Hardy SPRL

Contactgegevens Hardy SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hardy SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hardy SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de l'Epée 8-14; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 222 02 72 (+32-04 222 02 72) 04 222 02 72 (+32-04 222 02 72)

Fax (fax): 04 222 03 53 (+32-04 222 03 53) 04 222 03 53 (+32-04 222 03 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hardy SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hardy SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hardy SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hardy SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hardy SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hardy SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hardy SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hardy SPRL
Products information Hardy SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06322052001
Ondernemingsnummer: 9883544921
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Gas appliances - Retail & Mainten.; Stoves - Mfg. & Whol; Stoves - Retail & Repair; Refrigerators & freezers - Retail; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair; Air conditioning - Installation

Product categorie (product category): Heating apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hardy SPRL
(Get full report from official database of BE for Hardy SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hardy SPRL
Addition kinds of activities for Hardy SPRL

3495. Draadveren | Wire springs
02140100. Geiten | Goats
02519901. Broiling kippen, het verhogen van | Broiling chickens, raising of
20150400. Kleinspelletjes slachten en verwerken | Small game slaughtering and processing
28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
50999911. Rubberen stempels | Rubber stamps
76999904. Paard getrokken voertuig reparatie | Horse drawn vehicle repair
82990300. Muziek- en drama scholen | Music and drama schools

Werken bij Hardy SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hardy SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hardy SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hardy SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder Zaventem (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We NEED YOU! Voor een boeiend bedrijf in de audiovisuele sector zijn we dringend op zoek naar hulpboekhouder (M/V). Heb je net een eerste start gehad maar intussen op zoek naar een stabiele ervaring of ben je op zoek naar een toffe eerste ervaring? Laat dan vandaag nog iets van je horen bij Accountemps! Het bedrijf is gevestigd in regio Zaventem, in een bruisende business omgeving. Wil je graag verantwoordelijk zijn voor: Het dagelijks opmaken en inboeken van facturen Het inboeken van kassa's Debiteurenbeheer en een goede opvolging hiervan Het meehelpen bij de maandelijkse afsluit Op termijn word je ook verantwoordelijk voor de verzekeringsportefeuille en het fleet management By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Verpleegkundige Angst- en Stemmingsstoornissen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De afdeling Angst- en Stemmingsstoornissen is op zoek naar een verpleegkundige, mag ook een student zijn die afgestudeerd is als verpleegkundige binnen de psychiatrie of met stage ervaring in de psychiatrie, om hen tijdens de maand augustus te ondersteunen. Je kan eventueel aan de hand van je eigen beschikbaarheden bijwerken op deze afdeling. Je staat in voor de begeleiding van de patiënten op de afdeling, het toedienen van de basiszorg, medicatie en het toezicht houden op de afdeling tijdens de verschillende activiteiten. De afdeling angst- en stemmingsstoornissen werkt in vroeg- dag en laatdiensten. Je wordt verloond volgens de barema's van UZ Gent en enige relevante anciënniteit wordt overgenomen.

  • CNC OPERATOR (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn we op zoek naar een CNC operator.

  • CNC OPERATOR MET KENNIS METAAL - dagwerk! (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oosterzele zijn we op zoek naar een operator met kennis van METAAL. In het bedrijf worden brandwerende platen bewerkt tot onderdelen van brandkleppen. Als operator bedien je zowel standaard machines als op maat gemaakte automatisaties. Je wordt in de metaalafdeling en in de assemblageafdeling ingeschakeld voor het voorbereiden van onderdelen. Taken - Geautomatiseerde machines bedienen - Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen - Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren - Eenvoudige storingen analyseren en oplossen - Actief meewerken tijdens de QCD-meetings Samengevat: een toffe, afwisselende job met verantwoordelijkheden!

  • Houtbekister regio Aalter! (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In ploeg vertrek je naar de werf waar je vooral ter voorbereiding van de betonwerken zal bekisten. Kan je ook met een kraan rijden dan is dit een grote meerwaarde. Er wordt gewerkt in dagploeg : van 6u30 tot 16u30

  • HUISHOUDHULP VINDERHOUTE/ LOVENDEGEM (VINDERHOUTE)

    Regio: VINDERHOUTE

    Bedrijf: HOME & CONSULTANCY

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken een betrouwbare, gemotiveerde medewerker die wenst te werken in het kader van dienstencheques. U voert huishoudelijke taken uit bij particulieren in Vinderhoute/Lovendegem zoals poetswerk, strijken, wassen en af en toe boodschappen doen. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging en een toffe sfeer dan hebben wij de gepaste vacature voor u!

  • Huishoudhulp Poppel (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student polyvalent medewerker/keukenhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende fastfoodketen in Wetteren zijn wij op zoek naar polyvalente medewerkers die vooral willen inspringen in de keuken bij het bereiden van voedsel.

  • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

Zoek naar antwoorden van Hardy SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Hardy SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hardy SPRL. Laat een reactie achter voor Hardy SPRL. Hardy SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hardy SPRL. Leave a respond for Hardy SPRL. Hardy SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hardy SPRL op de google maps. Adres en contacten Hardy SPRL
Location of Hardy SPRL on the google maps. Address and contacts of Hardy SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Hardy SPRL Hardy SPRL: ECOTANK MICHIELS | Verzekeringen & Financi?n Vrinssen NV | Computerhelperke (Het) | Keirsebilck G | OPSOMER, FREDDY

Other related companies as Hardy SPRL: ECOTANK MICHIELS | Verzekeringen & Financi?n Vrinssen NV | Computerhelperke (Het) | Keirsebilck G | OPSOMER, FREDDY

Hardy SPRL is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hardy SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06322052001. Het bedrijf Hardy SPRL bevindt zich op het adres: Rue de l'Epée 8-14; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 812,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Heating apparatus. Lijst met producten zijn Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Gas appliances - Retail & Mainten.; Stoves - Mfg. & Whol; Stoves - Retail & Repair; Refrigerators & freezers - Retail; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair; Air conditioning - Installation.
De hoofdactiviteit van Hardy SPRL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hardy SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hardy SPRL, openstaande posities, locatie van Hardy SPRL op de kaart.

Hardy SPRL is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hardy SPRL, company assigned to the tax number BE06322052001. The company Hardy SPRL is located at the address: Rue de l'Epée 8-14; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 812,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Heating apparatus. List of products are Electric appliances - Mainten.,Repair & Retail; Gas appliances - Retail & Mainten.; Stoves - Mfg. & Whol; Stoves - Retail & Repair; Refrigerators & freezers - Retail; Washing machines & automatic laundry driers - Retail,Mainten. & Repair; Air conditioning - Installation.
The main activity of Hardy SPRL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Hardy SPRL is not available. You also can look at reviews of Hardy SPRL, open positions, location of Hardy SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hardy SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hardy SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hardy SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hardy SPRL, employees, financial statistics.