A.C.I.T. SA

Contactgegevens A.C.I.T. SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.I.T. SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.I.T. SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Houdeng 224; 7070; Le Roeulx, België

Telefoon (phone): 064 67 11 11 (+32-064 67 11 11) 064 67 11 11 (+32-064 67 11 11)

Fax (fax): 064 67 11 10 (+32-064 67 11 10) 064 67 11 10 (+32-064 67 11 10)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.I.T. SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.I.T. SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.I.T. SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.I.T. SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.I.T. SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.I.T. SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.I.T. SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.I.T. SA
Products information A.C.I.T. SA

BTW identificatienummer (tax): BE04966613769
Ondernemingsnummer: 4820220947
Hoofdstad (capital): 720,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Electrical heating

Product categorie (product category): Heat pumps

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.I.T. SA
(Get full report from official database of BE for A.C.I.T. SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.I.T. SA
Addition kinds of activities for A.C.I.T. SA

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
3296. Minerale wol | Mineral wool
20340203. Vruchtensappen, gedehydrateerd | Fruit juices, dehydrated
35590404. Petroleumraffinaderij apparatuur | Petroleum refinery equipment
38450107. Cat scanner (gecomputeriseerde axiale tomografie) apparaat | Cat scanner (computerized axial tomography) apparatus
76991903. Zakboek reparatie winkel | Pocketbook repair shop

Werken bij A.C.I.T. SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.I.T. SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.I.T. SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.I.T. SA. Looking for open vacancies in other companies

  • TEAMLEADER - REGIO AALTER (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalverwerkend bedrijf in de regio van Aalter, zijn we op zoek naar een leidinggevende persoon die een team kan aansturen en coachen. Je verdeelt en coördineert het werk van de ploeg in de afdeling. Je stuurt de planning bij in samenspraak met de planner en afdelingsleiding. Je draagt informatie over naar je team en je collega's. Je coacht, motiveert en evalueert je medewerkers. Je ziet toe op het respecteren van de veiligheidsvoorschriften en het gebruik van veiligheidsmiddelen en onderneemt preventieve acties om ongevallen te vermijden. Je volgt de productkwaliteit- en kwantiteit en de toepassing van de kwaliteitsvoorschriften op en grijpt in waar nodig. Je volgt de productie- en procesparameters op en stuurt bij waar nodig. Je verzekert de correcte toepassing va de ondersteunende administratieve systemen. Je voert projecten uit in functie van de continue verbetering.

  • Huishoudelijke Hulp (regio Zulte) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE WAREGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je wordt tewerkgesteld in verschillende gezinnen ter ondersteuning van hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : schoonmaken, voorbereiden van maaltijden, strijken, kleine boodschappen

  • Student Administratie Douane (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Gent-Zeehaven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student om aan de slag te gaan binnen de logistiek sector. Je volgt een studierichting waarbij je een administratieve duizendpoot bent en office-programma's, planning en dossierbeheer jouw sterktes zijn. Je kan werken van juni tot september. Hieronder het takenpakket in detail: · Je maakt douanedossiers aan in eigen douaneprogramma en drukt deze af · Je geeft elk artikel in Excel in en voert per artikel de juiste prijsberekening door. · Je maakt draaitabellen op in Excel op basis van de uitgaande goederen · Je sorteert de facturen per goed en per eenheidsprijs · Je ondersteunt je leidinggevende in allerlei administratieve taken.

  • Kelner (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: BIERPUNT

    Type: Studentenjob

    We zoeken een ervaren kelner voor ons biercafé. Je bent verantwoordelijk voor de bar (zoals frog's vullen, bar in orde houden) en je bedient onze klanten. Je bent ook mee verantwoordelijk voor het in orde houden van de zaak.

  • Studentenjob op vrijdagavond - schoonmaak grootwarenhuis regio Gent (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor elke vrijdagavond van 16u - 20u. Je staat in voor de permanentie, onderhoud?en schoonmaak in een restaurant van een grootwarenhuis regio Sint-Denijs-Westrem (Gent).

  • Interieurarchitect/technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SUR MESURE INTERIEUR

    Type: Vaste Job

    Jouw taken bestaan uit: 2D Ontwerpplannen technisch uittekenen voor uitvoering (vector works) 2D omzetten in 3D (sketch up) presentatiedossiers uitwerken prijsaanvragen voorbereiden offertes kritisch omzetten in totaalbudgetten goedgekeurde offertes bestellen projectplanning uitwerken en bijsturen tijdens werf algemene en administratieve technische ondersteuning van een project prospectie nieuwe leveranciers, materialen, beurzen,... contactpersoon binnen een project voor aannemers

  • CUSTOMER SERVICE VOOR DUITSTALIGE REGIO (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de orderopvolging van productie tot levering bij de klant; Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten in de Duitstalige regio; Je staat hen telefonisch te woord bij al hun vragen m.b.t. prijzen, voorraad, status van orders, extra vracht, levertermijn, … Op vraag van de klant verstrek je advies en eenvoudige productinformatie; Binnenkomende bestellingen breng je in in SAP en je regelt het transport naar de klant; Daarbij onderhoud je frequent contact met het magazijn, de productie en de transporteur; Je hebt contact met de klanten, vertegenwoordigers en agenten; Je voorziet de sales managers, agenten en commerciële directie van de nodige commerciële gegevens; Je werkt nauw samen met je collega’s op de customer service afdeling; Kortom je bent de onmisbare spil in de contacten tussen klant, verkoop en productie. Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan snel via onze website www.selecthr.be of stuur jouw cv door naar [email protected]   Bedrijfsprofiel: Voor een gerenommeerd bedrijf gelegen in Waregem, zijn wij op zoek naar een gedreven customer service specialist (m/v) die het orderproces van a tot z coördineert.  

  • POLYVALENT MEDEWERKER communicatie & administratie (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: DE MILIEUBOOT

    Type: Vaste Job

    Wij op zoek naar een nieuwe medewerker voor een gevarieerde functie in het kader van een 'Startjob' : communicatie, redactiewerk en administratie. Activiteiten, verantwoordelijkheden en taken: Tijdens de beginperiode van deze 'Startjob' leer je de verschillende aspecten van onze werking kennen, de partnerorganisaties, de bestaande subsidiërende overheden, de projecten en educatieve producten. Je leert ook de structuur en de geschiedenis van De Milieuboot kennen. Je zal in een eerste fase vooral de bestaande medewerkers ondersteunen die de projecten beheren: Redactioneel werk, communicatie, promotie van de activiteiten – in de eerste plaats het project van de ‘Educatieve Milieuboottochten’, contacten met de scholen, groepen, medewerkende wateractoren. Alle administratieve taken die bij de werking horen Verwerking van de inschrijvingen voor de educatieve milieuboottochten en vormings- en studiedagen. Hulp bij de projectaanvragen en de rapporteringen. Meehelpen om nieuwe projecten te schrijven, er financiering voor te zoeken en op poten te zetten. De administratieve opvolging (begroting, boekhouding, financiën, ...) van de projecten. Je groeit gaandeweg naar meer verantwoordelijkheid voor deze belangrijke aspecten van onze werking.

  • Verpleegkundige thuisverpleging (m/v) / zelfstandigebasis (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DOMINIQUE DE KROON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Thuisverpleging de Kroon is op zoek naar een thuisverpleegkundige voor de regio Temse, Sint-Niklaas,Waasmunster, Belsele, Hamme. 2 dagen per week, en of weekends, ochtend en avond ronde – Van 06u tot 12u30 en van 16U30u tot 19u30. Groei mogelijk en bespreekbaar. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. Je zorgt voor een vlotte babbel zodat de patiënten zich op hun gemak voelen. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. www.thuisverplegingdekroon.be

  • Reclame bedeler in Essen (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

  • Metaal draaier (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: EURO-STRIKE

    Type: Werfreserve

    Metaal draaier met ervaring voor seriewerk (zowel CNC als conventioneel).

Zoek naar antwoorden van A.C.I.T. SA in sociale netwerken
Look for responds of A.C.I.T. SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.I.T. SA. Laat een reactie achter voor A.C.I.T. SA. A.C.I.T. SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.I.T. SA. Leave a respond for A.C.I.T. SA. A.C.I.T. SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.I.T. SA op de google maps. Adres en contacten A.C.I.T. SA
Location of A.C.I.T. SA on the google maps. Address and contacts of A.C.I.T. SA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.I.T. SA A.C.I.T. SA: JEAN CLAESSENS | DIPLOMAT | GIZO DECOR | DEPOT 48 | MARIO BASTINI

Other related companies as A.C.I.T. SA: JEAN CLAESSENS | DIPLOMAT | GIZO DECOR | DEPOT 48 | MARIO BASTINI

A.C.I.T. SA is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.I.T. SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04966613769. Het bedrijf A.C.I.T. SA bevindt zich op het adres: Rue d'Houdeng 224; 7070; Le Roeulx. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 720,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Heat pumps. Lijst met producten zijn Electrical heating.
De hoofdactiviteit van A.C.I.T. SA is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.I.T. SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.I.T. SA, openstaande posities, locatie van A.C.I.T. SA op de kaart.

A.C.I.T. SA is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.C.I.T. SA, company assigned to the tax number BE04966613769. The company A.C.I.T. SA is located at the address: Rue d'Houdeng 224; 7070; Le Roeulx. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 720,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Heat pumps. List of products are Electrical heating.
The main activity of A.C.I.T. SA is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.I.T. SA is not available. You also can look at reviews of A.C.I.T. SA, open positions, location of A.C.I.T. SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.I.T. SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.I.T. SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.I.T. SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.I.T. SA, employees, financial statistics.