Blomme-Vanderswalm

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Blomme-Vanderswalm
Private companiesReal Estate • Blomme-Vanderswalm

Contactgegevens Blomme-Vanderswalm: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Blomme-Vanderswalm: address, phone, fax, email, website, opening hours

Blomme-Vanderswalm

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marché au Bétail 20; 9600; Renaix, België

Telefoon (phone): 055 21 14 14; 055 21 75 88 (+32-055 21 14 14; 055 21 75 88) 055 21 14 14; 055 21 75 88 (+32-055 21 14 14; 055 21 75 88)

Fax (fax): 055 20 99 46 (+32-055 20 99 46) 055 20 99 46 (+32-055 20 99 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Blomme-Vanderswalm: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Blomme-Vanderswalm"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Blomme-Vanderswalm"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Blomme-Vanderswalm, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Blomme-Vanderswalm. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Blomme-Vanderswalm, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Blomme-Vanderswalm. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Blomme-Vanderswalm
Products information Blomme-Vanderswalm

BTW identificatienummer (tax): BE02407897949
Ondernemingsnummer: 2046173095
Hoofdstad (capital): 187,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 766,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Blomme-Vanderswalm
(Get full report from official database of BE for Blomme-Vanderswalm)

Aanvulling soorten activiteiten voor Blomme-Vanderswalm
Addition kinds of activities for Blomme-Vanderswalm

23390202. Knickers: vrouwen, misses 'en junioren' | Knickers: women's, misses', and juniors'
34890102. Kanonnen en houwers, meer dan 30 mm. | Cannons and howitzers, over 30 mm.
39990303. Stofzuiger, veer | Dusters, feather
54610000. Detailhandel bakkerijen | Retail bakeries
73610203. Modelregister | Model registry

Werken bij Blomme-Vanderswalm: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Blomme-Vanderswalm: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Blomme-Vanderswalm. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Blomme-Vanderswalm. Looking for open vacancies in other companies

  • ArcelorMittal Gent werft schoolverlaters aan! (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor het bedienen van verschillende machines of voor het opgevolgen van een deel van het proces. Je hebt voornamelijk een controlerende functie waar oog voor detail en verantwoordelijkheidszin centraal staan. Je wordt tewerkgesteld in één van de afwerkingsafdelingen binnen ArcelorMittal Gent.

  • Operator Menginstallatie (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Functie: • Opvolging van de geplande batchen • Kwaliteitscontrole grondsto"en en afgewerkt product. • Verzekeren van de kwaliteit en de conformiteit van de producten • Technische controle menginstallatie • Voorraadbeheer • Zorgen voor just in time aanlevering van de grondsto"en • Samenwerken met andere afdelingen zoals productie • Ten allen tijde respecteren van de ‘standard operating procedures’ (SOP) Taken: • Uitvoering van de meng-planning • Opstart en toezicht op de menginstallatie • Labotesten voor kwaliteitscontrole en vrijgave grondsto"en en afgewerkt product • Opstellen vrijgaverapport per geproduceerde batch • Detecteert en informeert over de afwijkingen (grondsto"en, afgewerkt product) • Dagelijkse checklijst van paraatheid van het machinepark • Lossen grondsto"en • Laden afgewerkt product • Stockopvolging met SAP (ontvangt, overboeking, stockcorrecties, afmelding mengopdrachten...) • Zorgt voor orde en netheid op de werkvloer

  • KWALITEITSCONTROLEUR (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven laborant(e). Je staat in voor de analyses van vleessamples en waterstalen. Je houdt de registraties van allerhande testen zorgvuldig bij.

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kortenberg, 16 uur per week (KORTENBERG)

    Regio: KORTENBERG

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week, voor een gastgezin wonende te Kortenberg. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en kook. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent weekendwerk M/V (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke weekendjob in een super gezellige horecazaak? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Lees dan snel verder! Als student weekendwerker sta je in voor het bedienen van de klanten en het helpen achter de toog. Je neemt bestellingen op, je dient op en je rekent de bestellingen af. Je hebt oog voor je klanten en je houdt in de gaten wanneer er dient afgeruimd of opgenomen te worden. Je zorgt er bij vertrek van de klanten ook voor dat de tafeltjes netjes achterblijven

  • Crèmebereider (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf zijn we op zoek naar een medewerker op de afdeling bereiding. Je weegt de grondstoffen af volgens bepaalde recepturen, mengt deze en maakt zo het gevraagde product. Je werkt nauwkeurig, hebt oog voor detail en kwaliteit. Je bent fysiek in orde voor zwaarder hef- en tilwerk. Volg je een opleiding bakker of iets gelijkaardig, dan ben jij de geschikte kandidaat die wij zoeken. Interesse? Stuur dan je cv door naar [email protected] of bel 014/44 00 33.

  • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

    Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • geschoolde schilder (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: COSAS BONITAS

    Type: Vaste Job

    we zijn op zoek naar één of twee geschoolde arbeiders met voldoende kennis van schilderwerken.

  • Poetshulp (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: OCMW-SOCIAAL HUIS ARDOOIE

    Type: Vaste Job

    Poetsvrouw voor een voltijds contract. Dagelijks ga je de woning kuisen bij voornamelijk senioren of personen met een zorgvraag in Ardooie en Koolskamp. Je werkt zelfstandig en individueel maar je kan steeds bij de verantwoordelijke terecht bij problemen of vragen. Ook via teamvergaderingen en overleg wordt je ondersteund in je job.

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Gepassioneerde flexi voor een goed draaiende bakkerij ! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een gekende en zeer goed draaiende bakkerij, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven collega om als student of flexijobber mee te draaien in de winkel! Wij zijn op zoek naar iemand die op zaterdag en/of zondag wil meedraaien in de bediening. Daarnast sta je mee in om de zaak netjes en proper te houden. De werkuren zijn van 's morgens heel vroeg, 05u30 tot in de vroege namiddag 14u.

Zoek naar antwoorden van Blomme-Vanderswalm in sociale netwerken
Look for responds of Blomme-Vanderswalm in social networks

Lees alle opmerkingen voor Blomme-Vanderswalm. Laat een reactie achter voor Blomme-Vanderswalm. Blomme-Vanderswalm bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Blomme-Vanderswalm. Leave a respond for Blomme-Vanderswalm. Blomme-Vanderswalm on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Blomme-Vanderswalm op de google maps. Adres en contacten Blomme-Vanderswalm
Location of Blomme-Vanderswalm on the google maps. Address and contacts of Blomme-Vanderswalm

Andere gerelateerde bedrijven als come Blomme-Vanderswalm Blomme-Vanderswalm: ANHYP | DE ROO GUIDO | LEONIDAS | VIBES & VISIONS BVBA | BEGRAFENISSEN EDDY HEIREMANS NV

Other related companies as Blomme-Vanderswalm: ANHYP | DE ROO GUIDO | LEONIDAS | VIBES & VISIONS BVBA | BEGRAFENISSEN EDDY HEIREMANS NV

Blomme-Vanderswalm is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Blomme-Vanderswalm, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02407897949. Het bedrijf Blomme-Vanderswalm bevindt zich op het adres: Marché au Bétail 20; 9600; Renaix. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 187,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 766,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair.
De hoofdactiviteit van Blomme-Vanderswalm is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Blomme-Vanderswalm is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Blomme-Vanderswalm, openstaande posities, locatie van Blomme-Vanderswalm op de kaart.

Blomme-Vanderswalm is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Blomme-Vanderswalm, company assigned to the tax number BE02407897949. The company Blomme-Vanderswalm is located at the address: Marché au Bétail 20; 9600; Renaix. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 187,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 766,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Heating (Central) - Mainten. & Repair; Sanitary articles - Installation & Repair.
The main activity of Blomme-Vanderswalm is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Blomme-Vanderswalm is not available. You also can look at reviews of Blomme-Vanderswalm, open positions, location of Blomme-Vanderswalm on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Blomme-Vanderswalm, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Blomme-Vanderswalm, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Blomme-Vanderswalm, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Blomme-Vanderswalm, employees, financial statistics.