DD Technische Installaties BVBA

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • DD Technische Installaties BVBA
Private companiesMiscellaneous Repair Services • DD Technische Installaties BVBA

Contactgegevens DD Technische Installaties BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DD Technische Installaties BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DD Technische Installaties BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bazelstraat 52; 9150; Kruibeke, België

Telefoon (phone): 03 744 15 21; 0476 53 95 13 (+32-03 744 15 21; 0476 53 95 13) 03 744 15 21; 0476 53 95 13 (+32-03 744 15 21; 0476 53 95 13)

Fax (fax): 03 744 09 55 (+32-03 744 09 55) 03 744 09 55 (+32-03 744 09 55)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DD Technische Installaties BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DD Technische Installaties BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DD Technische Installaties BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DD Technische Installaties BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DD Technische Installaties BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DD Technische Installaties BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DD Technische Installaties BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DD Technische Installaties BVBA
Products information DD Technische Installaties BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01920379638
Ondernemingsnummer: 8705261230
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 723,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Electric contractors - General; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DD Technische Installaties BVBA
(Get full report from official database of BE for DD Technische Installaties BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DD Technische Installaties BVBA
Addition kinds of activities for DD Technische Installaties BVBA

22110806. Filterdoek, katoen | Filter cloth, cotton
33120400. Structuur- en spoormolenproducten | Structural and rail mill products
34790213. Sieraden collectie | Jewelry enameling
51910000. Landbouwbenodigdheden | Farm supplies
57199907. handdoeken | Towels

Werken bij DD Technische Installaties BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DD Technische Installaties BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DD Technische Installaties BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DD Technische Installaties BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van sociaal contact? Wil je graag klanten bedienen en wegwijs maken in de winkel? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor de functie kassamedewerker Kortrijk

  • Installateur van bewakingsinstallaties (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Geboeid door anti-inbraak en-camerabeveiliging? Altijd al eens willen weten hoe badgesystemen werken? Actief Interim Aarschot is op zoek naar security monteurs en techniekers! Onze klant is een topper in de beveiligingssector. Je komt terecht in een vlotte toffe ploeg met fijne collega's waar een goede werksfeer de bovenhand heeft. Als monteur zal jij instaan voor het installeren van de beveiligingsinstallatie op maat van jouw klant. Tijdens jouw interimperiode word je helemaal ondergedompeld in de wereld van bewakingssystemen en intern opgeleid tot een volwaardig installateur. Heb je reeds ervaring binnen de sector? Super, wij zijn ook op zoek naar een technieker die instaat voor de dienst naverkoop!

  • Technieker Binnendienst m/v (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Verricht onderhoud, inspecties, reparaties, preppen en opbouwwerkzaamheden aan nieuwe en gebruikte machines en randapparatuur, teneinde een optimale bedrijfszekerheid van het bedrijfsmiddel voor de gebruiker te realiseren.

  • manager construction infrastructure maritime (expat - Benin) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAVENBEDRIJF ANTWERPEN

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    De Manager Bouwwerken Maritieme Infrastructuur is de coördinator van het team dat de bouw en renovatiewerken van de haven van Cotonou aanstuurt. Dit omvat onder meer volgende taken: - Je beheert de organisatie en uitvoering van meerdere projecten en werven. Je zet je mensen en middelen zo efficiënt mogelijk in en waar nodig treed je op als coach - Je bereidt de planning nauwkeurig op en kijkt er op toe dat deze wordt nageleefd en indien nodig stuur je bij - Je zorgt dat de veiligheids- en milieuvoorschriften op verschillende werven wordt nageleefd - Je staat in voor de budgettering en zorgt ervoor dat de projecten binnen de gestelde termijnen worden gerealiseerd - Je onderhoudt contacten met klanten en onderaannemers Le Manager Construction Infrastructure maritime sera le point focal de l’équipe responsable pour les travaux de rénovation en d’expansion du Port de Cotonou. Cela inclut les tâches suivantes: - Vous gérez l'organisation et l'exécution de plusieurs projets et de chantiers de construction. Vous mettez votre personnel et vos ressources aussi efficacement que possible et, si nécessaire, agissez en tant que coach - Vous préparez le planning avec soin et veillez au respect de celui-ci et, si nécessaire, vous soumettez - Vous vous assurez que les réglementations en matière de sécurité et d'environnement sont respectées dans différents chantiers - Vous êtes responsable de la budgétisation et vous assurez que les projets sont réalisés dans les délais impartis - Vous entretenez des contacts avec les clients et les sous-traitants

  • CHAUFFEURS C / CE (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hoogstraten die zich situeert binnen de gezondheidszorg (ziekenhuizen en rusthuizen) zijn wij op zoek naar chauffeurs met rijbewijs CE (m/v). Na een degelijke inwerkperiode zal u instaan voor het uitvoeren van vaste routes tussen de productie in Hoogstraten en verschillende klanten. U werkt gedurende vier dagen per week van gemiddeld 9u22 per dag met daarbij wekelijks één vrije dag. Daarbij bent u flexibel in uurregeling, aangezien men levert in functie van de vraag van de klanten.

  • All Round Vessel Planner (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrif in de Waaslandhaven is AGO op zoek naar een Vessel Planner. In deze functie bouw je een diepgaande operationele kennis op van operaties in de maritieme wereld en het havengebeuren. - Voorbereiding van de lossing en lading van container en RO-schepen - Opstellen van gedetailleerde los- en laadplannen per schip - Aanspreekpunt van Ceelbazen en foremannen - Creëren van een gedetailleerd vertrekplan voor de volgende haven - Opmaken van de yard-en lichterplanning

  • Storingstechnieker - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als storingstechnieker zorg je ervoor dat de productie nooit stilligt. Correct afstellen van de productielijnen. Omstelling en ombouwing van de machines bij verschillende artikelen op de lijn. Bij het proefdraaien van bepaalde lijnen sta jij paraat met technische bijstand en geeft veiligheidsadvies. Preventief onderhoud. Detecteren van het probleem en correct oplossen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ASSE - TERNAT - DILBEEK (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: GREENHOUSE ASSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Asse, Dilbeek en Ternat zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft het schoonmaken van hun woning en af en toe strijkwerk. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt je in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • STUDENTEN CATERING EVENEMENTEN (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Je werkt op zaterdag 25 augustus vanaf 19u; Je werkt in een foodtruck en bereidt de snacks. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een cateringbedrijf en zoekt voor het event Trekker trek te Meerhout jobstudenten.

  • Verkopers M/V regio Maaseik (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • Kinderverzorgende (VRASENE)

    Regio: VRASENE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF WA WAA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor het onthaal van de ouders en de verzorging van de kindjes. Je bedenkt activiteiten met de kindjes en houdt hen creatief bezig. Je bereidt en geeft maaltijden. Je poetst ruimtes. Je werkt samen in een team.

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van DD Technische Installaties BVBA in sociale netwerken
Look for responds of DD Technische Installaties BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DD Technische Installaties BVBA. Laat een reactie achter voor DD Technische Installaties BVBA. DD Technische Installaties BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DD Technische Installaties BVBA. Leave a respond for DD Technische Installaties BVBA. DD Technische Installaties BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DD Technische Installaties BVBA op de google maps. Adres en contacten DD Technische Installaties BVBA
Location of DD Technische Installaties BVBA on the google maps. Address and contacts of DD Technische Installaties BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come DD Technische Installaties BVBA DD Technische Installaties BVBA: SABIHA OZTURK | MINIT SOLUTIONS | CARDAN | HYDRO SOIL SERVICES | PATRICK GELDHOF

Other related companies as DD Technische Installaties BVBA: SABIHA OZTURK | MINIT SOLUTIONS | CARDAN | HYDRO SOIL SERVICES | PATRICK GELDHOF

DD Technische Installaties BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DD Technische Installaties BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01920379638. Het bedrijf DD Technische Installaties BVBA bevindt zich op het adres: Bazelstraat 52; 9150; Kruibeke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 723,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Electric contractors - General; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van DD Technische Installaties BVBA is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DD Technische Installaties BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DD Technische Installaties BVBA, openstaande posities, locatie van DD Technische Installaties BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DD Technische Installaties BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is DD Technische Installaties BVBA, company assigned to the tax number BE01920379638. The company DD Technische Installaties BVBA is located at the address: Bazelstraat 52; 9150; Kruibeke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 723,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Electric contractors - General; Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of DD Technische Installaties BVBA is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DD Technische Installaties BVBA is not available. You also can look at reviews of DD Technische Installaties BVBA, open positions, location of DD Technische Installaties BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DD Technische Installaties BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DD Technische Installaties BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DD Technische Installaties BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DD Technische Installaties BVBA, employees, financial statistics.