Optiek D

Contactgegevens Optiek D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Optiek D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Optiek D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensestraat 14; 3300; Tienen, België

Telefoon (phone): 016 81 27 45 (+32-016 81 27 45) 016 81 27 45 (+32-016 81 27 45)

Fax (fax): +32 (51) 866-65-73 +32 (51) 866-65-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Optiek D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Optiek D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Optiek D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Optiek D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Optiek D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Optiek D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Optiek D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Optiek D
Products information Optiek D

BTW identificatienummer (tax): BE02975341796
Ondernemingsnummer: 5779876708
Hoofdstad (capital): 161,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 711,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Optiek D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Optiek D
(Get full report from official database of BE for Optiek D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Optiek D
Addition kinds of activities for Optiek D

144200. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
13899904. Gas comprimeren (aardgas) op de velden | Gas compressing (natural gas) at the fields
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
30869902. Bekers en platen, schuimplastic | Cups and plates, foamed plastics
34430120. Tanks voor tankwagens, metalen plaat | Tanks for tank trucks, metal plate
39310206. Hoofden, banjo | Heads, banjo
50120101. Autoverhuur | Automobile auction
50630100. Transformatoren en transmissieapparatuur | Transformers and transmission equipment
95120400. Land-, minerale- en natuurbescherming, niveau van overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, level of government

Werken bij Optiek D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Optiek D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Optiek D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Optiek D. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectleider (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in maatwerk in inox-, aluminium- en staalconstructies zijn wij opzoek naar een projectleider. Jij bent de verantwoordelijke voor projecten vanaf de opmeting tot en met de oplevering. Je stuurt de productie aan en geeft rechtstreeks leiding aan montageploegen.

  • Staalnemer Oil Gas Chemicals (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Na een grondige interne opleiding zal je instaan voor het begeleiden van los- en laadoperaties van petroleumproducten, chemicaliën en vloeibare gassen bij raffinaderijen, chemische plants en opslagterminals. • Na je opleiding zal je in overleg met de coördinatoren, volgens je dienstverband en opgebouwde skills worden tewerkgesteld op één of meerdere installaties waar je de geplande inspectieopdrachten uitvoert conform de aangeleverde werkopdrachten. • Je taken bestaan steeds uit een gedeelte “Quantity inspection” waarvoor je o.a. hoeveelheidsbepalingen zal uitvoeren en het nodige zal berekenen en rapporteren. Je zal hierbij ook de eventueel vastgestelde afwijkingen op een goede manier documenteren en communiceren. • Aanvullend behoren ook “Quality Inspection” activiteiten tot je takenpakket wat betekent dat je representatieve stalen zal nemen van de betreffende producten alsook enkele field-testen of labanalyses zelf hierop uitvoert. • Je werkt hiervoor nauwgezet samen met de scheepscrews, terminal medewerkers en eigen SGS organisatie en communiceert met hen over de status van de opdracht, de eventele oponthouden, problemen etc. • Verder zorg je ervoor dat de genomen stalen op een correcte manier gelabeld en getransporteerd worden naar de labo's of klanten, waarbij je ook de verdere opvolging en overdracht van de opdracht weet te garanderen. • Je noteert al je bevindingen en berekeningen in een rapportagesysteem op een uitgebreide en nauwkeurige manier en brengt de betrokken partijen op de hoogte conform de in de opdracht voorziene afspaken. • Door je on-the-job opgebouwde expertise, kennis en onafhankelijke houding weet je steeds de belangen te behartigen van alle betrokken partijen en naargelang te communiceren. • Je voert dit alles uit in overeenstemming met de SGS normen en waarden zoals integriteit, neutraliteit en veiligheid. • Opmerking: deze job houdt in dat bepaalde fysieke inspanningen onderdeel uitmaken van je dagelijkse activiteiten.

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • BOEKHOUDKUNDIG BEDIENDE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een allround bediende die vooral zal instaan voor de boekhouding. Het takenpakket: - inboeken van aankoopfacturen - verwerken financiële verrichtingen - debiteurenbeheer - facturatie - afpunten rekeningen - BTW-listings en aangiftes

  • KOELTECHNIEKER (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een koeltechnieker om te werken in regio Vlaams-Brabant. Zal instaan voor elektrisch en mechanisch onderhoud van verschillende installaties

  • Huishoudhulp Regio Gent (38u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? We zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Consulent(e) Dienstencheques regio Geraardsbergen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt nauw samen met een 15-tal collega’s om 500 poetsdienstmedewerkers en 3000 klanten aan te sturen en te begeleiden. Jij wordt de eerste contactpersoon van klanten en medewerkers en het gezicht van het bedrijf. Jouw taak bestaat er niet alleen in om alle meldingen (zowel telefonisch als aan de balie) binnen het onthaal aan te nemen en correct te verwerken, maar vooral om als verantwoordelijke jouw buitendienstmedewerkers op een motiverende manier te begeleiden in alle facetten van hun tewerkstelling. Dit houdt ondermeer concreet in dat je contacten met klanten onderhoudt i.f.v. planningen en een efficiënte werkrelatie met de medewerker. Verder wordt er verwacht dat je medewerkers permanent motiveert d.m.v. de opbouw van een vertrouwensband, frequente contacten, functioneringsgesprekken, regelmatige overlegmomenten met jouw teamcoördinator… Daarnaast dien je al deze zaken administratief te verwerken binnen het planningsprogramma (D-plan) dat ons bedrijf hanteert en waarvoor er een opleiding op de werkvloer voorzien wordt. Kortom, jouw sociale vaardigheden zijn van groot belang en gaan hand in hand met jouw zin voor administratie en nauwkeurigheid. Je voert ook vaak gelijktijdig verschillende specifieke taken uit zonder daarbij de grote lijnen uit het oog te verliezen. Daarom is een goed organiserend vermogen, een hoge mate van zelfstandigheid, stressbestendigheid, klantvriendelijkheid en assertiviteit jouw tweede natuur. Als consulent(e) zal je vooral in onze regio Geraardsbergen aan het werk gaan. Start tewerkstelling voorzien zo snel mogelijk.

  • Huishoudhulp regio Ursel/Zomergem - 20u. bij éénzelfde gezin (URSEL)

    Regio: URSEL

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor 1 gezin in Ursel (op de grens met Zomergem) zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, ....en dit gedurende +/- 20 u per week bij éénzelfde gezin. We zoeken een gemotiveerde en dynamische persoon die dit gezin graag wil helpen! UREN BESPREEKBAAR!

  • Jobstudenten - verpleegkunde (vakanties en weekends) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: AZ Herentals

    Type: Studentenjob

    Functie Je ondersteunt de verpleegkundige equipe bij de zorg voor de patiënten. Profiel Je beschikt over een visum als zorgkundige; Je bent een gemotiveerde en leergierige student; Nauwkeurig en stipt behoren tot je positieve eigenschappen; Je draagt patiëntvriendelijkheid en respect hoog in het vaandel. Aanbod Je ontvangt verloning volgens PC 330, aangevuld met vergoeding woon-werkverkeer en een vergoeding bij onregelmatige prestaties; Je doet kennis en ervaring op in een verpleegafdeling. Voor meer informatie over de functie kan je terecht bij Lindsay De Winter - coördinator: 014/24.62.24.

  • jobstudent bediening kippenkraam (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent een centje bijverdienen? Wij zoeken studenten die op zondag willen werken in Ichtegem. Je staat in voor de bediening van klanten aan een kippenkraam (kip-aan-het-spit). Je werkt van 10u tot 13u.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

  • KELNER BRASSERIE (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MEZZANINE

    Type: Flexijob

    Zaal (bediening) en toog in brasserie (centrum Leuven)

Zoek naar antwoorden van Optiek D in sociale netwerken
Look for responds of Optiek D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Optiek D. Laat een reactie achter voor Optiek D. Optiek D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Optiek D. Leave a respond for Optiek D. Optiek D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Optiek D op de google maps. Adres en contacten Optiek D
Location of Optiek D on the google maps. Address and contacts of Optiek D

Andere gerelateerde bedrijven als come Optiek D Optiek D: BOGAERT BVBA | INSTITUUT LADY FACE | Construct.Iso-Therm SPRL | MEEUS GUNTER | BIOASE

Other related companies as Optiek D: BOGAERT BVBA | INSTITUUT LADY FACE | Construct.Iso-Therm SPRL | MEEUS GUNTER | BIOASE

Optiek D is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Optiek D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02975341796. Het bedrijf Optiek D bevindt zich op het adres: Leuvensestraat 14; 3300; Tienen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 161,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 711,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hearing aids. Producten gemaakt in Optiek D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Optiek D is Metaalmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Optiek D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Optiek D, openstaande posities, locatie van Optiek D op de kaart.

Optiek D is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Optiek D, company assigned to the tax number BE02975341796. The company Optiek D is located at the address: Leuvensestraat 14; 3300; Tienen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 161,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 711,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hearing aids. Products created in Optiek D were not found.
The main activity of Optiek D is Metal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Optiek D is not available. You also can look at reviews of Optiek D, open positions, location of Optiek D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Optiek D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Optiek D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Optiek D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Optiek D, employees, financial statistics.