HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF
Private companiesAgricultural Services • HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF

Contactgegevens HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF: address, phone, fax, email, website, opening hours

HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bruxelles 68; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 73 98 66 (+32-081 73 98 66) 081 73 98 66 (+32-081 73 98 66)

Fax (fax): +32 (15) 270-58-93 +32 (15) 270-58-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF
Products information HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF

BTW identificatienummer (tax): BE02733367919
Ondernemingsnummer: 4192077636
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 251,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF
(Get full report from official database of BE for HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF)

Aanvulling soorten activiteiten voor HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF
Addition kinds of activities for HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF

10610201. Manganietwinning | Manganite mining
20660101. Chocolademelk | Chocolate liquor
20769904. Oiticica olie | Oiticica oil
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
54419904. noten | Nuts
73730401. Computer-aided design (cad) systemservice | Computer-aided design (cad) systems service
79979902. Bowling League of team | Bowling league or team

Werken bij HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Intern Account Manager regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Ergon Recruitment Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van het team in België is onze klant op zoek naar een sterk commercieel profiel. Jouw voornaamste taken bestaan uit: Orderbehandeling en de daarbij horende administratie Adviesverlening: o Het analyseren van de behoeftes van de klanten door gerichte vragen te stellen en de klant informeren over de producten, zowel op commercieel als op technisch niveau; dit doe je door up to date te blijven van alle producten uit het gamma; Telefonische prospectie waar de nodige commerciële vaardigheden voor nodig zijn, dit zowel bij nieuwe prospecten als bij slapende klanten. Gerichte prijsoffertes opmaken en deze correct opvolgen met als ultieme doel een nieuwe deal afsluiten; Afspraken vastleggen voor de account managers met klanten en prospecten; Verkoopacties telefonisch opvolgen. Offerteopmaak en opvolging After sales service: beheer van garanties en technische interventies

  • Productioperator TBD (KIELDRECHT)

    Regio: KIELDRECHT

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt voor een bedrijf dat duurzaamheid vooropstelt op alle vlakken. Je krijgt verantwoordelijkheid, maakt deel uit van een innovatief en gedreven team, dat elke dag alles op alles zet om de bedrijfsmissie waar te maken. Opleidingen en doorgroeimogelijkheden zijn voor dit bedrijf geen loze beloftes, maar échte kansen. Als procesoperator: - Sta je, na een grondige opleiding, in voor de bediening van de productie-installaties en de procescontrole - Voer je bepaalde onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties - Werk je actief mee aan het opstellen van productieprocedures - Krijg je in een klein team ruim de kans om bij te dragen tot het analyseren en oplossen van productie- en onderhoudsproblemen - Draag je actief bij tot een proactief preventiebeleid door een veilige werk-attitude

  • Metser (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren zijn wij op zoek naar een metser. Dit bedrijf is gespecialiseerd in woningbouw en industriële projecten van A tot Z: ruwbouw, grondwerken, dakwerken,.... 

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Technisch operator (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOKEREN (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Zoersel/Schilde24u/week (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een jonge gastgezinnen wonende te Zoersel en Schilde zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 24u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het hun eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Herk-de-Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Gillis – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT voor het afwerken en verpakken van duurzaam keukengerei (m/v) (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    * AFWERKEN: je maakt houten keukengerei klaar voor verkoop: je controleert de kwaliteit, schuurt bij indien nodig en plaatst een brandstempel * INPAKKEN: je labelt en pakt de producten in voor verkoop in zakjes en erna in grotere dozen * SOFTWARE GEBRUIKEN: je gebruikt onze software om je taken op te roepen en te registreren en om barcodes te checken

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF in sociale netwerken
Look for responds of HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF in social networks

Lees alle opmerkingen voor HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF. Laat een reactie achter voor HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF. HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF. Leave a respond for HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF. HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF op de google maps. Adres en contacten HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF
Location of HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF on the google maps. Address and contacts of HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF

Andere gerelateerde bedrijven als come HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF: MIRJAM MOUTTON | Alberte Coiffure | Kemat Belgium S.A. | M.L.A. AUTO'S | FRANS MEULEMANS

Other related companies as HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF: MIRJAM MOUTTON | Alberte Coiffure | Kemat Belgium S.A. | M.L.A. AUTO'S | FRANS MEULEMANS

HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02733367919. Het bedrijf HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF bevindt zich op het adres: Rue de Bruxelles 68; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 251,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Hearing aids. Producten gemaakt in HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, openstaande posities, locatie van HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF op de kaart.

HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, company assigned to the tax number BE02733367919. The company HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF is located at the address: Rue de Bruxelles 68; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 251,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Hearing aids. Products created in HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF were not found.
The main activity of HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF is not available. You also can look at reviews of HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, open positions, location of HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HEYDEN G sa-CENTRE AUDITIF, employees, financial statistics.