GSV-VANNOPPEN BVBA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • GSV-VANNOPPEN BVBA
Private companiesMembership Organizations • GSV-VANNOPPEN BVBA

Contactgegevens GSV-VANNOPPEN BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GSV-VANNOPPEN BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GSV-VANNOPPEN BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koolmijnlaan 31; 3550; Heusden-Zolder (Heusden), België

Telefoon (phone): 011 57 30 69; 011 57 57 01 (+32-011 57 30 69; 011 57 57 01) 011 57 30 69; 011 57 57 01 (+32-011 57 30 69; 011 57 57 01)

Fax (fax): 011 57 16 33 (+32-011 57 16 33) 011 57 16 33 (+32-011 57 16 33)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GSV-VANNOPPEN BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GSV-VANNOPPEN BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GSV-VANNOPPEN BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GSV-VANNOPPEN BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GSV-VANNOPPEN BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GSV-VANNOPPEN BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GSV-VANNOPPEN BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GSV-VANNOPPEN BVBA
Products information GSV-VANNOPPEN BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02437286376
Ondernemingsnummer: 9022216796
Hoofdstad (capital): 535,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 141,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Floor heating; Whirlpools; Boilers - Cleaning & Mainten.; Tank control

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GSV-VANNOPPEN BVBA
(Get full report from official database of BE for GSV-VANNOPPEN BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GSV-VANNOPPEN BVBA
Addition kinds of activities for GSV-VANNOPPEN BVBA

331702. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
36210100. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
37310200. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
38420412. Gehoorapparaten | Hearing aids
51479902. Vleesmakelaars | Meat brokers
73130000. Radio, televisie, uitgeververteenwoordigers | Radio, television, publisher representatives
75320404. Botsingswinkels, auto's | Collision shops, automotive

Werken bij GSV-VANNOPPEN BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GSV-VANNOPPEN BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GSV-VANNOPPEN BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GSV-VANNOPPEN BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Huishoudhulp (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Agilitas Roeselare

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden?  Dan ben je bij Agilitas home services aan het juiste adres!! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp in de regio Roeselare, Beveren, Hooglede, Gits, Moorslede… Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.  

  • Gemotiveerde poetshulp m/v (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: PWA OOSTERZELE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je staat er niet alleen voor! Jouw meter of peter zorgt voor een persoonlijke begeleiding. Voordelen: Je kiest zelf hoeveel uur je wil werken en op welke dagen. Wij maken voor jouw een planning op maat! Wij garanderen een stipte en correcte verloning.

  • poetshulp heuvelland (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. Dit uurrooster kan later steeds worden uitgebreid, indien gewenst. “Voel je thuis bij Hulp in huis”!

  • Elektricien regio Bilzen/Hoeselt (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Hoeselt zijn we momenteel op zoek een elektricien met passie voor het vak. Functie: • Installeren van nieuwe elektrische (residentiële) installaties • Renovatie en/of uitbreiding van bestaande elektrische installaties volgens plan of schema • Uitvoeren van de nodige slijp- en kapwerken om de juiste sleuven te voorzien • Leggen van kanalisatie, kabels en buizen en monteren van rails • Plaatsen van inbouw- en opbouwmateriaal en verdeeldozen • Installatie, aansluiten, opstarten en herstellen of onderhouden van toestellen, bijvoorbeeld schakelaars, …

  • Werfleider klasse 7 bouwbedrijf (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    - Controle over de uitvoering van bouwprojecten vanaf start werf tem definitieve oplevering - Overleg met de interne studiedienst - Opvolging ter plaatse : leiding geven aan eigen metsers en bekisters en coördineren werken onderaannemers - Bijwonen werfvergaderingen - Oplossen technische problemen in samenwerking met technisch coördinator - Rapporteren aan technisch coördinator - Budgettering van werf (controle en opvolging) - Afroepen bestellingen - Opvolging, opmaak vorderingsstaten en verrekening meerwerken - … op termijn als volwaardig werfleider autonoom projecten van a tot z opvolgen

  • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: Compusearch

    Type: Vaste Job

    Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

  • Ombouwer machines (Steller/operator) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ter ondersteuning van de productie, zoeke nwe we voor onmiddellijke indiensttreding een operator / steller.   Je taak bestaat uit: Het bedienen en ombouwen van één manuele machine of meerdere automatische machines; Na een opleiding, garandeer je de goede werking van de machines en de opvolging van de productie; Je meet de productiestukken na en controleert ze voor vrijgave; Je volgt milieu- en veiligheidsvoorschriften op; Je verzorgt een correcte ploegovergave Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamische, internationale onderneming met een verkoop- en productieafdeling in Ternat. De producten bestaan uit koperen, stalen, loodvrije en bronzen stukken.

  • Polyvalent magazijnier (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket is divers: Het doen van verschillende taken met PC. Je plaatst bestellingen bij onze leveranciers. Je controleert de toegekomen leveringen. Je stockeert en klasseert de goederen in ons magazijn. Je zorgt dat het magazijn op orde staat, eigen inbreng van klassement/ordening stellen we zeker op prijs. Je zet het materiaal klaar voor de techniekers en helpt met het laden en lossen.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Commercieel service technieker (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: RD TECHNIEK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een onderhoudstechnieker ! Ben jij een jonge gemotiveerde technieker (m/v) met een commerciële touch ? Heb jij genoten van een opleiding in de sanitair en cv ? Ben jij een leergierig persoon ? Kun je zelfstandig werken ? Heb jij interesse in een vaste job in een jong en dynamisch bedrijf dat zich verspreid over heel Vlaanderen ? Stuur dan jouw cv door naar [email protected] of maak een afspraak op 012/210203 en misschien word jij onze nieuwe collega !!!

Zoek naar antwoorden van GSV-VANNOPPEN BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GSV-VANNOPPEN BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GSV-VANNOPPEN BVBA. Laat een reactie achter voor GSV-VANNOPPEN BVBA. GSV-VANNOPPEN BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GSV-VANNOPPEN BVBA. Leave a respond for GSV-VANNOPPEN BVBA. GSV-VANNOPPEN BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GSV-VANNOPPEN BVBA op de google maps. Adres en contacten GSV-VANNOPPEN BVBA
Location of GSV-VANNOPPEN BVBA on the google maps. Address and contacts of GSV-VANNOPPEN BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GSV-VANNOPPEN BVBA GSV-VANNOPPEN BVBA: Elec Color SPRL | BEMA-GRAPHICS | MEURMANS & CIE | Van der Stede N | MY WAY SA

Other related companies as GSV-VANNOPPEN BVBA: Elec Color SPRL | BEMA-GRAPHICS | MEURMANS & CIE | Van der Stede N | MY WAY SA

GSV-VANNOPPEN BVBA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GSV-VANNOPPEN BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02437286376. Het bedrijf GSV-VANNOPPEN BVBA bevindt zich op het adres: Koolmijnlaan 31; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 535,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 141,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Floor heating; Whirlpools; Boilers - Cleaning & Mainten.; Tank control.
De hoofdactiviteit van GSV-VANNOPPEN BVBA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GSV-VANNOPPEN BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GSV-VANNOPPEN BVBA, openstaande posities, locatie van GSV-VANNOPPEN BVBA op de kaart.

GSV-VANNOPPEN BVBA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is GSV-VANNOPPEN BVBA, company assigned to the tax number BE02437286376. The company GSV-VANNOPPEN BVBA is located at the address: Koolmijnlaan 31; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 535,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 141,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Bathroom installation & accessories; Sanitary articles - Installation & Repair; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Floor heating; Whirlpools; Boilers - Cleaning & Mainten.; Tank control.
The main activity of GSV-VANNOPPEN BVBA is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GSV-VANNOPPEN BVBA is not available. You also can look at reviews of GSV-VANNOPPEN BVBA, open positions, location of GSV-VANNOPPEN BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GSV-VANNOPPEN BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GSV-VANNOPPEN BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GSV-VANNOPPEN BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GSV-VANNOPPEN BVBA, employees, financial statistics.