Easy-Fixing

Contactgegevens Easy-Fixing: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Easy-Fixing: address, phone, fax, email, website, opening hours

Easy-Fixing

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Gentse Baan 48; 9100; Sint-Niklaas, België

Telefoon (phone): 03 772 12 37 (+32-03 772 12 37) 03 772 12 37 (+32-03 772 12 37)

Fax (fax): 03 254 24 93 (+32-03 254 24 93) 03 254 24 93 (+32-03 254 24 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Easy-Fixing: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Easy-Fixing"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Easy-Fixing"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Easy-Fixing, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Easy-Fixing. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Easy-Fixing, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Easy-Fixing. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Easy-Fixing
Products information Easy-Fixing

BTW identificatienummer (tax): BE05266815185
Ondernemingsnummer: 5257751464
Hoofdstad (capital): 582,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 830,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sanitary articles - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Easy-Fixing
(Get full report from official database of BE for Easy-Fixing)

Aanvulling soorten activiteiten voor Easy-Fixing
Addition kinds of activities for Easy-Fixing

1611. Weg en straatbouw | Highway and street construction
144201. Zandwinning | Sand mining
201303. Worstjes en gerelateerde producten, uit gekocht vlees | Sausages and related products, from purchased meat
15419912. Magazijnbouw | Warehouse construction
23260102. Overalls en overalls | Overalls and coveralls
35969901. Baby schalen | Baby scales
58129900. Eetplaatsen, nec | Eating places, nec
76990801. Reparatie van laboratoriuminstrumenten | Laboratory instrument repair
76992401. Balanseringsdienst | Balancing service

Werken bij Easy-Fixing: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Easy-Fixing: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Easy-Fixing. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Easy-Fixing. Looking for open vacancies in other companies

  • SCHILDER (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Geetbets zijn we op zoek naar een schilder, bij voorkeur met ervaring 

  • Management Assistant (m/v) regio Waregem - 1280261 (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: Secretary Plus

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dienstverlenend bedrijf zijn wij op zoek naar een Personal Assistant. Je vormt een onmisbare schakel binnen de organisatie. Hier volgt een greep uit jouw takenpakket. Je volgt de agenda's van het management op en plant de nodige afspraken in; Je gaat rapporten opmaken en nalezen en die vervolgens ook versturen naar klanten; Je bezorgt offertes aan de klanten; Je ondersteunt de Office Manager op vlak van facturatie, beheer van het wagenpark, het klaarzetten van de meeting rooms, het voorzien van de nodige office supplies, het maken van presentaties enzovoort; Je biedt ondersteuning bij de organisatie van evenementen; Je organiseert de maandelijkse management meetings en bereidt deze ook grondig voor.

  • Onderhoudstechnieker in wisselende posten (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Als onderhoudstechnieker word je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van onderhoudstaken op zowel mechanisch als elektrisch gebied. - Je staat in voor herstellingen bij defecten/storingen van het machinepark. - Je werkt mee aan het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken. - Je geeft advies mbt mogelijke verbeteringen aan bestaande machines en installaties om storingen te vermijden en het preventief onderhoudsplan verder te verfijnen.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER WEEKEND / VASTE NACHT (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en curatief onderhoud op elektrisch mechanisch pneumatisch en hydraulisch vlak en dit doorheen de gehele vestiging. Als onderhoudstechnieker sta je in voor volgende taken: Je lost diverse storingen op zodat de installaties juist werken processen veilig kunnen worden hervat en de stilstanden tot een minimum beperkt blijft : Je voert periodieke inspecties uit om vast te stellen of systemen juist functioneren en onveilige situaties tijdig onderkend en gecorrigeerd kunnen worden : Je verleent bijstand aan procesoperatoren inzake gebruik van installaties om bij te dragen tot een optimale productkwaliteit en een minimale productieverstoring Je registreert en rapporteert de verrichte werkzaamheden in het onderhoudssysteem om de informatieoverdracht te bevorderen en toe te laten onderhoudsprogramma¿s op te stellen en installaties te optimaliseren.

  • Mechanieker Bouw/Tuinmachines (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Heist op den Berg zijn wij op zoek naar een technieker van tuin- en industriële machines. Als onderhoudstechnieker werk je in een klein team en zorg je dat de machines die we verhuren steeds in onberispelijke staat verkeren. Dankzij jou , kan de klant rekenen op perfect onderhouden en dus veilige en uitstekend functionerende machines of apparaten. Dankzij jou, kan de klant zijn klussen probleemloos aan en denkt hij de volgende keer onmiddellijk weer aan onze klant. Dit is de droomjob voor een technieker die van aanpakken weet. Wat mag je allemaal doen je hoofdtaak is het onderhouden en herstellen van alle machines en apparaten die we verhuren. je brengt kleine verbeteringen aan die het de huurder makkelijker maken je helpt mensen bij het laden en lossen van de gehuurde voorwerpen je werkt onderhoudsschema's uit voor de verschillende materialen en voert deze nauwgezet uit je bestelt en beheert gereedschappen en materialen die nodig zijn voor het uitvoeren van de onderhouds- en herstelwerkzaamheden. sporadisch geef je mensen die een machine of apparaat komen huren professioneel advies zodat ze thuis meteen aan de slag kunnen. bij het terugbrengen van de gehuurde voorwerpen, controleer je deze op gebreken/ defecten en luister je naar de ervaringen van de klant.

  • Lasser-monteerders (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler binnen de bussen en industriële voertuigen sector zoeken we gemotiveerde monteur-lassers! Tot je takkenpakket behoort: - Het monteren van onderdelen voor autobussen en industriële voertuigen, hiervoor baseer je je op een technisch plan - Lassen van constructies (halfautomaat, puntlassen of ketellassen) Praktisch: - Optie vast na positieve evaluatie - Je werkt in een 2-ploegensysteem, of in dagregime

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • Software engineer bedrijfsautomatisatie / RFID / procescontrole (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als software engineer/developer ontwikkel je in C#. Je analyseert de vraag van de klant. Je kneedt de softwarepakketten op maat. Je werkt een oplossing uit die je uitvoert ter plaatse bij de klant. Je werkt in team samen aan projecten die draaien op web, windows en mobiele platformen. Je bezoekt klanten ter plaatse. Als developer/software engineer rapporteer je aan het hoofd software development.

  • RESERVE Industrieel reinigers Aalst / Zottegem 2018 (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Aalst & Zottegem zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in HEUSDEN (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Heusdenl. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van Easy-Fixing in sociale netwerken
Look for responds of Easy-Fixing in social networks

Lees alle opmerkingen voor Easy-Fixing. Laat een reactie achter voor Easy-Fixing. Easy-Fixing bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Easy-Fixing. Leave a respond for Easy-Fixing. Easy-Fixing on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Easy-Fixing op de google maps. Adres en contacten Easy-Fixing
Location of Easy-Fixing on the google maps. Address and contacts of Easy-Fixing

Andere gerelateerde bedrijven als come Easy-Fixing Easy-Fixing: SABINE COPPIN | Maltir M - Centea | PIMPERNEL | AU CYGNE D'OR | René

Other related companies as Easy-Fixing: SABINE COPPIN | Maltir M - Centea | PIMPERNEL | AU CYGNE D'OR | René

Easy-Fixing is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Easy-Fixing, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266815185. Het bedrijf Easy-Fixing bevindt zich op het adres: Gentse Baan 48; 9100; Sint-Niklaas. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 582,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 830,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Easy-Fixing is Legale diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Easy-Fixing is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Easy-Fixing, openstaande posities, locatie van Easy-Fixing op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Easy-Fixing is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Easy-Fixing, company assigned to the tax number BE05266815185. The company Easy-Fixing is located at the address: Gentse Baan 48; 9100; Sint-Niklaas. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 582,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 830,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Mfg. & Whol..
The main activity of Easy-Fixing is Legal Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Easy-Fixing is not available. You also can look at reviews of Easy-Fixing, open positions, location of Easy-Fixing on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Easy-Fixing, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Easy-Fixing, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Easy-Fixing, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Easy-Fixing, employees, financial statistics.