NATALIS SPRL

Contactgegevens NATALIS SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NATALIS SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

NATALIS SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 8, Rue des Nouvelles Technologies 4460 Grace-Hollogne - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-42-52-43-32 32-42-52-43-32

Fax (fax): 32-42-52-96-92 32-42-52-96-92

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NATALIS SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NATALIS SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NATALIS SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NATALIS SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NATALIS SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NATALIS SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NATALIS SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NATALIS SPRL
Products information NATALIS SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06712615966
Ondernemingsnummer: 1658630371
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 515,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in NATALIS SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing and setting - machinery and equipment

Profiel (profile): Used machines for printing,binding & finishing (for paper/board):Offset & letterpresses,guillotines,machines for folding,drilling,stitching,sewing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NATALIS SPRL
(Get full report from official database of BE for NATALIS SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor NATALIS SPRL
Addition kinds of activities for NATALIS SPRL

26310501. Karton | Cardboard
32649907. Vonkproppen, porselein | Spark plugs, porcelain
50319902. hardboard | Hardboard
63519902. Credit en andere financiële aansprakelijkheidsverzekering | Credit and other financial responsibility insurance
73539900. Verhuur van zware bouwmachines, onbeperkt | Heavy construction equipment rental, nec
76990304. Thermostaat reparatie | Thermostat repair

Werken bij NATALIS SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NATALIS SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NATALIS SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NATALIS SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Ploegbaas (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: MBOUW

  Type: Vervanging brugpensioen

  Jouw takenpakket: Voor deze vacature zoeken we een kandidaat met verantwoordelijkheidsgevoel. : meerdere jaren ervaring in de bouwsector (als metser); volledig zelfstandig een werf kunnen uitzetten; een sterke kennis van de dagdagelijkse werking op de werf; ervaring in het aansturen van verschillende mensen; zelfstandig kunnen werken; een sterk organisatorisch talent; flexibiliteit naargelang verschillende werven; positief klantencontact onderhouden; kennis van het planlezen;

 • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

 • CUSTOMER SERVICE MEDEWERKER (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: ADECCO BRUXELLES ETTERBEEK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Input orders in SAP Administratieve opvolging van de bestellingen Facturatie/ zorgen voor de retours van foute leveringen Telefonische oproepen ontvangen/ klanten informeren (opvolging van de bestelling, informatie, enz…)

 • HUISHOUDHULP REGIO HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in UW regio ! Graag in het bezit van een eigen wagen www.group-f.be

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 28 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 28 uren per week voor 3 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en eventueel koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp regio Waasmunster (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Student - stagiair administratie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DEKRA BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Om ons Automotive team te ondersteunen zijn wij op zoek naar een student die elke maandag bij ons aan de slag kan gaan. Je zal nauw samenwerken met onze dossierbeheerders en experten ondersteuning bieden door in te staan voor hun agendabeheer en het plannen van hun expertise-routes.

 • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

  Regio: 'S GRAVENWEZEL

  Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

 • Medewerker Ornamentiek (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Main d'Or NV

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de vernieuwing en de herstelling van historisch staf- en stucwerk bij de restauratie van kerkgebouwen, kastelen, kloosters, monumentale stationsgebouwen, etc; Je werkt op werven over heel Vlaanderen; Je bent een aanspreektpunt op de werf voor collega's en klanten in het Nederlands; Je kent verschillende technieken zoals lijsten trekken op de trekbank met kalk, gips, e.a. technieken en kan deze eveneens ter plaatse bevestigen; Ervaring met het ontwerpen van metalen en/of zinken profielen en kennis van het maken van stuc- of siliconen mallen is een plus; Basiskennis van boetseren en beeldhouwen is een voordeel.

 • Junior Werfleider Funderingen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: SPINDLE

  Type: Vaste Job

  Je beheert werven van A tot Z. Je staat in voor de voorbereiding, opstart, coördinatie en opvolging van de werf. Je houdt toezicht op de werf en het werk in uitvoering. Je stuurt ploegbazen en onderaannemers aan. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf en voert controles uit.

 • COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT VERHUUR kantoor ANTWERPEN (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HEYLEN JOHAN

  Type: Vaste Job

  Heylen Vastgoed, met 9 vestigingen te Turnhout - Malle - Antwerpen - Herentals - Geel - Lier - Heist op den Berg - Ekeren en Mechelen, is wegens succes en groei op zoek naar een COMMERCIEEL VASTGOEDTALENT voor het kantoor te ANTWERPEN Wij zijn op zoek naar collega’s die willen groeien, gemotiveerd zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Jouw belangrijkste taak bestaat uit de verdere uitbouw van onze huurpandenportefeuille door actief op zoek te gaan naar eigendommen. De focus ligt hierbij op prospectie en inkoop. Je bent het gezicht van Heylen Vastgoed, die de eerste contacten legt met opdrachtgevers, en de klantenrelaties onderhoudt. Je verzorgt daarnaast de administratie van uw dossiers en voert onderhandelingen.

 • Reclame bedeler in Borgerhout (BORGERHOUT)

  Regio: BORGERHOUT

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van NATALIS SPRL in sociale netwerken
Look for responds of NATALIS SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor NATALIS SPRL. Laat een reactie achter voor NATALIS SPRL. NATALIS SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NATALIS SPRL. Leave a respond for NATALIS SPRL. NATALIS SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NATALIS SPRL op de google maps. Adres en contacten NATALIS SPRL
Location of NATALIS SPRL on the google maps. Address and contacts of NATALIS SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come NATALIS SPRL NATALIS SPRL: GUERIT & FILS | LAMBERT E | BART TAS | ROSE DE HERTOG | Lundbeck SA

Other related companies as NATALIS SPRL: GUERIT & FILS | LAMBERT E | BART TAS | ROSE DE HERTOG | Lundbeck SA

NATALIS SPRL is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NATALIS SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06712615966. Het bedrijf NATALIS SPRL bevindt zich op het adres: 8, Rue des Nouvelles Technologies 4460 Grace-Hollogne - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 515,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Profile is Used machines for printing,binding & finishing (for paper/board):Offset & letterpresses,guillotines,machines for folding,drilling,stitching,sewing. Branchecategorie is Printing and setting - machinery and equipment. Producten gemaakt in NATALIS SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NATALIS SPRL is Diversen Detailhandel, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NATALIS SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NATALIS SPRL, openstaande posities, locatie van NATALIS SPRL op de kaart.

NATALIS SPRL is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is NATALIS SPRL, company assigned to the tax number BE06712615966. The company NATALIS SPRL is located at the address: 8, Rue des Nouvelles Technologies 4460 Grace-Hollogne - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 515,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Profile is Used machines for printing,binding & finishing (for paper/board):Offset & letterpresses,guillotines,machines for folding,drilling,stitching,sewing. Industry category is Printing and setting - machinery and equipment. Products created in NATALIS SPRL were not found.
The main activity of NATALIS SPRL is Miscellaneous Retail, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NATALIS SPRL is not available. You also can look at reviews of NATALIS SPRL, open positions, location of NATALIS SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NATALIS SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NATALIS SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NATALIS SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NATALIS SPRL, employees, financial statistics.