop, verkoop vastgoed. Plaatsbezoeken met geïnteresseerde kopers. Onderhandeling en afronding verkoop met opvolging tot verlijden van de akte.

  • Elektricien Waterproductiecentrum West-Vlaanderen (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: DE WATERGROEP

    Type: Werfreserve

    Functie en plaats in de organisatie Als elektricien waterproductiecentrum (WPC) voer je exploitatieopdrachten uit in drinkwaterinstallaties en in proceswaterinstallaties van industriële klanten. Als elektricien waterproductiecentrum werk je binnen de Directie Productie en Opslag die verantwoordelijk is voor de optimale werking van de productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, hydroforen, toevoerleidingen ...) en voor het automatiseren en de telecontrole van productie, berging en toevoer. Je werkt onder leiding van de verantwoordelijke voor exploitatie, productie en opslag. Je werkt nauw samen met de andere elektriciens en met de productiemedewerkers. Voornaamste opdrachten Dit zijn jouw belangrijkste opdrachten: Je controleert en onderhoudt de productie-installaties. Je voert metingen uit. Je legt bedradingen aan op basis van schema's. Je stelt eenvoudige elektrische schema's op en helpt bij het programmeren van PLC's. Je voorziet de doseer- en waterbehandelingsinstallaties van scheikundige producten. Je volgt de richtlijnen inzake waterbehandeling, AREI, veiligheid en milieu. Je lost praktische problemen op. Je wordt tewerkgesteld in een van volgende regio's: Snellegem, Kooigem, Harelbeke of Woumen.

Zoek naar antwoorden van HOUSCHEID SPRL in sociale netwerken
Look for responds of HOUSCHEID SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor HOUSCHEID SPRL. Laat een reactie achter voor HOUSCHEID SPRL. HOUSCHEID SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HOUSCHEID SPRL. Leave a respond for HOUSCHEID SPRL. HOUSCHEID SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HOUSCHEID SPRL op de google maps. Adres en contacten HOUSCHEID SPRL
Location of HOUSCHEID SPRL on the google maps. Address and contacts of HOUSCHEID SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come HOUSCHEID SPRL HOUSCHEID SPRL: Vermote K | Aprisys NV | ROGER DEROO | CAMILLE MORIAU | Vercaemst-Deprez brandstoffen

Other related companies as HOUSCHEID SPRL: Vermote K | Aprisys NV | ROGER DEROO | CAMILLE MORIAU | Vercaemst-Deprez brandstoffen

HOUSCHEID SPRL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HOUSCHEID SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05826019287. Het bedrijf HOUSCHEID SPRL bevindt zich op het adres: Maldingen 6; 4791; Burg-Reuland (Thommen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 150,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in HOUSCHEID SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HOUSCHEID SPRL is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HOUSCHEID SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HOUSCHEID SPRL, openstaande posities, locatie van HOUSCHEID SPRL op de kaart.

HOUSCHEID SPRL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is HOUSCHEID SPRL, company assigned to the tax number BE05826019287. The company HOUSCHEID SPRL is located at the address: Maldingen 6; 4791; Burg-Reuland (Thommen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 150,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in HOUSCHEID SPRL were not found.
The main activity of HOUSCHEID SPRL is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HOUSCHEID SPRL is not available. You also can look at reviews of HOUSCHEID SPRL, open positions, location of HOUSCHEID SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HOUSCHEID SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HOUSCHEID SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HOUSCHEID SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HOUSCHEID SPRL, employees, financial statistics.