Depuydt F BVBA

Contactgegevens Depuydt F BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Depuydt F BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Depuydt F BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kanunnik Davidstraat 27; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 82 53 87 (+32-050 82 53 87) 050 82 53 87 (+32-050 82 53 87)

Fax (fax): 050 82 32 84 (+32-050 82 32 84) 050 82 32 84 (+32-050 82 32 84)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Depuydt F BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Depuydt F BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Depuydt F BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Depuydt F BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Depuydt F BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Depuydt F BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Depuydt F BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Depuydt F BVBA
Products information Depuydt F BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE02149719238
Ondernemingsnummer: 4938873291
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 651,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Depuydt F BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Depuydt F BVBA
(Get full report from official database of BE for Depuydt F BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Depuydt F BVBA
Addition kinds of activities for Depuydt F BVBA

351100. Turbines en turbine generator sets | Turbines and turbine generator sets
735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
02799900. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
14999910. Meerschaum mijnbouw of steengroeven | Meerschaum mining or quarrying
22620205. Preshrinking: synthetische vezel- en zijdenweefsels | Preshrinking: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
51220301. Diergeneesmiddelen | Animal medicines
51370602. Jurken | Dresses
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant
87420301. Distributiekanalen consultant | Distribution channels consultant

Werken bij Depuydt F BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Depuydt F BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Depuydt F BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Depuydt F BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Voltijdse winkelverantwoordelijke bakkerij regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij een grote verantwoordelijkheidszin, hou je van klantencontact en heb je affiniteit met voeding? Dan ben jij waarschijnlijk de kandidaat die wij zoeken! Wat kan jij verwachten? Je waakt over de algemene kwaliteit van jouw winkel en staat in voor de professionele en klantvriendelijke uitstraling ervan. Je zal instaan voor het goede verloop en optimalisatie van jouw winkel. Hieronder valt ook het plaatsen van winkelbestellingen, de dagelijkse kasafsluiting en stortingen. Je werkt naar vooropgestelde targets qua omzet, personeelskost en stock. Uiteraard krijg je hiervoor de nodige ondersteuning van interne diensten. Je coacht jouw team op een inspirerende manier en zorgt voor een goede taakverdeling binnen jouw team. Je maakt werkplanningen op en beheert het verlof. Je staat in voor opleiding, communicatie en coaching van nieuwe medewerkers. Als winkelverantwoordelijke ben jij dé schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en zorg je voor een vlotte en heldere communicatie.

  • Chauffeur CE vaste nacht (OEDELEM)

    Regio: OEDELEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur CE. Als chauffeur zorg je voor distributie van de propere was aan ziekenhuizen en vakantiecentra. Eens aangekomen ter plaatse, ga je zelf je vrachtwagen lossen. Nadien neem je de vuile was terug mee naar het depot.

  • Verpleegkundige gezocht voor het FPC (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega's creëer je een leefklimaat op de afdeling waarbinnen structuur, veiligheid en begeleiding wordt geboden aan patiënten met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Zo draag je bij aan een optimale behandeling, beveiliging en resocialisatie. Je maakt deel uit van het multidisciplinair team en neemt deel aan het teamoverleg; Je staat in voor de medicatiebedeling en -controle; Je volgt de medische toestand van patiënten op en voert verpleegtechnische handelingen uit; Je neemt de communicatie met de medische dienst voor jouw rekening; Je werkt met de patiënten op de leefgroep, begeleidt hen bij hun dagelijks functioneren, gaat met hen in gesprek, motiveert hen om deel te nemen aan een dagprogramma, etc.; Je observeert en rapporteert;

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Inbound medewerker NL/FR (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Studentenjob

    - Je bent een meester in het luisteren en je kan als de beste de behoefte van je klant bepalen om hier verder op in te spelen - Met je commercieel inzicht en je mondelinge vaardigheid slaag je erin om resultaatgericht te werk te gaan - Je bent verantwoordelijk voor het administratieve beheer van je gesprekken en het inloggen van je afspraken in het systeem - Je zal werken voor verschillende klanten: medische beroepen, KMO's, interimkantoren,...

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • ONTWERPINGENIEUR (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige introductie zal je instaan voor: - de uitwerking van machines op maat, al dan niet vertrekkend van bestaande machineprincipes - 3D-tekeningen - materiaalvoorziening: bestellingen, opvolging leveringen, ... - nauwe samenwerking met productie - klantencontact, opmetingen - ondersteuning van de verkoop - beheer van de bibliotheek: onderdelen, ontwerpen, ...

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van Depuydt F BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Depuydt F BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Depuydt F BVBA. Laat een reactie achter voor Depuydt F BVBA. Depuydt F BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Depuydt F BVBA. Leave a respond for Depuydt F BVBA. Depuydt F BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Depuydt F BVBA op de google maps. Adres en contacten Depuydt F BVBA
Location of Depuydt F BVBA on the google maps. Address and contacts of Depuydt F BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Depuydt F BVBA Depuydt F BVBA: Bureau Comptable et Fiscal M Haubecq | COIFFURE NADIA & THIERRY | Thiebaut Ch | ECOLE MATERN. COMMUNALE | IMPRIMERIE LORGE SPRL

Other related companies as Depuydt F BVBA: Bureau Comptable et Fiscal M Haubecq | COIFFURE NADIA & THIERRY | Thiebaut Ch | ECOLE MATERN. COMMUNALE | IMPRIMERIE LORGE SPRL

Depuydt F BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Depuydt F BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149719238. Het bedrijf Depuydt F BVBA bevindt zich op het adres: Kanunnik Davidstraat 27; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 651,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in Depuydt F BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Depuydt F BVBA is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Depuydt F BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Depuydt F BVBA, openstaande posities, locatie van Depuydt F BVBA op de kaart.

Depuydt F BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Depuydt F BVBA, company assigned to the tax number BE02149719238. The company Depuydt F BVBA is located at the address: Kanunnik Davidstraat 27; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 651,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. Products created in Depuydt F BVBA were not found.
The main activity of Depuydt F BVBA is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Depuydt F BVBA is not available. You also can look at reviews of Depuydt F BVBA, open positions, location of Depuydt F BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Depuydt F BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Depuydt F BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Depuydt F BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Depuydt F BVBA, employees, financial statistics.