vision et precision SPRL

Contactgegevens vision et precision SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data vision et precision SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

vision et precision SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Fleurus 4; 6060; Charleroi (Gilly), België

Telefoon (phone): 071 41 25 16 (+32-071 41 25 16) 071 41 25 16 (+32-071 41 25 16)

Fax (fax): 071 41 25 16 (+32-071 41 25 16) 071 41 25 16 (+32-071 41 25 16)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) vision et precision SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "vision et precision SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "vision et precision SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van vision et precision SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen vision et precision SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of vision et precision SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees vision et precision SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti vision et precision SPRL
Products information vision et precision SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06370117187
Ondernemingsnummer: 8339691162
Hoofdstad (capital): 619,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 591,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Opticians - Retail

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor vision et precision SPRL
(Get full report from official database of BE for vision et precision SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor vision et precision SPRL
Addition kinds of activities for vision et precision SPRL

101100. Ijzer ertsen | Iron ores
20990502. Dressings, salade: droge mengsels | Dressings, salad: dry mixes
30690604. Gutta-percha verbindingen | Gutta-percha compounds
32920202. Dakbedekking, asbest voelde rol | Roofing, asbestos felt roll
34930103. Warme wondveren, behalve draad | Hot wound springs, except wire
56519902. Unisex kleding winkels | Unisex clothing stores
81119902. Algemene praktijk advocatenkantoor | General practice law office

Werken bij vision et precision SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in vision et precision SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor vision et precision SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for vision et precision SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een brede waaier van activiteiten: - Opvullen van containers - Ophogen van palletten - Picken van volle palletten uit de rekken met een reachtruck - Bijbrengen van palletten met een elektrische transpallet - Laden van vrachtwagens met een elektrische transpallet

  • TECHNISCH TEKENAAR (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Maldegem gaat AGO Jobs & HR op zoek naar een TECHNISCH TEKENAAR. Bij de opstart van projecten zal je 3D-modellen aanpassen naar wensen van de klant. Hierbij zal je hydraulische en elektrische componenten implementeren op het 3D-model. Vervolgens maak je productietekenen en lasplannen. Graag denk je actief mee met de klant, door oplossingen te creëren via innovatie ontwerpen alsook hoe kraanonderdelen parametrisch te maken.

  • Internal sales medewerker (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Tielt zijn wij op zoek naar een commercieel binnendienst medewerker. Je bent het interne aanspreekpunt voor onze klanten Je beheert de inkomende orders, je zorgt voor een correcte input in ons systeem Je volgt de leveringen op en eventuele backorders Je zorgt voor een goede opvolging van de stock en verzendingen Je behandelt klachten en zorgt voor een goede oplossing Je verwerkt de retourorders en zorgt voor een correcte afhandeling

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO MERELBEKE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: Sociaal Huis Koekelare

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van periodieke gewone poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijven niet meer zelf kunnen voor instaan

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Jobstudent m/v broodjescorner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ALMA Studentenrestaurants en Catering

    Type: Studentenjob

    Alma studentenrestaurant is voor haarbroodjescorner op C-Mine zoek naar een jobstudent(en) m/v om iedere dag van 11u30 tot 13u30 een handje toe te steken. Deze vacature kan ingevuld worden ofwel door 1 student ofwel door meerdere studenten. Ben jij één of meerdere dagen beschikbaar aarzel dan zeker niet en solliciteer !

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van vision et precision SPRL in sociale netwerken
Look for responds of vision et precision SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor vision et precision SPRL. Laat een reactie achter voor vision et precision SPRL. vision et precision SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for vision et precision SPRL. Leave a respond for vision et precision SPRL. vision et precision SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie vision et precision SPRL op de google maps. Adres en contacten vision et precision SPRL
Location of vision et precision SPRL on the google maps. Address and contacts of vision et precision SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come vision et precision SPRL vision et precision SPRL: LANDBOUWKREDIET | PROJECTINRICHTING | Lisap NV | Tapis Rent S.P.R.L. | Linea Office

Other related companies as vision et precision SPRL: LANDBOUWKREDIET | PROJECTINRICHTING | Lisap NV | Tapis Rent S.P.R.L. | Linea Office

vision et precision SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is vision et precision SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06370117187. Het bedrijf vision et precision SPRL bevindt zich op het adres: Chaussée de Fleurus 4; 6060; Charleroi (Gilly). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 619,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 591,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hearing aids. Lijst met producten zijn Opticians - Retail.
De hoofdactiviteit van vision et precision SPRL is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van vision et precision SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van vision et precision SPRL, openstaande posities, locatie van vision et precision SPRL op de kaart.

vision et precision SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is vision et precision SPRL, company assigned to the tax number BE06370117187. The company vision et precision SPRL is located at the address: Chaussée de Fleurus 4; 6060; Charleroi (Gilly). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 619,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 591,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hearing aids. List of products are Opticians - Retail.
The main activity of vision et precision SPRL is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of vision et precision SPRL is not available. You also can look at reviews of vision et precision SPRL, open positions, location of vision et precision SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over vision et precision SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf vision et precision SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about vision et precision SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company vision et precision SPRL, employees, financial statistics.