Elmetec

Contactgegevens Elmetec: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Elmetec: address, phone, fax, email, website, opening hours

Elmetec

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Wilgenhof 37; 3010; Leuven (Kessel-Lo), België

Telefoon (phone): 016 44 51 56 (+32-016 44 51 56) 016 44 51 56 (+32-016 44 51 56)

Fax (fax): 016 44 51 56 (+32-016 44 51 56) 016 44 51 56 (+32-016 44 51 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Elmetec: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Elmetec"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Elmetec"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Elmetec, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Elmetec. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Elmetec, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Elmetec. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Elmetec
Products information Elmetec

BTW identificatienummer (tax): BE08993103027
Ondernemingsnummer: 5089385986
Hoofdstad (capital): 306,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 867,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Elmetec zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Elmetec
(Get full report from official database of BE for Elmetec)

Aanvulling soorten activiteiten voor Elmetec
Addition kinds of activities for Elmetec

331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
34259903. Zagen, hand: metaalbewerking of houtbewerking | Saws, hand: metalworking or woodworking
35790301. Bindende machines, kunststof en lijm | Binding machines, plastic and adhesive
39440701. Carriages, baby | Carriages, baby
59999924. tenten | Tents
73380200. Stenografische diensten | Stenographic services
79970101. Curling club, lidmaatschap | Curling club, membership

Werken bij Elmetec: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Elmetec: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Elmetec. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Elmetec. Looking for open vacancies in other companies

  • Schadebeheerder (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Start People Woluwe

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een ongeval is snel gebeurd. Op zo een moment is het cruciaal dat er aan de bestuurders op een efficiënte en klantvriendelijke manier verder geholpen kunnen worden Je zal ingezet worden om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Wat wordt er nu van jou verwacht? - Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten om er op die manier voor te zorgen dat de klant een perfecte dienstverlening zal krijgen. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor zowel de interne als externe klanten en leveranciers, waarbij je iedereen op de hoogte houdt van de voortgang van het dossier. - Je hebt continu oog voor de klanttevredenheid en neemt indien nodig de juiste acties - Je beheerst de afspraken uit de Service Level Agreements op jouw vakgebied en komt deze na - Je draagt bij om de Key Performance Indicators van je afdeling te bereiken

  • Chauffeur D m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tof bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren chauffeurs met rijbewijs D. Het betreft een bijverdienste of mensen die willen werken in het weekend en 's avonds.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Herentals – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Student productiemedewerker (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Adient te Assenede zoekt jou! Als toeleverancier voor de automotive sector assembleert Adient in opdracht van diverse grote automerken kwaliteitsvolle zetels.

  • Studentenjob (zaterdagwerk) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OFFICE GENT

    Type: Studentenjob

    Ben je nog student? Wil je een centje bijverdienen op zaterdag? Houd je van telefoneren en sociaal contact? Dan is deze job absoluut jouw ding! Stap in de wereld van commercieel klantencontact, ontdek én ontwikkel je verkoop skills! Je gaat dagelijks prospecten telefonisch contacteren om je product of dienst aan hen voor te stellen, je probeert hun interesse op te wekken door je natuurlijk enthousiasme en je weet een verkoop realiseren door je geweldige overtuigingskracht.

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • Proces Engineer WKK-Zandvliet (ZANDVLIET)

    Regio: ZANDVLIET

    Bedrijf: ENGIE Electrabel

    Type: Vaste Job

    Jouw missie de Proces Technoloog Exploitatie WKK-Zandvliet is verantwoordelijk voor: exploitatie incidenten: opvolgen van incidenten en waar nodig diepgaand analyseren voorstellen ter verbeteringen uitwerken (theorie + praktijk) de realisatie door M van de geselecteerde maatregelen opvolgen incidenten signaleren die zijn gekoppeld aan processen buiten de eigen zone, en de daaruit resulterende ervaring van andere zones integreren (REX) studies: uitgebreide technische studies uitvoeren aangaande potentiële of vastgestelde problemen op eigen initiatief dossiers bestuderen en voorbereiden inzake de wijziging van de installaties mogelijkheden voor verbeteringen (inclusief toename van de flexibiliteit) van de installaties bestuderen, zonder de integriteit van die installaties in het gedrang te brengen, en met voldoende waardecreatie voor de klant en de P&L wijzigingsvoorstellen evalueren vanuit het standpunt van procesveiligheid samenwerken met het departement "Fleet Assets Management", voor alle technisch-economische studies die betrekking hebben op de installaties uitvoeren van eerste technisch-economische evaluatie omtrent mogelijke inzet van nieuwe technologieën en oplossingen bij de klanten (bv. batterijen, no-break, G2P2G,…) exploitatie parameters: bepalen en verstrekken van correcte gegevens met betrekking tot de installaties (plannen, gegevens,...) de technische specificaties inzake de werking van de installaties vastleggen, en zo nodig aanpassen de exploitatieparameters opvolgen het programma voor exploitatietests bepalen (na revisie, wijziging, voor heropstarten,...) en zo nodig aanpassen werkplaats: Vlaanderen

  • Test & Support Engineer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Optimile

    Type: Vaste Job

    Over ons Optimile is een Gents softwarebedrijf dat Mobiliteit-als-een-dienst aanbiedt. Het innovatieve MaaS (Mobility-as-a-Service)-concept, ligt aan de grondslag van het bedrijf. MaaS zorgt ervoor dat gebruikers overstappen van persoonlijke transportmiddelen naar mobiliteitsoplossingen die aangeboden worden als een dienst. Door alle mobiliteitsoplossingen te combineren in één app, kunnen klanten van het ene transportmiddel naar de andere overschakelen en worden ze zo geïnformeerd over de meest efficiënte, economische of ecologische manier om hun eindbestemming te bereiken. Optimile creëert een innovatief product in een nieuwe markt en internationale context. We bieden onze software (zoals een platform, app, …) niet alleen white-labeled aan externe partijen, tevens bestaat er ons eigen merk ‘Mobiflow’. Via dit merk lanceren we onze mobiliteitsdienst op de Belgische markt. Hoe zal je werkdag eruit zien? U bent de sleutelpersoon voor het beheren, testen en meten van de functionaliteiten in front-end systemen zoals het webplatform en de mobiele applicatie De klanten van Optimile ondersteunen en de klanten van Mobiflow helpen bij technische problemen Evalueren van onze producten en waardevolle feedback geven aan het ontwikkelteam om onze dienstverlening te optimaliseren Het delen van onze verworven kennis door onze interne documentatie regelmatig bij te werken

  • COMMERCIEEL ADVISEUR BANK (REGIO GENT) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Commercieel Adviseur Bank (regio Gent) Relevante ervaring in de banksector vereist Regio Gent Onze klant is een regionale professionele retailbank. Als duurzame ethische speler schenkt deze autonome bank heel wat aandacht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Momenteel is Hays Bank & Verzekeringen voor hen op zoek naar een Commercieel Adviseur Bank voor het kantoor regio Gent. Als Relatiebeheerder sta je in voor allround adviesgesprekken over dagelijks bankieren, beleggingen, kredieten en verzekeringen. Je bent in staat om proactief jouw klanten te informeren en hen te begeleiden naar de meest opportune oplossing. Je detecteert commerciële opportuniteiten en werkt actief mee aan commerciële acties. Je biedt hierbij de beste oplossing op maat van jouw klant waarbij het opbouwen van een langetermijnrelatie centraal staat. Verder sta je ook deels in voor het onthaal van de klanten aan het loket.

  • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

Zoek naar antwoorden van Elmetec in sociale netwerken
Look for responds of Elmetec in social networks

Lees alle opmerkingen voor Elmetec. Laat een reactie achter voor Elmetec. Elmetec bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Elmetec. Leave a respond for Elmetec. Elmetec on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Elmetec op de google maps. Adres en contacten Elmetec
Location of Elmetec on the google maps. Address and contacts of Elmetec

Andere gerelateerde bedrijven als come Elmetec Elmetec: Ceulemans A | GAME MANIA | SARAH CLAEYS | BAPS | VINCENT MICHIELS

Other related companies as Elmetec: Ceulemans A | GAME MANIA | SARAH CLAEYS | BAPS | VINCENT MICHIELS

Elmetec is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Elmetec, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08993103027. Het bedrijf Elmetec bevindt zich op het adres: Wilgenhof 37; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 306,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 867,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Elmetec zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Elmetec is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Elmetec is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Elmetec, openstaande posities, locatie van Elmetec op de kaart.

Elmetec is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Elmetec, company assigned to the tax number BE08993103027. The company Elmetec is located at the address: Wilgenhof 37; 3010; Leuven (Kessel-Lo). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 306,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 867,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Elmetec were not found.
The main activity of Elmetec is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Elmetec is not available. You also can look at reviews of Elmetec, open positions, location of Elmetec on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Elmetec, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Elmetec, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Elmetec, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Elmetec, employees, financial statistics.