C.T.S. WILLY CHARLIER

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • C.T.S. WILLY CHARLIER
Private companiesMiscellaneous Repair Services • C.T.S. WILLY CHARLIER

Contactgegevens C.T.S. WILLY CHARLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data C.T.S. WILLY CHARLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

C.T.S. WILLY CHARLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Georges Emmanuel 79; 5020; Namur (Flawinne), België

Telefoon (phone): 081 73 79 13 (+32-081 73 79 13) 081 73 79 13 (+32-081 73 79 13)

Fax (fax): +32 (9) 975-10-55 +32 (9) 975-10-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) C.T.S. WILLY CHARLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "C.T.S. WILLY CHARLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "C.T.S. WILLY CHARLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van C.T.S. WILLY CHARLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen C.T.S. WILLY CHARLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of C.T.S. WILLY CHARLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees C.T.S. WILLY CHARLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti C.T.S. WILLY CHARLIER
Products information C.T.S. WILLY CHARLIER

BTW identificatienummer (tax): BE02309295654
Ondernemingsnummer: 9173278808
Hoofdstad (capital): 541,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 461,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in C.T.S. WILLY CHARLIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor C.T.S. WILLY CHARLIER
(Get full report from official database of BE for C.T.S. WILLY CHARLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor C.T.S. WILLY CHARLIER
Addition kinds of activities for C.T.S. WILLY CHARLIER

3631. Huishoudelijke kookapparatuur | Household cooking equipment
523102. Verf en schilderij benodigdheden | Paint and painting supplies
569901. Uniformen en werkkleding | Uniforms and work clothing
10949900. Uranium-Radium-Vanadium Ertsen, Nec | Uranium-radium-vanadium ores, nec
28610101. Aceton, natuurlijk | Acetone, natural
30619900. Mechanische rubberen goederen, nec | Mechanical rubber goods, nec
35230503. Turf apparatuur, commercieel | Turf equipment, commercial
35999902. Ketelbuisreinigers | Boiler tube cleaners
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
73369900. Commerciële kunst en grafisch ontwerp, nec | Commercial art and graphic design, nec

Werken bij C.T.S. WILLY CHARLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in C.T.S. WILLY CHARLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor C.T.S. WILLY CHARLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for C.T.S. WILLY CHARLIER. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • Productiearbeider (VLEZENBEEK)

    Regio: VLEZENBEEK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Neuhaus

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal werken als productie medewerker. Je voornaamste taken zijn het inpakken van chocolade in dozen aan de lopende band en het afrapen van pralines die machinaal geproduceerd zijn. Verder sta je soms ook in voor het plooien van karton. Je werkt snel en nauwkeurig. Goederenbehandeling Etiketteren Inpakken

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • Gedreven voedingsoperator voor internationaal groeiend bedrijf gezocht! (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieoperator aan een afvullijn heb je meerdere verantwoordelijkheden. Je beheert het jouw toegewezen (deel van het) productieproces. Je verhelpt diverse storingen in samenwerking en overleg met de technische dienst. Je werkt de productieplanning af op basis van dagorders en speelt flexibel in op productiewijzigingen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles, je neemt stalen en je registreert de vereiste productie- en kwaliteitsinformatie op de betrokken documenten. Je staat ook in voor het grondig reinigen van je werkomgeving en de toegewezen productie-installaties. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, bent collegiaal ingesteld, hebt oog voor arbeidsveiligheid. Je bent bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Borgloon (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Herenthout (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Wie zijn wij? Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Student traiteurzaak kerstvakantie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak in hartje Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor de kerstvakantie Jouw taken? - Meehelpen achter de toonbank (charcuterie en mensen bedienen) of in de keuken (broodjes smeren, plateau's beleggen,...) - Kassawerk - De winkel op orde houden

  • Studentenjob regio Nevele op woensdagnamiddag (2u15/week) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een jobstudent schoonmaak voor een kantoor regio Nevele. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren (2u15/week): elke woensdag van 13u-15u15

  • HVAC Maintenance Specialist (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: EDF LUMINUS SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Missie EDF Luminus Solutions staat in voor het operationeel beheer en technisch onderhoud bij industriële klanten. Voor één van deze klanten in Ranst zijn wij op zoek naar een HVAC Maintenance Specialist waarbij u verantwoordelijk bent voor zowel het beheer als de uitvoering van het onderhoud binnen de project scope van EDF Luminus Solutions. De technische installaties bevinden zich in een industriële omgeving en omvatten zowel de verschillende hvac-installaties als de utilities zoals stoomproductie, perslucht en koude compressoren. Takenpakket · Je bent verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de onderhoudstaken en interventies van de technische installaties in scope van EDF Luminus Solutions; · Je neemt de verantwoordelijkheid voor de rapportage van alle interventies; · Je neemt initiatief om problemen te detecteren en op te lossen; · Je hebt contact met interne of externe specialisten indien noodzakelijk; · Je stelt verbeteringsvoorstellen voor en kunt deze uitwerken; · Je maakt deel uit van de wachtdienst; · Je rapporteert aan de Maintenance Manager van EDF Luminus Solutions. Profiel · Je hebt minimum 3 jaar ervaring als onderhoudstechnicus in een productieomgeving; · Je genoot een hogere opleiding of je behaalt een gelijkwaardig niveau door ervaring; · Je hebt een eerste ervaring met onderhoud op utilities zoals stoomproductie, perslucht of koude; · Je beschikt over een geldig GI (G1/G2) attest · Je hebt oog voor veiligheid; · Optimalisaties en verbeteringen zijn een continue uitdaging voor jou; · Je hebt ervaring in zowel onderhoudsactiviteiten als projectmanagement; · Je kunt vlot en gestructureerd communiceren; · Je spreekt vlot Nederlands.

  • Zorgkundige - WZC Mariawende (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: MARIAWENDE

    Type: Vaste Job

    ·Je staat in voor de dagelijkse verzorging en begeleiding van onze bewoners. ·Je streeft ernaar om een kwaliteitsvolle zorg op maat aan te bieden, vertrekkend vanuit het levensverhaal en de eigenheid van een bewoner. ·Je bent een vertrouwenspersoon voor de bewoner en/of zijn familie/mantelzorger. ·Je werkt multidisciplinair samen.

  • Technisch administratief bediende (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf gelegen in Paal, met als activiteit de verhuur en verkoop van trailers, trucks en chassis. Zijn we op zoek naar een technisch administratief bediende, ter ondersteuning van de aankoopafdeling. Functie: - Je staat in voor het opvolgen van de bestellingen van trekkers, trailers en chassis bij de leveranciers. - Je zorgt voor een correcte uitwisseling van technische specificaties naar de verschillende leveranciers. - Je garandeert op regelmatige basis terugkoppeling naar de vertegenwoordigers en staat bovendien in nauw contact met onze verschillende vestigingen in Europa. - Je zorgt voor de nodige analyses (stock, financiering,...) ter opvolging van de vloot. Profiel: - Je beschikt over een Bachelor diploma of beschikt over relevante werkervaring in een gelijkaardige functie. - Je hebt een sterke technische affiniteit. Ervaring met voertuigen en/of transport is bovendien een sterk pluspunt. - Je bent administratief sterk en je werkt zeer nauwkeurig en gedetailleerd. - je hebt een sterk cijfermatig inzicht en kan bovendien zeer vlot met Excel werken. - Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke kennis van het Duits en het Engels. Kennis van het Frans is een troef. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 2 DEVELOP U

    Type: Zelfstandige activiteit

    2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

Zoek naar antwoorden van C.T.S. WILLY CHARLIER in sociale netwerken
Look for responds of C.T.S. WILLY CHARLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor C.T.S. WILLY CHARLIER. Laat een reactie achter voor C.T.S. WILLY CHARLIER. C.T.S. WILLY CHARLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for C.T.S. WILLY CHARLIER. Leave a respond for C.T.S. WILLY CHARLIER. C.T.S. WILLY CHARLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie C.T.S. WILLY CHARLIER op de google maps. Adres en contacten C.T.S. WILLY CHARLIER
Location of C.T.S. WILLY CHARLIER on the google maps. Address and contacts of C.T.S. WILLY CHARLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come C.T.S. WILLY CHARLIER C.T.S. WILLY CHARLIER: Phil-Occas | ADMINISTRATION COMMUNALE | Servais-Pernot F | Allo Inter Service bvba | FORT-TRANS

Other related companies as C.T.S. WILLY CHARLIER: Phil-Occas | ADMINISTRATION COMMUNALE | Servais-Pernot F | Allo Inter Service bvba | FORT-TRANS

C.T.S. WILLY CHARLIER is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is C.T.S. WILLY CHARLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02309295654. Het bedrijf C.T.S. WILLY CHARLIER bevindt zich op het adres: Rue Georges Emmanuel 79; 5020; Namur (Flawinne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 541,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 461,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Producten gemaakt in C.T.S. WILLY CHARLIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van C.T.S. WILLY CHARLIER is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van C.T.S. WILLY CHARLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van C.T.S. WILLY CHARLIER, openstaande posities, locatie van C.T.S. WILLY CHARLIER op de kaart.

C.T.S. WILLY CHARLIER is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is C.T.S. WILLY CHARLIER, company assigned to the tax number BE02309295654. The company C.T.S. WILLY CHARLIER is located at the address: Rue Georges Emmanuel 79; 5020; Namur (Flawinne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 541,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 461,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. Products created in C.T.S. WILLY CHARLIER were not found.
The main activity of C.T.S. WILLY CHARLIER is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of C.T.S. WILLY CHARLIER is not available. You also can look at reviews of C.T.S. WILLY CHARLIER, open positions, location of C.T.S. WILLY CHARLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over C.T.S. WILLY CHARLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf C.T.S. WILLY CHARLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about C.T.S. WILLY CHARLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company C.T.S. WILLY CHARLIER, employees, financial statistics.