AIRCO-BOETIEK

Contactgegevens AIRCO-BOETIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AIRCO-BOETIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

AIRCO-BOETIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Houthulstseweg 71-90; 8920; Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle), België

Telefoon (phone): 057 48 92 71; 0475 49 17 33 (+32-057 48 92 71; 0475 49 17 33) 057 48 92 71; 0475 49 17 33 (+32-057 48 92 71; 0475 49 17 33)

Fax (fax): 057 48 89 16 (+32-057 48 89 16) 057 48 89 16 (+32-057 48 89 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AIRCO-BOETIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AIRCO-BOETIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AIRCO-BOETIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AIRCO-BOETIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AIRCO-BOETIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AIRCO-BOETIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AIRCO-BOETIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AIRCO-BOETIEK
Products information AIRCO-BOETIEK

BTW identificatienummer (tax): BE05824371337
Ondernemingsnummer: 7149047851
Hoofdstad (capital): 271,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 185,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AIRCO-BOETIEK
(Get full report from official database of BE for AIRCO-BOETIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor AIRCO-BOETIEK
Addition kinds of activities for AIRCO-BOETIEK

502103. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
20230302. Gedroogde crème | Dried cream
20450101. Biscuitmeel, bereid: van gekochte bloem | Biscuit flour, prepared: from purchased flour
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
32720306. Fonteinen, beton | Fountains, concrete
50880103. Marine levert | Marine supplies

Werken bij AIRCO-BOETIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AIRCO-BOETIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AIRCO-BOETIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AIRCO-BOETIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

  • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • STRIJKSTER (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    Strijken zit je in het bloed, je bent klantvriendelijk én werkt graag in een familiale sfeer? Wil je graag een job waar het evenwicht tussen werk en gezin mooi in evenwicht is? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste én ervaren strijkster! (combinatie met poetsen kan zeker).

  • Student productiemedewerker - Volvo Trucks (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Studentenjob

    Als student binnen de productieomgeving van Volvo Trucks sta je samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen, aan de hand van duidelijke montage-instructies. Na jouw opleidingsperiode ben je in staat om zelfstandig je takenpakket uit te voeren , maar je hebt steeds een meter/peter als aanspreekpunt ter beschikking: Je let daarbij op een goede werkkwaliteit Je houdt rekening met milieu en veiligheid

  • STUDENTENJOB: magazijnwerk 2 dagen/week (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Ben je een hogeschool- of universiteit student en minimum 2 dagen per week beschikbaar? Je wenst graag wat centjes bij te verdienen? Wij zoeken een student om mee te helpen in een magazijn: laden/lossen, eenvoudig administratief werk, meehelpen in het atelier,...

  • Studentenjob Marketing 1-2 dgn/week (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Studentenjob

    Ben je student Marketing op zoek naar een job voor 1 of 2 dagen per week regio Beringen? Dan hebben wij een leuke opdracht voor jou! We zoeken een student Marketing bij een leuk bedrijf in Paal-Beringen voor ondersteunende Marketing taken. Sfeer zit goed weten wij van bestaande werknemers. Jouw taken als Marketing Student kunnen er als volgt uitzien: plaatsen van nieuwsberichten op social media (LinkedIn, etc.). creëren en updaten van brochures voorbereiden van de maandelijkse newsletter updaten van de website ondersteunen van de Marketing & Communication Manager in alle operationele werkzaamheden

  • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Freelance docent hennapainting (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Beste docent! We zoeken een nieuwe collega die les zal geven aan onze school. Centrum voor Avondonderwijs is een van de grootste opleidingsverstrekkers in Nederland en België. Wij bieden tal van beroepsgerichte opleidingen aan. Als freelance docent bij het Centrum voor Avondonderwijs geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal van het CVA. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding. Je stelt een eindexamen op en verwerkt de resultaten met degelijke feedback voor jouw cursisten..

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Vertegenwoordiger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TERROIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat contact leggen met potentiële klanten (horeca-zaken of andere groothandelaars) en zal de baan op gaan om een klantenportefeuille op te bouwen. Ter plaatse stel je de producten en diensten voor van Terroir: wijnen en gedistilleerde dranken. Je zal stalen van onze producten ter beschikking krijgen, of je kan potentiële klanten uitnodigen ter plaatse bij het bedrijf om te komen proeven.

Zoek naar antwoorden van AIRCO-BOETIEK in sociale netwerken
Look for responds of AIRCO-BOETIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor AIRCO-BOETIEK. Laat een reactie achter voor AIRCO-BOETIEK. AIRCO-BOETIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AIRCO-BOETIEK. Leave a respond for AIRCO-BOETIEK. AIRCO-BOETIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AIRCO-BOETIEK op de google maps. Adres en contacten AIRCO-BOETIEK
Location of AIRCO-BOETIEK on the google maps. Address and contacts of AIRCO-BOETIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come AIRCO-BOETIEK AIRCO-BOETIEK: ERIC ET RITA COIFFURE | VELLEMANS | Mac Precious Stones BVBA | MOTO ZENITH SPRL | Verbist N

Other related companies as AIRCO-BOETIEK: ERIC ET RITA COIFFURE | VELLEMANS | Mac Precious Stones BVBA | MOTO ZENITH SPRL | Verbist N

AIRCO-BOETIEK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AIRCO-BOETIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05824371337. Het bedrijf AIRCO-BOETIEK bevindt zich op het adres: Houthulstseweg 71-90; 8920; Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 271,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 185,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van AIRCO-BOETIEK is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AIRCO-BOETIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AIRCO-BOETIEK, openstaande posities, locatie van AIRCO-BOETIEK op de kaart.

AIRCO-BOETIEK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is AIRCO-BOETIEK, company assigned to the tax number BE05824371337. The company AIRCO-BOETIEK is located at the address: Houthulstseweg 71-90; 8920; Langemark-Poelkapelle (Poelkapelle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 271,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 185,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Air conditioning - Installation.
The main activity of AIRCO-BOETIEK is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AIRCO-BOETIEK is not available. You also can look at reviews of AIRCO-BOETIEK, open positions, location of AIRCO-BOETIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AIRCO-BOETIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AIRCO-BOETIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AIRCO-BOETIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AIRCO-BOETIEK, employees, financial statistics.