Siraux L

Contactgegevens Siraux L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Siraux L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Siraux L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Déportation 58; 1480; Tubize, België

Telefoon (phone): 02 355 62 53 (+32-02 355 62 53) 02 355 62 53 (+32-02 355 62 53)

Fax (fax): +32 (71) 572-30-85 +32 (71) 572-30-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Siraux L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Siraux L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Siraux L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Siraux L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Siraux L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Siraux L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Siraux L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Siraux L
Products information Siraux L

BTW identificatienummer (tax): BE09700347900
Ondernemingsnummer: 9372680664
Hoofdstad (capital): 514,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 242,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Siraux L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Heating apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Siraux L
(Get full report from official database of BE for Siraux L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Siraux L
Addition kinds of activities for Siraux L

233702. Vrouwen en missen 'capes en jassen | Women's and misses' capes and jackets
22410409. Webbing, geweven | Webbing, woven
28420401. Deodoranten, nonpersonal | Deodorants, nonpersonal
31119903. Bekleding leer | Upholstery leather
34439916. lasverbindingen | Weldments
34790205. Coating van metalen met plastic of harsen | Coating of metals with plastic or resins
35939900. Vloeistofcilinders en aandrijvingen, niet inbegrepen | Fluid power cylinders and actuators, nec
50239901. Open haard apparatuur en accessoires | Fireplace equipment and accessories
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic
82499902. Staatsdienstopleidingsschool | Civil service training school

Werken bij Siraux L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Siraux L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Siraux L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Siraux L. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier/chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Gent zoeken wij een Meubelinstallateur met rijbewijs C. Wij zoeken een chauffeur met ervaring in het installeren van meubels of ervaring houtbewerking. Je levert de meubels bij klanten en installleert deze ook( zonodig). -start 9 uur -10u / dag -flexibel einduur ( tussen 15 en 19 uur) werken van maandag t/m zaterdag -1 dag thuis in de week -40 uur per week -met 2 op de baan

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • Sales Advisor Personenwagens (M/V) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een autobedrijf te Maasmechelen is Actief Maasmechelen op zoek naar een Sales Advisor (M/V) In deze functie bent u de persoonlijke adviseur van onze klant doorheen het hele verkoopproces: - Een professioneel en vriendelijk onthaal van de bezoekers in de showroom. U begroet de klanten op een aangename, enthousiaste en spontane manier. - Een efficiënte behoefteanalyse. U luistert naar de klant en stelt de juiste vragen met als doel de persoonlijke behoefte te bepalen van elke klant. - Een vakkundige begeleiding tot aankoop. U geeft een volledig advies omtrent het aanbod, gaande van de wagens tot alle mogelijke financierings- en/of leasingvormen, accessoires en de service. - Een continue opvolging van klanten. U houdt de klant op de hoogte, zowel in aanloop naar de aankoop als i.v.m. de leveringsdatum van de nieuwe wagen. Ook na de aankoop blijft u de persoonlijke aanspreekpartner voor uw klant. - Het aanbieden en organiseren van testritten. - De aflevering van de wagen aan de klant. U maakt van de aflevering van de wagen een unieke beleving door enerzijds een uitstekende opvolging vooraf en anderzijds een doorgedreven uitleg omtrent de specificaties van de wagen tijdens het aflevermoment. - U prospecteert actief om zo nieuwe klanten aan te trekken. - U bent gepassioneerd door klantgerichtheid, auto’s en innovatie. - U maakt een sterke eerste indruk naar elke klant en schept vertrouwen. - U maakt elke belofte naar de klant meer dan waar. .

  • HR consultant (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    80% sales: Je dag start met een briefing: samen met je team leg je de prioriteiten en de te behalen doelen voor die dag vast. Je werkt enerzijds vanuit een vacature en gaat op zoek via de verschillende jobboards naar de juiste match. Anderzijds werk je vanuit een sterke kandidaat en ga je proactief op zoek naar een gepaste vacature. (Prospectie) In beide situaties is de telefoon het middel om je doel te bereiken: smeer alvast je stem en bewaak je smile om tot zelfs 90 uitgaande calls te doen. Jouw enthousiasme professionalisme en sales-technische skills zorgen ervoor dat je de nodige prospecten overtuigt en de juiste kandidaten tot bij jou krijgt. Je bent verantwoordelijk voor een uitgebreid intake gesprek afnemen van testen en referenties Door deze uitgebreide screening weet jij de juiste match te maken zowel naar job inhoud als naar bedrijfscultuur toe. Ook het telefonisch voorstellen van je kandidaat aan klanten/prospecten met als doel de vooropgestelde targets (aantal sollicitatiegesprekken) van die dag te behalen behoren tot je verantwoordelijkheid. Alle voorgaande stappen moeten resulteren in het behalen van het aantal "starters": kandidaten die je een job met optie vast hebt bezorgd 20% administratie: > Het opstellen van contracten uitvoeren van loonadministratie als ook het invullen van sociale documenten > HR advies als toegevoegde waarde verlenen aan je klanten (kennis sociale wetgeving)

  • Monteur - Elektromechanicien : (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Monteur-Elektromechanicien sta je in voor de montage en opstart van machines en afzuigsystemen op verplaatsing bij de klant. Je hebt kennis van pneumatische systemen motoren en reductoren alsook van allerhande montagetechnieken en materialen. Ervaring met een conventionele en teach-in draaibank is een pluspunt. Je kan een constructieplan lezen interpreteren en uitvoeren en kan goed Halfautomaat lassen. Goede kennis Nederlands is vereist.

  • Administratief bediende regio Izegem (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als administratief bediende zal je instaan voor volgende taken: - Opmaken van offertes - Briefwisseling - Kopieerwerk - Contact met sociaal bureau, alle sociale documenten in orde brengen van het personeel - Klassement - ...

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) voor 8u/week bij gezin te MOL (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een dynamisch persoon (m/v) die op een zelfstandige manier het ganse huishouden voor een gastgezin te Mol kan runnen. Dit voor 8 uren per week, te presteren in 2 dagen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en voorbereiden van maaltijden. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers en uitkeringsgerechtigde volledig werklozen worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gemotiveerde jobstudenten voor weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Taken als jobstudent:  Je kan worden ingeschakeld om 's middags in de keuken hapjes te bereiden, kindergerechten te bereiden of de afwas weg te werken.  Je kan ook werken in de avondshift. Hier sta je dan in voor de bereiding van hapjes, frietjes, fondue of de afwas.  Werk je liever in de zaal? Dan sta je in voor het onthaal van klanten. Je verzorgt de bestellingen, tafels afruimen en helpt de barmedewerkers om de frigo's aan te vullen.  Je werkt steeds klantvriendelijk en hebt respect voor hygiënevoorschriften en je werkomgeving.  Bedrijfsprofiel: Voor een aantrekkelijke horeca en entertainment zaak in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar jobstudenten voor weekendwerk. 

  • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • HR JOBSTUDENT, te KONTICH (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor in Kontich zijn we op zoek naar meerdere gemotiveerde studenten die zich gedurende het academiejaar enkele dagen per week kan vrijmaken om ondersteunend werk te verrichten. Voornaamste takenpakket: - inschrijven van uitzendkrachten - klassement - inputten van dossiers - vacatures online plaatsen - telefonisch contacteren van kandidaten

  • Field Services Engineer Hardware Backend (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: Realdolmen

    Type: Vaste Job

    Als CSE ben je verantwoordelijk om op verschillende technische vlakken ondersteuning te bieden aan klanten betreffende hun IT infrastructuur. De CSE kan in het installatie-, interventie-, interne repair-, helpdesk- of service-delivery team tewerkgesteld worden. Het kan daarbij zowel om een interne als een externe tewerkstelling gaan. In een project voor een klant ben je verantwoordelijk voor het opnemen van één of meerdere taken. Daarnaast kan je, afhankelijk van de grootte of complexiteit van een project, ook ingeschakeld worden in een coördinerende functie. Hoewel België jouw uitvalsbasis is, zijn kortstondige installatie opdrachten in het buitenland niet uitgesloten.

  • Regionale Account Manager (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1655152-inline.html?cid=Partner_VDAB Menssana levert fruitmanden op het werk en is verdeler van Zummo® citruspersen, Pine-OMatic, ® ananas slicers, en Soup-Server® soepautomaten in België en Frankrijk. Om ons team uit te breiden zijn wij op zoek naar een Account Manager op zelfstandige basis (freelance) voor de regio’s Antwerpen/Limburg en Oost-Vlaanderen/Vlaams-Brabant. Je prospecteert actief in jouw regio en weet je potentiële klanten te overtuigen om tekiezen voor onze merken. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging en de uitbouw van onze bestaande klantenportefeuille. Je bent de gesprekspartner voor je klanten en helpt ze o.a. wanneer zij vragen hebben met betrekking tot de werking van de toestellen. Je commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat de vastgestelde verkoop – en omzetdoelstellingen worden gerealiseerd. Je werkt nauw samen met de directie en de collega’s van de technische dienst. Je bent verantwoordelijk voor het updaten van de CRM met alle nodige correcte informatie, o.a. m.b.t. de wekelijkse fruitleveringen.

Zoek naar antwoorden van Siraux L in sociale netwerken
Look for responds of Siraux L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Siraux L. Laat een reactie achter voor Siraux L. Siraux L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Siraux L. Leave a respond for Siraux L. Siraux L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Siraux L op de google maps. Adres en contacten Siraux L
Location of Siraux L on the google maps. Address and contacts of Siraux L

Andere gerelateerde bedrijven als come Siraux L Siraux L: Speurder | Van Gelderen P | Lefebvre A | JOHAN VERHULST | RESTAURANT GOLDEN STAR

Other related companies as Siraux L: Speurder | Van Gelderen P | Lefebvre A | JOHAN VERHULST | RESTAURANT GOLDEN STAR

Siraux L is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Siraux L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09700347900. Het bedrijf Siraux L bevindt zich op het adres: Rue de la Déportation 58; 1480; Tubize. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 514,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 242,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Heating apparatus. Producten gemaakt in Siraux L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Siraux L is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Siraux L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Siraux L, openstaande posities, locatie van Siraux L op de kaart.

Siraux L is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Siraux L, company assigned to the tax number BE09700347900. The company Siraux L is located at the address: Rue de la Déportation 58; 1480; Tubize. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 514,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 242,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Heating apparatus. Products created in Siraux L were not found.
The main activity of Siraux L is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Siraux L is not available. You also can look at reviews of Siraux L, open positions, location of Siraux L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Siraux L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Siraux L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Siraux L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Siraux L, employees, financial statistics.