Global Acoustic

Contactgegevens Global Acoustic: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Global Acoustic: address, phone, fax, email, website, opening hours

Global Acoustic

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Dampremy 58; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): +32 (3) 690-77-73 +32 (3) 690-77-73

Fax (fax): +32 (16) 613-67-46 +32 (16) 613-67-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Global Acoustic: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Global Acoustic"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Global Acoustic"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Global Acoustic, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Global Acoustic. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Global Acoustic, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Global Acoustic. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Global Acoustic
Products information Global Acoustic

BTW identificatienummer (tax): BE05583770751
Ondernemingsnummer: 7317138671
Hoofdstad (capital): 828,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 496,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Global Acoustic zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Global Acoustic
(Get full report from official database of BE for Global Acoustic)

Aanvulling soorten activiteiten voor Global Acoustic
Addition kinds of activities for Global Acoustic

753499. Reparatie en reparatie van banden, niet van toepassing | Tire retreading and repair shops, nec
23920203. Dekenzakken, plastic: gemaakt van aangekochte materialen | Blanket bags, plastic: made from purchased materials
30890504. Pontoons, nonrigid: kunststoffen | Pontoons, nonrigid: plastics
32690105. Rockingham aardewerk | Rockingham earthenware
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
34999900. Vervaardigde metaalproducten, nec, nec | Fabricated metal products, nec, nec
35419908. Reparatie en reparatie van gereedschapsmiddelen, metalen snijtypes | Machine tool replacement & repair parts, metal cutting types
35499901. Assemblage machines, inclusief robot | Assembly machines, including robotic
51319900. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec

Werken bij Global Acoustic: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Global Acoustic: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Global Acoustic. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Global Acoustic. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is op zoek naar een Commerciële Binnendienst Medewerker (m/v) met kennis Duits, voor een korte opdracht van een zestal maanden. Dit is voor onze klant gelegen in de regio van Kortrijk. Verantwoordelijkheden Commerciële Binnendienst Medewerker regio Kortrijk: je staat in voor de klachtenopvolging op de commerciële binnendienst; je biedt administratieve ondersteuning aan de collega's; je geeft orders in en volgt ze op van a tot z. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Eerstelijnstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een eerstelijnstechnieker. Als storingstechnieker sta je in voor: Het oplossen van technische pannes en problemen aan de productielijnen. Je zorgt er dus voor dat de installaties operationeel blijven en voert de nodige procesvalidaties uit; Bij productiestoringen ben je het eerste aanspreekpunt. Je geeft advies aan de operatoren en werkt nauw samen met de shiftleaders. Je zal ook actief meewerken aan het continu verbeteren van het productieproces. Enkele belangrijke punten: Door de brede waaier aan geïnstalleerde technologieën krijg je te maken met mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, elektriciteit, blaasextrusie en dergelijke. Het machineparkt vernieuwt zich regelmatig, zodat je bij blijft met de nieuwste technologieën. Bij specifieke problemen kan je terugvallen op gespecialiseerde collega's. Je krijgt de nodige opleidingen en begeleiding om het volledige proces en de techniek onder te knie te krijgen.

  • Arbeider metaal 2-ploegen M:V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent op zoek naar een job als arbeider en wil graag werken in het metaal regio Ardooie? Dit mag in 2-ploegen, dan hebben wij de job voor jou! Voor een metaalbewerkingsbedrijf gelegen in regio Ardooie / Tielt zoeken we een arbeider metaal in 2-ploegen. Je komt terecht binnen een team van 20 arbeiders in de productie. Productie van zeer specifieke producten waarbij een interne opleiding van toch 1 maand voorzien is. Als arbeider metaal bestaat je takenpakket uit: aanbrengen , installeren van onderdelen van de machine om de productie te starten bijstellen van de machine ( meten , controleren ) opleggen , afnemen van stukken - kwaliteitscontrole algemene netheid en orde van de machines Je hebt telkens een productfiche bij de hand; hiervoor is technisch inzicht en een plan kunnen interpreteren belangrijk. Je bent niet bang van computers maar houdt ook zeer sterk van een zeer afwisselende job en van bediening / bewerking aan kleine metaalbewerkingsmachines.

  • Poetshulp Herzele 20u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Huishoudhulp regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van meer dan 270 huishoudhulpen zijn we op zoek naar een nieuwe collega! Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO OUDENAARDE - RONSE (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Technisch jobstudent voor zomervakantie (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Om de verlofperiodes van onze vaste medewerkers op te vangen en de vraag van onze klanten toch te kunnen beantwoorden kijken we uit naar een jobstudent om technisch uitvoerend werk uit te voeren in de lijn van je technische opleiding. Takenpakket: meehelpen aan het mechanisch onderhoud van machines monteren/demonteren van machines lassen (indien dit tot je studierichting behoort) algemene technische werken

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • ORACLE DEVELOPER (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Bachelor informatica of gelijkwaardig door ervaring Goede Oracle forms/reports kennis Regio Kortrijk Voor onze klant, uitgesproken marktleider in België binnen de interieursector, is Hays IT op zoek naar een Oracle Developer. Als Oracle developer ben je verantwoordelijk voor het programmeerwerk binnen een Oracle database omgeving. Je krijgt als enige binnen het IT team de verantwoordelijkheid over alles wat betreft de interne Oracle database, maar kunt steeds terugvallen op de IT verantwoordelijke voor vragen of begeleiding indien nodig. Je staat in voor onderhoud, zoekt naar optimalisaties in het pakket en helpt collega's ook met hun vragen betreffende de Oracle database.

  • Junior HR Assistent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VERSELE LAGA

    Type: Vaste Job

    Je wordt deel van ons 4-koppige HR Team en werkt mee aan een positieve werksfeer en een correct HR beleid. Je houdt ervan om zeer diverse taken uit te voeren in een ondersteunende rol. Je rapporteert en werkt nauw samen met de Group HR Manager en de andere HR collega’s. Je biedt ondersteuning in de dagdagelijkse HR administratie : briefwisseling, opmaak en opvolging van documenten, rapporten en overzichten. Je volgt de planning en tijdsregistraties op van de vaste- en interim arbeiders. Je bereidt de payroll voor. Je bent bereid je in te werken in de payroll (Eblox) zodat het betalen van salarissen correct en stipt gebeurt. Je stuurt prestaties door naar de interimkantoren en controleert de inkomende interimfacturen op juistheid. Je ondersteunt in werving & selectie door het plaatsen van vacatures, het opvolgen van de CV’s en het maken van afspraken met kandidaten. Je organiseert trainingen. Je registreert deelnemers, zorgt voor de praktische organisatie en volgt attesten op. Je werkt mee aan tijdelijke HR projecten.

Zoek naar antwoorden van Global Acoustic in sociale netwerken
Look for responds of Global Acoustic in social networks

Lees alle opmerkingen voor Global Acoustic. Laat een reactie achter voor Global Acoustic. Global Acoustic bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Global Acoustic. Leave a respond for Global Acoustic. Global Acoustic on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Global Acoustic op de google maps. Adres en contacten Global Acoustic
Location of Global Acoustic on the google maps. Address and contacts of Global Acoustic

Andere gerelateerde bedrijven als come Global Acoustic Global Acoustic: FLCHEMICAL PARTNERS EUROPE SA | Larondelle G | Meeremans Erwin | McKENNA & CUNEO,L.L.P. | Jamar V & J-L

Other related companies as Global Acoustic: FLCHEMICAL PARTNERS EUROPE SA | Larondelle G | Meeremans Erwin | McKENNA & CUNEO,L.L.P. | Jamar V & J-L

Global Acoustic is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Global Acoustic, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05583770751. Het bedrijf Global Acoustic bevindt zich op het adres: Rue de Dampremy 58; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 828,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 496,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Hearing aids. Producten gemaakt in Global Acoustic zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Global Acoustic is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Global Acoustic is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Global Acoustic, openstaande posities, locatie van Global Acoustic op de kaart.

Global Acoustic is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Global Acoustic, company assigned to the tax number BE05583770751. The company Global Acoustic is located at the address: Rue de Dampremy 58; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 828,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 496,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Hearing aids. Products created in Global Acoustic were not found.
The main activity of Global Acoustic is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Global Acoustic is not available. You also can look at reviews of Global Acoustic, open positions, location of Global Acoustic on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Global Acoustic, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Global Acoustic, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Global Acoustic, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Global Acoustic, employees, financial statistics.