Dresselaerts & Co BVBA

Contactgegevens Dresselaerts & Co BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dresselaerts & Co BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dresselaerts & Co BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grote Baan 118; 2380; Ravels, België

Telefoon (phone): 014 65 57 23 (+32-014 65 57 23) 014 65 57 23 (+32-014 65 57 23)

Fax (fax): 014 65 57 23 (+32-014 65 57 23) 014 65 57 23 (+32-014 65 57 23)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dresselaerts & Co BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dresselaerts & Co BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dresselaerts & Co BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dresselaerts & Co BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dresselaerts & Co BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dresselaerts & Co BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dresselaerts & Co BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dresselaerts & Co BVBA
Products information Dresselaerts & Co BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01713012695
Ondernemingsnummer: 4565887451
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 328,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Dresselaerts & Co BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dresselaerts & Co BVBA
(Get full report from official database of BE for Dresselaerts & Co BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dresselaerts & Co BVBA
Addition kinds of activities for Dresselaerts & Co BVBA

10990103. Beryl mijnbouw | Beryl mining
32530102. Steengroeve, klei | Quarry tile, clay
38120502. Warfare tegenmaatregelapparatuur | Warfare counter-measure equipment
50879904. Uitrusting en uitrusting voor uitroeiing en ontsmetting | Extermination and fumigation equipment and supplies
76991702. Bierpomp spoelen schoonmaken en reparatie service | Beer pump coil cleaning and repair service
87410000. Management diensten | Management services

Werken bij Dresselaerts & Co BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dresselaerts & Co BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dresselaerts & Co BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dresselaerts & Co BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Dakwerkers schuine en platte daken (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Beveren, een bedrijf gespecialiseerd in platte en schuine daken, zijn wij op zoek naar gemotiveerde dakwerkers. Een eerste ervaring is een vereiste. Ben je op zoek naar een stabiele en dynamische werkgever? Meld je dan nu aan !

  • voicepickers (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Logistics werft extra voicepickers aan. Als voicepicker moet je in het magazijn met behulp van een headset goederen picken. Dit zijn vooral de onderdelen van Volvo en Renault Trucks, maar ook van Volvo Penta en Volvo bussen. Je krijgt een bestelling van een klant en deze moet je ophalen in het magazijn. Je pickt het juiste aantal en de correcte stukken, via spraaktechnologie bevestig je wat je gepickt hebt. Eventueel verpak je deze goederen op een correcte manier zodat we een verzendbare colli krijgen.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • particuliere schoonma(a)k(st)er (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: DC LIMO

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor de schoonmaak bij particuliere klanten (geen bedrijven): Het schoonmaken van vloeren en meubilair. Het poetsen van het sanitair . Het wassen van ramen. Het afwassen en opbergen van de vaat. ... ...

  • jobstudent zaalmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BELLINI

    Type: Studentenjob

    Je bent een polyvalente hulp in de zaal. Jouw taken bestaan uit: mise en place; klanten onthalen; bestellingen opnemen en de bediening van dranken en gerechten; tafels afruimen;

  • Administratieve medewerker binnendienst (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking en afhandeling van orders en offertes. Je staat in contact met zowel klanten als transportfirmas en analyseert op welke manier het transport zo efficiënt mogelijk kan verlopen. Je staat ook in voor de aanmaak van de nodige documenten bij verzending. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant gespecialiseerd in bouw- en transportontwikkelingen en diensten zijn wij op zoek naar een administratieve medewerker binnendienst.

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Polyvalente medewerker - vast uurrooster (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. Dit kan gaan van kassa, tot keuken en tot restaurant. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, één van 's werelds grootste voedingsketens, zijn wij op zoek naar heel wat polyvalente medewerkers. Het filiaal in Wetteren wordt volledig vernieuwd vanaf 23 september 2018. Er zal een nieuwe keuken zijn en een nieuw systeem wordt ingevoerd. Hiervoor krijgen alle medewerkers een uitgebreide en toffe opleiding.

  • Massagetherapeut-ontspanningsmassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie ontspanningsmassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Trainer Frans (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • DOCENT DUITS (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: B E R L I T Z

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in dag- en avondonderwijs Duits te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding. Deeltijds : overdag,'s avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

Zoek naar antwoorden van Dresselaerts & Co BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Dresselaerts & Co BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dresselaerts & Co BVBA. Laat een reactie achter voor Dresselaerts & Co BVBA. Dresselaerts & Co BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dresselaerts & Co BVBA. Leave a respond for Dresselaerts & Co BVBA. Dresselaerts & Co BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dresselaerts & Co BVBA op de google maps. Adres en contacten Dresselaerts & Co BVBA
Location of Dresselaerts & Co BVBA on the google maps. Address and contacts of Dresselaerts & Co BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Dresselaerts & Co BVBA Dresselaerts & Co BVBA: SCHOOT SPORT | Cabello | Salle de Ventes Rops sa | LE PAIN QUOTIDIEN | POLBEL

Other related companies as Dresselaerts & Co BVBA: SCHOOT SPORT | Cabello | Salle de Ventes Rops sa | LE PAIN QUOTIDIEN | POLBEL

Dresselaerts & Co BVBA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dresselaerts & Co BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01713012695. Het bedrijf Dresselaerts & Co BVBA bevindt zich op het adres: Grote Baan 118; 2380; Ravels. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 328,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Dresselaerts & Co BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dresselaerts & Co BVBA is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dresselaerts & Co BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dresselaerts & Co BVBA, openstaande posities, locatie van Dresselaerts & Co BVBA op de kaart.

Dresselaerts & Co BVBA is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dresselaerts & Co BVBA, company assigned to the tax number BE01713012695. The company Dresselaerts & Co BVBA is located at the address: Grote Baan 118; 2380; Ravels. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 328,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Dresselaerts & Co BVBA were not found.
The main activity of Dresselaerts & Co BVBA is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dresselaerts & Co BVBA is not available. You also can look at reviews of Dresselaerts & Co BVBA, open positions, location of Dresselaerts & Co BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dresselaerts & Co BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dresselaerts & Co BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dresselaerts & Co BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dresselaerts & Co BVBA, employees, financial statistics.