Gils R

Contactgegevens Gils R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gils R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gils R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rodter Strasse 36; 4780; Sankt Vith, België

Telefoon (phone): 080 22 75 21 (+32-080 22 75 21) 080 22 75 21 (+32-080 22 75 21)

Fax (fax): +32 (63) 878-97-52 +32 (63) 878-97-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gils R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gils R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gils R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gils R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gils R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gils R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gils R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gils R
Products information Gils R

BTW identificatienummer (tax): BE01568267822
Ondernemingsnummer: 3095092773
Hoofdstad (capital): 859,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Gils R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gils R
(Get full report from official database of BE for Gils R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gils R
Addition kinds of activities for Gils R

3799. Transportuitrusting, n.v. | Transportation equipment, nec
335701. Communicatie draad | Communication wire
26210400. Boek-, obligatie- en drukpapieren | Book, bond and printing papers
28190203. Chroomzuur | Chromic acid
28249911. Polyvinylideenchloride vezels | Polyvinylidene chloride fibers
34330202. Radiatoren, behalve elektrisch | Radiators, except electric
36949904. Breaker punt sets, verbrandingsmotor | Breaker point sets, internal combustion engine

Werken bij Gils R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gils R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gils R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gils R. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Cnc Draaier / Frezer (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse zijn we op zoek naar een CNC-draaier (m/v):   Je staat in voor het instellen, programmeren, bedienen en onderhoud van een CNC-draaibank. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig plaatsen van het werkstuk, rekening houdend met de aard van de bewerkingen, het programma en de slijtage van de werktuigen (beitels en boren).

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herselt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Sint-Joris - voltijds / deeltijds (SINT-JORIS)

    Regio: SINT-JORIS

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Sint-Joris zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • 1 Zelfstandige thuisverpleegkundige Lovendegem De Triangel (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: VERPLEGING AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Vzw Verpleging aan Huis ( http://www.zorgconnect.be) is een erkende dienst voor thuisverpleging, die al sinds 1990 samenwerkt met instellingen voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking. Onze dienstverlening naar deze instellingen is dan ook heel efficiënt en doordacht georganiseerd.

  • IT-Planet - Agile Coach (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Algemene informatie Startdatum: ASAP Duurtijd: einde jaar (verlenging mogelijk) Locatie: Antwerpen   Jobomschrijving Je zal een sleutelrol spelen in het introduceren van de Agile mindset binnen het bedrijf Je zal een coach zijn voor croos-functional teams die zich focussen op de digitale producten en services Je zal zowel teams als individuen begeleiding naar een efficiëntere manier van werken Je helpt en begeleidt de teams naar de "New way of working" gedurende de transformatiefase Je zorgt voor een continue verbetering Je herkent obstakels/ problemen en komt met een passende oplossing Je ondersteunt de Scrum Masters en Junior Agile coaches bij andere squads Je moedigt de teams aan om elkaar uit te dagen en feedback te geven Je geeft training over Agile methodologieën (Scrum, Kanban, Lean, ...)   Jouw profiel Je hebt minstens 3 jaar ervaring als Agile Coach in grote omgevingen Je hebt een Bachelor/Master diploma of gelijkwaardig door ervaring Je hebt uitstekende coaching skills en kan hier concrete ervaringen bij voorleggen Je kent het verschil tussen coaching en mentoring en weet wanneer welke toe te passen Je bent een goede luisteraar Je bent analytisch ingesteld en oplossingsgericht Je twijfelt geen seconde om initiatief te nemen Je houdt ervaring om in een multiculturele omgeving te werken Je spreekt vloeiend Engels en Nederlands Bezit je één van volgende certificaten, dan is dat een grote troef:  Certified Agile Practitioner, Certified Scrum Master of Professional Scrum Master   Aanbod   Bij ons word je verloond naar werk, kennis en competenties. met zorg wordt een motiverend salarispakket uitgewerkt: loon + groeps- en hospitalisatieverzekering + wagen & tankkaart + maaltijdvergoeding, ...   Bovendien geeft IT-Planet je alle kansen om goed te zijn in wat je doet: extra opleidingsmogelijkheden en training zullen je helpen jouw skills verder uit te breiden of te optimaliseren! Wanneer je er klaar voor bent, staan er alweer tal van doorgroeimogelijkheden of carrièrevooruitzichten voor je klaar..   Freelancer? Ook jij kan bij ons terecht! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor verdere informatie!

Zoek naar antwoorden van Gils R in sociale netwerken
Look for responds of Gils R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gils R. Laat een reactie achter voor Gils R. Gils R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gils R. Leave a respond for Gils R. Gils R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gils R op de google maps. Adres en contacten Gils R
Location of Gils R on the google maps. Address and contacts of Gils R

Andere gerelateerde bedrijven als come Gils R Gils R: ESPACE BEAUTE LE PRADO | Dumoulin | MUTUALIT? LIBRE | BUDO RYU | C. GERARD

Other related companies as Gils R: ESPACE BEAUTE LE PRADO | Dumoulin | MUTUALIT? LIBRE | BUDO RYU | C. GERARD

Gils R is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gils R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01568267822. Het bedrijf Gils R bevindt zich op het adres: Rodter Strasse 36; 4780; Sankt Vith. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 859,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Gils R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Gils R is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gils R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gils R, openstaande posities, locatie van Gils R op de kaart.

Gils R is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gils R, company assigned to the tax number BE01568267822. The company Gils R is located at the address: Rodter Strasse 36; 4780; Sankt Vith. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 859,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Gils R were not found.
The main activity of Gils R is Administration of Human Resource Programs, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Gils R is not available. You also can look at reviews of Gils R, open positions, location of Gils R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gils R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gils R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gils R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gils R, employees, financial statistics.