Bleux Ivan BVBA

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Bleux Ivan BVBA
Private companiesHealth Services • Bleux Ivan BVBA

Contactgegevens Bleux Ivan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bleux Ivan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bleux Ivan BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldstraat 44; 3550; Heusden-Zolder (Zolder), België

Telefoon (phone): 011 43 57 10; 0475 43 99 59 (+32-011 43 57 10; 0475 43 99 59) 011 43 57 10; 0475 43 99 59 (+32-011 43 57 10; 0475 43 99 59)

Fax (fax): 011 43 57 65 (+32-011 43 57 65) 011 43 57 65 (+32-011 43 57 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bleux Ivan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bleux Ivan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bleux Ivan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bleux Ivan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bleux Ivan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bleux Ivan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bleux Ivan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bleux Ivan BVBA
Products information Bleux Ivan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04111053466
Ondernemingsnummer: 8900817871
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 584,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Sanitary articles - Installation & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating (Central) - Mainten. & Repair

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bleux Ivan BVBA
(Get full report from official database of BE for Bleux Ivan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bleux Ivan BVBA
Addition kinds of activities for Bleux Ivan BVBA

361301. Stroomonderbrekers | Power circuit breakers
829999. Scholen en educatieve diensten, nec, nec | Schools and educational services, nec, nec
14550000. Kaolin en bal klei | Kaolin and ball clay
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
28139905. Waterstof | Hydrogen
38410501. Bloedtransfusieapparatuur | Blood transfusion equipment
51490102. Margarine | Margarine
67920000. Olie royalty traders | Oil royalty traders

Werken bij Bleux Ivan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bleux Ivan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bleux Ivan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bleux Ivan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER VASTE NACHT (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar gemotiveerde orderpickers die in het magazijn aan de slag kunnen. Op basis van een bestelbon ga je de correcte zaken ophalen op locatie uit het magazijn en maak je ze klaar voor verzending. Je zal ingezet worden in de vaste nachtploeg. Het regime loopt van zondag- tem donderdagnacht, te starten om 22u tot 6u.

  • MOLENMAN-SILOMAN (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in mengvoeders voor de landbouwsector zijn we op zoek naar een SILOMAN/MOLENMAN voor de vestiging te Aalter. Je bent verantwoordelijk voor het lossen van vrachtwagens die grondstoffen aanleveren. Je ontvangt de losbon en controleert deze. Je neemt de nodige stalen waarop je een aantal analyses uitvoert en beoordeelt zo de kwaliteit van de goederen. Je zorgt voor het transport van de producten naar de silo. Dit proces verloopt PLC-gestuurd. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het produceren (PLC-gestuurd) en het voorraadbeheer van de halffabricaten die door de productie worden gebruikt.

  • plaatser ramen en deuren (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie van monteur ramen en deuren sta je in voor volgend takenpakket: Je plaatst ramen en deuren in hout aluminium en PVC. Je plaatst glas screens en garagedeuren. Je werkt in nieuwbouw en renovatie bij particulieren en bedrijven.

  • Teamleader (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ASAP HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, producent van verse kant-en-klaar maaltijden, zijn wij op zoek naar een operator in een 2-ploegensysteem.Je bent verantwoordelijk voor het beheer, de planning en de organisatie van alle activiteiten. Je takenpakket is als volgt: *Je staat in voor de dagelijkse activiteiten van de ploeg. *Je geeft duidelijke instructies aan medewerkers. *Je ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers aan de hand van een planning. *Je houdt toezicht op de naleving van alle procedures (bv. Inzake veiligheid, orde en netheid, …). *Je garandeert de continuïteit en intervenieert waar nodig. *Je voert de labelwerkzaamheden mee uit. *Je draagt bij in het continu verbeterproces van productie of expeditie *Je bent verantwoordelijk voor het opleidingstraject van alle medewerkers

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Mariakerke (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Magazijnier tijdelijke opdracht 2, 3 november en van 5 tem 9 november (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Hasselt zijn we op zoek naar 4 magazijniers om te werken op 2, 3 en van 5 tem 9 november. Je staat in voor algemeen magazijn- en opruimwerken: uitpakken, scannen, tellen, beveiliging aanbrengen, inpakken, uitgave van goederen aan de loskade... Je werkt iedere dag van 10u tot 18u.

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Etudiant bilingue (h/f) (SPIERE)

    Regio: SPIERE

    Bedrijf: Konvert Interim Mouscron

    Type: Studentenjob

    Pour l'un de nos clients de la région de Mouscron, nous sommes à la recherche d'étudiants bilingues (Fr-Nl). Vous travaillez en magasin. Vous gérez la caisse et l'accueil des clients. Vous renseignez les clients sur les produits. Vous êtes dynamique, courageux et motivé.

  • Productieoperatoren - 3 ploegen (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    Aluminium is het materiaal van de toekomst! Aleris Aluminium Dufel is één van de drie grootste producenten van hoogwaardige walsproducten. Misschien spreken namen als Airbus, Audi of Ferrari meer tot jou verbeelding? Met 950 mensen vervaardigen we in Duffel aluminiumproducten op maat van de toekomst. Hoog tijd om daaraan mee te werken? Je start de werkdag met de juiste PBM's Aan je installatie krijg je een briefing van je collega over de vorige shift Samen met je collega's voer je volgende werkzaamheden uit Je vraagt als voorbereiding de planning op via de PC en bekijkt de technische paspoorten Je stelt het ondersteunend proces in volgens de gevraagde parameters Je verzekert de kwaliteit van de producten door materiaalinspecties uit te voeren Je voert je taken uit op een veilige en correcte wijze Je meldt procesverstoringen aan de hoofdoperator en helpt ze mee op te lossen Je rapporteert procesinformatie van de installatie voor de afdelingsrapportering

  • Process Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BURDOCK CONSULTANTS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De Process Engineer fungeert als kenniscentrum voor de hem/haar toegewezen proceseenheden. Je volgt dagelijks de werking van de eenheden op en adviseert de productieafdeling bij de operatie ervan zodat deze aan de piramide van ‘operationele uitmuntendheid’ voldoet. Je verzamelt, bundelt en rapporteert informatie over de werking van de eenheden en voert testruns uit. Je gaat hier zelf ook actief mee aan de slag om verbeterprojecten op korte en middellange termijn te formuleren. Je volgt problemen op en brengt de verschillende afdelingen samen om deze ten gronde op te lossen. Je zoekt indien nodig bijkomende informatie op of roept de hulp in van externe consultantfirma’s.

  • VRACHTWAGEN MECANICIEN (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Forum Jobs Aalst

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een grootspeler in België op vlak van onderhoud en herstellingen van vrachtwagens en machines, zijn we op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Een greep uit jouw takenpakket: Onderhouden van vrachtwagens en machines Herstellen van vrachtwagens en machines Testen en afstellen van vrachtwagens en machines

  • Interieur adviseur decoratie (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor onthaal van de klanten, de wensen van hen vast te stellen en hen advies te geven over de producten. De klant informeren over de diensten bij de verkoop (korting, levering, getrouwheidskaart....) Bestellingen registreren Betalingen ontvangen  Bedrijfsprofiel: Voor een mooie en grote winkel zijn wij op zoek naar een interieur adviseur. 

Zoek naar antwoorden van Bleux Ivan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Bleux Ivan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bleux Ivan BVBA. Laat een reactie achter voor Bleux Ivan BVBA. Bleux Ivan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bleux Ivan BVBA. Leave a respond for Bleux Ivan BVBA. Bleux Ivan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bleux Ivan BVBA op de google maps. Adres en contacten Bleux Ivan BVBA
Location of Bleux Ivan BVBA on the google maps. Address and contacts of Bleux Ivan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Bleux Ivan BVBA Bleux Ivan BVBA: LEO SCHROVEN | HERMAN | SUPER JARDIN | Septon M-C | Voordeckers Gilberte

Other related companies as Bleux Ivan BVBA: LEO SCHROVEN | HERMAN | SUPER JARDIN | Septon M-C | Voordeckers Gilberte

Bleux Ivan BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bleux Ivan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04111053466. Het bedrijf Bleux Ivan BVBA bevindt zich op het adres: Veldstraat 44; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 584,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Sanitary articles - Installation & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating (Central) - Mainten. & Repair.
De hoofdactiviteit van Bleux Ivan BVBA is Gezondheidszorg, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bleux Ivan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bleux Ivan BVBA, openstaande posities, locatie van Bleux Ivan BVBA op de kaart.

Bleux Ivan BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bleux Ivan BVBA, company assigned to the tax number BE04111053466. The company Bleux Ivan BVBA is located at the address: Veldstraat 44; 3550; Heusden-Zolder (Zolder). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 584,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Sanitary articles - Installation & Repair; Boilers - Cleaning & Mainten.; Heating (Central) - Mainten. & Repair.
The main activity of Bleux Ivan BVBA is Health Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bleux Ivan BVBA is not available. You also can look at reviews of Bleux Ivan BVBA, open positions, location of Bleux Ivan BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bleux Ivan BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bleux Ivan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bleux Ivan BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bleux Ivan BVBA, employees, financial statistics.