UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL
Private companiesAgricultural Services • UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL

Contactgegevens UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue Emile Van Becelaere 28a 1170 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-60-19-46 32-26-60-19-46

Fax (fax): 32-26-73-56-46 32-26-73-56-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL
Products information UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE09501495361
Ondernemingsnummer: 5319824218
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cutting - machine tools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL
(Get full report from official database of BE for UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL
Addition kinds of activities for UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL

7322. Aanpassings- en verzameldiensten | Adjustment and collection services
8099. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
33390000. Primaire nonferro metalen, nec | Primary nonferrous metals, nec
35480108. Transformers (apart), voor booglassers | Transformers (separate), for arc welders
35590202. Leren werkmachines | Leather working machinery
38410206. Oogonderzoekende instrumenten en apparaten | Eye examining instruments and apparatus
39491302. Voetbaluitrusting en -benodigdheden, algemeen | Football equipment and supplies, general

Werken bij UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • MAGAZIJNIER DAG (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het laden, lossen, verpakken en opruimen van de geproduceerde onderdelen. Je houdt het magazijn op orde en wordt polyvalent ingeschakeld.

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: GREENHOUSE EEKLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Eeklo en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO BEERVELDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: DIENSTENFIRMA BALDEMO

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag? Wil je de mogelijkheid hebben om zelf je uren te bepalen? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Dienstenfirma Baldemo is een jong, sociaal voelend bedrijf dat in 2006 is opgericht door de PWA’s en OCMW’s van Balen, Dessel, Mol en Retie. Wij zijn een dienstencheque bedrijf dat veel aandacht besteed aan de begeleiding en opleiding van onze huishoudhulpen. Wij staan dan ook altijd klaar voor onze werknemers als deze met vragen of problemen zitten! Bij indiensttreding bieden wij daarnaast een opleiding aan die o.a bestaat uit poetstechnieken, ergonomisch werken en beroepsgeheim. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, gemotiveerde collega’s in de regio Balen, Dessel, Mol en Retie! Kom gerust vrijblijvend een kijkje nemen of solliciteer nu.

  • Inventaris 5/11 - student (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een inventaris in een winkel in de M2, zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken van 8 tot 15 of 16.45 tot 22.00. Je zal de goederen moeten tellen met behulp van een scanmachine.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Jobstudent fastfoodrestaurant (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een grote fastfoodketen zijn wij actief op zoek naar flexibele en gemotiveerde studenten die tijdens de herfstvakantie vrij zijn om te werken. Je staat in voor het bedienen van klanten en/of het klaarmaken van voedsel. Je komt terecht in een professionele werkomgeving.

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Logopediste m/v (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Triangel vzw. Multidisciplinair diagnose& therapiecentrum

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar versterking van ons logoteam. Bij Triangel wordt er gewerkt rond alle mogelijke problematieken.Onze patientjes bestaan voornamelijk uit jongeren tussen 4-14 jaar. Leuke afwisselende job! Met prima ondersteuning van het team en een toffe werksfeer. Ik geef graag meer uitleg bij een eerste persoonlijk gesprek.

  • BEGELEIDER KINDERDAGVERBLIJF/KINDERVERZORG(ST)ER (OPPUURS)

    Regio: OPPUURS

    Bedrijf: Cura Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de proffessionele opvang van baby's en peuters van 0 tot 3 jaar. Je zorgt voor een kwalitatieve opvang, zorg en begeleiding. Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan op juiste manier communiceren naar het kind, collega's en ouders. Je werkt 4 of 5 dagen per week en bent flexibel.

Zoek naar antwoorden van UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL in sociale netwerken
Look for responds of UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL. Laat een reactie achter voor UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL. UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL. Leave a respond for UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL. UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL op de google maps. Adres en contacten UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL
Location of UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL on the google maps. Address and contacts of UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL: IDEE BURO | TREETEX ACOUSTICS | JETELO | E.T.C.S. | POLICE F?D?RALE

Other related companies as UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL: IDEE BURO | TREETEX ACOUSTICS | JETELO | E.T.C.S. | POLICE F?D?RALE

UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09501495361. Het bedrijf UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL bevindt zich op het adres: Avenue Emile Van Becelaere 28a 1170 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Cutting - machine tools. Producten gemaakt in UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, openstaande posities, locatie van UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL op de kaart.

UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL is a company, that was registered 1986 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, company assigned to the tax number BE09501495361. The company UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL is located at the address: Avenue Emile Van Becelaere 28a 1170 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Cutting - machine tools. Products created in UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL were not found.
The main activity of UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL is not available. You also can look at reviews of UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, open positions, location of UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company UNIAC=SMS DEMAG AG SPRL, employees, financial statistics.