ACQUA VITAL-EUROPRO

Contactgegevens ACQUA VITAL-EUROPRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACQUA VITAL-EUROPRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACQUA VITAL-EUROPRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Grand Rechain 6; 4800; Verviers (Petit-Rechain), België

Telefoon (phone): 0495 50 99 93; 087 30 02 37; 0475 63 37 84 (+32-0495 50 99 93; 087 30 02 37; 0475 63 37 84) 0495 50 99 93; 087 30 02 37; 0475 63 37 84 (+32-0495 50 99 93; 087 30 02 37; 0475 63 37 84)

Fax (fax): 087 35 06 46 (+32-087 35 06 46) 087 35 06 46 (+32-087 35 06 46)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACQUA VITAL-EUROPRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACQUA VITAL-EUROPRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACQUA VITAL-EUROPRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACQUA VITAL-EUROPRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACQUA VITAL-EUROPRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACQUA VITAL-EUROPRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACQUA VITAL-EUROPRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACQUA VITAL-EUROPRO
Products information ACQUA VITAL-EUROPRO

BTW identificatienummer (tax): BE06426147460
Ondernemingsnummer: 9779998779
Hoofdstad (capital): 735,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 200,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Whirlpools; Roofing - Materials

Product categorie (product category): Heating Central - Installation

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACQUA VITAL-EUROPRO
(Get full report from official database of BE for ACQUA VITAL-EUROPRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACQUA VITAL-EUROPRO
Addition kinds of activities for ACQUA VITAL-EUROPRO

233900. Vrouwen en mouwen 'outerwear, nec | Women's and misses' outerwear, nec
411104. Passagierspoorvervoer | Passenger rail transportation
22539902. Verf en afwerking breien bovenkleding, excl. | Dyeing and finishing knit outerwear, excl. hosiery and glove
23819902. Handschoenbekleding, behalve bont | Glove linings, except fur
25149904. Huishoudelijke meubels: gestoffeerd op metalen kaders | Household furniture: upholstered on metal frames
50830301. Landbouwmachines, niet inbegrepen | Agricultural machinery, nec

Werken bij ACQUA VITAL-EUROPRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACQUA VITAL-EUROPRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACQUA VITAL-EUROPRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACQUA VITAL-EUROPRO. Looking for open vacancies in other companies

  • Matrijstechnieker dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: FORUM FOOD HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als matrijstechnieker voer je preventief en curatief onderhoud uit op de matrijzen los je matrijsgerelateerde problemen op tijdens het productieproces test je nieuwe matrijzen en keur je ze  zorg je ervoor dat de matrijzen voldoen aan de standaarden

  • Super gemotiveerde verkoopsmedewerkers gezocht met een passie voor brood (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij regio Gent is AGO Gent Student op zoek naar enthousiaste verkoopmedewerk(st)ers. Je zal instaan voor het verkopen van patisserie, brood, charcuterie, etc. Het snijden van brood en het onderhouden van de winkel behoren ook tot jouw takenpakket.

  • HUISHOUDHULP VOOR EVERGEM (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Evergem.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u per week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • magazijnier (ook schoolverlater) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: WANNIJN

    Type: Vaste Job

    WANNIJN NV is een toonaangevend bedrijf in de wegenbouw en werft aan wegens uitbreiding van haar activiteiten

  • IT Project Manager (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: STREAMOVATIONS

    Type: Vaste Job

    Streamovations is een jong en dynamisch bedrijf in Veurne. Wij focussen ons op het ontwikkelen van streaming applicaties en in het bijzonder in meertalige omgevingen. Ondertussen werken tal van klanten zoals de Europese Commissie, het Europese Parlement, de Raad van de Europese Gemeenschap, Belgacom, BNP Paribas en VRT met onze toepassingen. Om de groei van het bedrijf te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Project manager die een hart heeft voor streaming media en innovatie. - Als project manager ben je verantwoordelijk voor het succes van de projecten in al zijn dimensies (planning, scope, budget, kwaliteit, afstemming op Business en ICT architectuur). - Je vertaalt de zakelijke en technische vereisten naar een projectplan om een onwtikkelde strategie te implementeren. - Planning voor projectuitvoering en toewijzing van middelen. - Afstemming van de actuele status van het project op het gebied van planning. - Corrigerende acties ondernemen om het project op de goede weg te houden. - Vergaderingen houden om projectvoortgang te rapporteren aan alle projectbetrokkenen. - Je draagt actief bij aan de voortdurende verbetering van processen en efficiëntie binnen het team.

  • Atelierverantwoordelijke/magazijnier (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: LAMBRECHT NR 1 IN BANDEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor vriendelijke bediening van onze klanten. Je monteert, balanceert en herstelt banden van auto's en vrachtwagens. Je doet magazijnwerk. Je zorgt voor de werkverdeling in het atelier en springt af en toe bij op het bureau.

  • Deeltijdse bewakingsagent banksector (NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD))

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Securitas

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent signaleer je onveilige en ongewenste situaties, loop je controlerondes, bewaak je de toegang bij onze klanten en registreer je bezoekers. In deze verantwoordelijke en afwisselende functie werk je samen met verschillende collega’s en maak je gebruik van moderne hulpmiddelen. Je staat in voor een klantvriendelijk onthaal en je zorgt ervoor dat alle procedures juist worden nageleefd.

  • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie Vlaams Brabant Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: STARteam

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je liever aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van ACQUA VITAL-EUROPRO in sociale netwerken
Look for responds of ACQUA VITAL-EUROPRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACQUA VITAL-EUROPRO. Laat een reactie achter voor ACQUA VITAL-EUROPRO. ACQUA VITAL-EUROPRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACQUA VITAL-EUROPRO. Leave a respond for ACQUA VITAL-EUROPRO. ACQUA VITAL-EUROPRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACQUA VITAL-EUROPRO op de google maps. Adres en contacten ACQUA VITAL-EUROPRO
Location of ACQUA VITAL-EUROPRO on the google maps. Address and contacts of ACQUA VITAL-EUROPRO

Andere gerelateerde bedrijven als come ACQUA VITAL-EUROPRO ACQUA VITAL-EUROPRO: FLCARRIERES DE HAUT LE WASTIA SA | De Munter Jacques | van der Plancke Pascale | JACQUELINE LANFANT | DOMINIQUE HOYAS

Other related companies as ACQUA VITAL-EUROPRO: FLCARRIERES DE HAUT LE WASTIA SA | De Munter Jacques | van der Plancke Pascale | JACQUELINE LANFANT | DOMINIQUE HOYAS

ACQUA VITAL-EUROPRO is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ACQUA VITAL-EUROPRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06426147460. Het bedrijf ACQUA VITAL-EUROPRO bevindt zich op het adres: Rue de Grand Rechain 6; 4800; Verviers (Petit-Rechain). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 735,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 200,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Heating Central - Installation. Lijst met producten zijn Whirlpools; Roofing - Materials.
De hoofdactiviteit van ACQUA VITAL-EUROPRO is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACQUA VITAL-EUROPRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACQUA VITAL-EUROPRO, openstaande posities, locatie van ACQUA VITAL-EUROPRO op de kaart.

ACQUA VITAL-EUROPRO is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is ACQUA VITAL-EUROPRO, company assigned to the tax number BE06426147460. The company ACQUA VITAL-EUROPRO is located at the address: Rue de Grand Rechain 6; 4800; Verviers (Petit-Rechain). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 735,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 200,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Heating Central - Installation. List of products are Whirlpools; Roofing - Materials.
The main activity of ACQUA VITAL-EUROPRO is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ACQUA VITAL-EUROPRO is not available. You also can look at reviews of ACQUA VITAL-EUROPRO, open positions, location of ACQUA VITAL-EUROPRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACQUA VITAL-EUROPRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACQUA VITAL-EUROPRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACQUA VITAL-EUROPRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACQUA VITAL-EUROPRO, employees, financial statistics.