Desmet J

Contactgegevens Desmet J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Desmet J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Desmet J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoogstraat 16; 8580; Avelgem, België

Telefoon (phone): 056 64 54 44 (+32-056 64 54 44) 056 64 54 44 (+32-056 64 54 44)

Fax (fax): 056 64 79 44 (+32-056 64 79 44) 056 64 79 44 (+32-056 64 79 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Desmet J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Desmet J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Desmet J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Desmet J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Desmet J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Desmet J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Desmet J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Desmet J
Products information Desmet J

BTW identificatienummer (tax): BE07848876953
Ondernemingsnummer: 1881927490
Hoofdstad (capital): 189,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Desmet J zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Desmet J
(Get full report from official database of BE for Desmet J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Desmet J
Addition kinds of activities for Desmet J

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
382906. Automatische draaibanken en verwante apparaten | Automatic turnstiles and related apparatus
17110201. Septische systeemconstructie | Septic system construction
35550301. Kopieerhouders, printers ' | Copy holders, printers'
38290212. Vochtdichtheidsmeters | Moisture density meters
82999916. Overlevingskool | Survival school
86410300. Jeugdorganisaties | Youth organizations

Werken bij Desmet J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Desmet J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Desmet J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Desmet J. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegbaas/Monteur staalsconstructies (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor een bedrijf specialiseerd in het monteren van prefabbeton- en cellenbetonelementen en staalconstructies, zijn we op zoek naar een Ploegbaas/monteur. Als ploegbaas sta je in voor de montage van staalconstructies en prefabbeton.

  • Boekhoudkundig medewerker / dossierbeheerder te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in het centrum van Sint-Truiden, zijn we op zoek naar een boekhoudkundig medewerker. Na een interne opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig gaat werken zodat je kan groeien tot dossierbeheerder. Zo zal je instaan voor een gevarieerd takenpakket & heb je rechtstreeks contact met je klanten/dossiers: - inboeken van aan- en verkoopfacturen; - opmaken en verwerken van BTW aangiftes; - Personen- en vennootschapsbelasting; - afsluiten van balansen.

  • Enthousiaste Management Assistant - Tijdelijke functie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-HR

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor volgende taken:  Het administratief ondersteunen van 1-3 directieleden binnen een HR-bedrijf  Het beheren van de agenda's van meerdere managementleden  Het opstellen van documenten, Powerpoints, etc. Het ontvangen van telefonisch- en mailverkeer Bedrijfsprofiel: Voor het bekende SD Worx - ons moederbedrijf - zijn we op zoek naar een enthousiaste Management Assistant die bereid is om voornamelijk vanuit het hoofdkantoor in Antwerpen te werken. Het betreft een tijdelijke opdracht die tot minstens het einde van het jaar zal lopen. Daarna wordt bekeken of de opdracht nog verlengd kan worden.

  • Filliaalverantwoordelijke (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Groot-Halle zoeken wij een filiaalverantwoordelijke (m/v). Wij zoeken iemand : Een beetje bossy is maar met zachte hand regeert Zich ergert aan wanorde in winkels Het verschil kent tussen een hamer en een beitel Een slechte sfeer van mijlenver ruikt De vrede wil bewaren Het beste uit mensen haalt Goedlachs en optimistisch is Kickt op verantwoordelijkheid Team spirit niet alleen van TV kent Gebrand is op verkoop en succes Originele acties bedenkt om nog meer winst te halen Klanten ook echt leuk vindt Zijn neus niet ophaalt voor wat papierwerk In het weekend liever komt werken dan thuis het gras afdoen

  • Onderhoudstechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud van diverse afwerkingsmachines. Je helpt mee met het curatief en preventief onderhoud en voert storingsanalyses uit. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines en doet voorstellen naar verbeteringen binnen je werkomgeving. Je bent bereid om te werken in twee ploegen. ( ene week van 5u-13u; andere week van 13u-21u) OF in het weekend ( ene weekend van 5u-17u, ander weekend van 17u-5u).

  • Chauffeur B (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Je rijdt rond tussen de verschillende filialen van een winkelketen om producten te beleveren. Je vertrekt steeds vanuit Wevelgem en rijdt in West- en Oost-Vlaanderen en Henegouwen

  • Jobstudent bij Panos Gent Veldstraat (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI VELDSTRAAT

    Type: Studentenjob

    Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor 1 of meer dagen per week. Je werkt als verkoper in de Panos te Veldstraat Gent en staat in voor het bedienen van klanten, bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. Je ziet toe op HACCP, je helpt bij de dagelijkse schoonmaak van de winkel, en je waakt over prima kwaliteit van alle producten.

  • Planner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: NDQ

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met ons operationeel team in voor de organisatie en planning van onze transporten. Je hebt contact met onderaannemers en maakt de dagelijkse planning. Je geeft instructies aan onderaannemers en volgt die op. Bijkomende job gezien de groei op onze nieuwe site met nieuwe burelen en logistiek magazijn.

  • International Sales | wereldwijd | 100n/jaar | machines op maat (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    wereldwijd machines 100 nachten/jaar korte trips Machines op maat die in de hele wereld gegeerd zijn... Daar zet jij jouw verkoopschouders verder onder. Je verblijft geregeld, maar kortstondig in het buitenland. Gemiddeld zijn dat 100 nachten per jaar. De overige tijd spendeer je bij lokale klanten en op kantoor, dicht bij de ontwikkeling en productie. Je hebt veelvuldig klantencontact waarbij je de noden en verwachtingen in kaart brengt. Je verzamelt info over de markt en de concurrentie. Je voert voorcalculaties uit en stelt offertes op. Die offertes volg je uiteraard nauwgezet op. Je volgt de klantenorders en de gewenste aanpassingen/wijzigingen goed op Met potentiële klanten leg je proactief contact. Die contacten houd je warm en volg je verder op. In de nieuwe demo room ontvang je deze prospecten, maar ook de bestaande klanten ( upselling / crossselling) Je onderhandelt en sluit verkoopcontracten af. Verder neem je deel aan (internationale) beurzen. Je biedt technische en commerciële ondersteuning bij demo's, zowel inhouse als bij de klant zelf. Je volgt de klant op en neemt de nodige acties om tot een optimale klantentevredenheid te komen.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR CE met kraan (SINT-GILLIS-WAAS)

    Regio: SINT-GILLIS-WAAS

    Bedrijf: REAL VERHUUR

    Type: Vaste Job

    Trekker (3-asser) met kraan en oplegger Nationaal met hogere verloning. Plaatsing & montage van bureel- en werfunits met kraan

  • Tekenaar (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: De Bondt Verandas

    Type: Vaste Job

    Debondt Verandas staat als familiebedrijf sinds 35 jaar in voor de vakkundige plaatsing van veranda’s, pergola’s, overkappingen en zonneluifels in aluminium of hout. Vanuit het hoofdkantoor in Herne wordt elke klant op professionele wijze begeleid, vanaf de eerste potloodschets tot de overhandiging van de sleutel. Vermits Debondt Verandas alles in eigen beheer doet en dus zonder tussenpersonen werkt, kunnen we zeer flexibel inspelen op de wensen van de klant. In het kader van onze groei zijn wij op zoek naar een (m/v) tekenaar. Bekijk onze jobvideo hier Tekenaar Als tekenaar speel jij een vitale rol in het hele productieproces. Zo stel je bijvoorbeeld de detailtekeningen voor bouwvergunningen op, breng je de voorbereidende ruwbouwwerken in kaart en teken je de constructiedetails uit. In een volgende fase werk je de technische plannen uit voor de productieafdeling en de plaatsingsdienst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega-tekenaars en maakt gebruik van AutoCAD en/of Vectorworks.

  • Freelance docent Tuinontwerper (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Centrum Voor Afstandsonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Centrum voor Afstandsonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Momenteel zijn wij op zoek naar een freelance docent voor de opleiding tuinontwerper (https://www.centrumvoorafstandsonderwijs.be/opleidingen/Tuinontwerper/TTUINON/) Als freelance docent zet je je in eerste instantie in voor het ontwikkelen van het lesmateriaal. Dit doe je vanuit jouw opgedane praktijkervaring, op basis van de richtlijnen van de school, de desbetreffende doelgroep. Je kan je daarnaast ook laten inspireren door bestaand lesmateriaal. Dit is de ideale manier om het lesmateriaal dat je al ontwikkeld hebt, op een nieuwe manier in te zeten. Verder corrigeer je als docent ook de huiswerktaken van onze studenten en geef je hen, op afstand, de inhoudelijke ondersteuning gedurende hun opleiding. Een ideale en handige tool hierbij is ons online studentenplatform.

Zoek naar antwoorden van Desmet J in sociale netwerken
Look for responds of Desmet J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Desmet J. Laat een reactie achter voor Desmet J. Desmet J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Desmet J. Leave a respond for Desmet J. Desmet J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Desmet J op de google maps. Adres en contacten Desmet J
Location of Desmet J on the google maps. Address and contacts of Desmet J

Andere gerelateerde bedrijven als come Desmet J Desmet J: COIFFURE CHRISTIANE | COIFFURE MARCEL | CHRISTIANE DUPONT | ADUCOM | Actiplast SPRL

Other related companies as Desmet J: COIFFURE CHRISTIANE | COIFFURE MARCEL | CHRISTIANE DUPONT | ADUCOM | Actiplast SPRL

Desmet J is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Desmet J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07848876953. Het bedrijf Desmet J bevindt zich op het adres: Hoogstraat 16; 8580; Avelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 189,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Desmet J zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Desmet J is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Desmet J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Desmet J, openstaande posities, locatie van Desmet J op de kaart.

Desmet J is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Desmet J, company assigned to the tax number BE07848876953. The company Desmet J is located at the address: Hoogstraat 16; 8580; Avelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 189,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Desmet J were not found.
The main activity of Desmet J is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Desmet J is not available. You also can look at reviews of Desmet J, open positions, location of Desmet J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Desmet J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Desmet J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Desmet J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Desmet J, employees, financial statistics.