CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC

Particuliere bedrijvenLegale diensten • CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC
Private companiesLegal Services • CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC

Contactgegevens CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Dampremy 58; 6000; Charleroi, België

Telefoon (phone): +32 (69) 693-69-87 +32 (69) 693-69-87

Fax (fax): +32 (10) 222-52-30 +32 (10) 222-52-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC
Products information CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC

BTW identificatienummer (tax): BE08332550048
Ondernemingsnummer: 6506347656
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC
(Get full report from official database of BE for CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC
Addition kinds of activities for CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC

753600. Automotive glas vervangende winkels | Automotive glass replacement shops
20410103. Maïsmeel | Corn flour
22990701. Rayon tops, combing en omzetten | Rayon tops, combing and converting
27540302. Kaarten, behalve groet: gravure printing | Cards, except greeting: gravure printing
30690302. Baby broek, gevulkaniseerde rubber of rubberen stof | Baby pants, vulcanized rubber or rubberized fabric
35810100. Mechanismen en onderdelen voor automatische automaten | Mechanisms and parts for automatic vending machines
35999913. Propellers, schip en boot: bewerkt | Propellers, ship and boat: machined
37320104. Jetski's | Jet skis
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service
86999905. Boerenbureau | Farm bureau

Werken bij CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur Industriebouw Prefabelementen (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je ploeg plaats je industriële gebouwen met prefab betonelementen, dit in samenwerking met de kraanbestuurder. Je assisteert de ploegchef door panelen aan te haken en te helpen bij het plaatsen van de voorgevormde elementen.

  • ADMINISTRATIEF LOGISTIEK MEDEWERKER PETROCHEMIE (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de petrochemie zijn wij op zoek naar een ADMINISTRATIEF EN LOGISTIEK MEDEWERKER (M/V). Je werkt vanop de site bij de klant in Geel en staat in voor alles mbt de voorbereiding en uitvoering van de Turnaround (TAR). Taken: PRE TAR Opzet en beheer (up to date houden) van de TAR opvolgingsfile (lijst met scope en alle info over deze scope). Track SAP info en zet dit over in excel Kost estimaties per job opzoeken (ifv actuals vorige TAR's) en aanvullen in de file Het samenstelling transmittal pakketten voor de TAR Main contractoren (ISO; P&ID; Foto’s; Locatie aanduiding plotplan; datasheet…) Logistiek coördinatie: verzamel info van alle logistieke noden en bundelen in een overzicht + reservatie/bestellingen plaatsen (inclusief coördinatie bij levering) Het maken van picklisten voor TAR’s op basis van availability rapporten en de status documenteren Administratieve hulp bij het opstellen van het TAR execution plan Het verwerken van TAR gerelateerde gegevens in een TAR Milestone plan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde logistieke bestellingen Opstellen van lijst van verschillende firma’s die werken komen uitvoeren tijdens de TAR (vermelding: aantal personen; aanmeldingen; hoe kostenboeking; ...) TAR Logistieke ondersteuning verlenen voor bepaalde uitvoerende disciplines Field/job coördinatie van bepaalde disciplines Verzamelen en documenteren van lessons learned POST TAR Opzeggen van alle gehuurde items tijdens de TAR en coördinatie bij het terug ophalen van deze items Verzamelen en documenteren van lessons learned Verwerkt en documenteert de aangeboden TAR gerelateerde contractor werkvoorbereiding op een georganiseerde manier en past op basis hiervan de SAP takenlijsten aan Nakijken en beoordelen van bepaalde TAR proforma’s Ontvangsten van bestaande PO’s tot orderlimiet van TAR gerelateerde jobs Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België, Nederland en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.  

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Keukenmedewerker productieomgeving m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Lokeren zijn we op zoek naar een voltijdse keukenmedewerker. (m/v) Je zal instaan voor een gevarieerd takenpakket: Snijden van groenten Bereiden van koude maaltijden Bereiden van warme maaltijden Keukengerei afwassen Afgewerkte producten inpakken

  • Gérant in de verzorgingssector - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw verantwoordelijkheden : U staat garant voor een goede service die verleend wordt aan het cliënteel. Samen met uw team geeft U raad aan de klant over het product dat het best bij hem/haar past en begrijpt de behoeften van de klant. U stelt alles in het werk om de klant tevreden te stellen en te behouden. U vergroot uw kennis door U te verdiepen in het productengamma. U verzekert de bevoorrading van de winkel. U organiseert het werk van het verkoopsteam en plant de uren in. U zorgt voor een blijvende motivatie van het team. Als kassabediende houdt u zich bezig met de klantenbetalingen. U houdt van kwaliteit en zorgt dat uw afdeling ordelijk en aantrekkelijk is. Samen met uw team de vooropgestelde doelstellingen behalen.

  • bakker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als gemotiveerde bakker heb je interesse in de ambachtelijke banketbakkerij. Zo zal je dagelijks instaan voor het vervaardigen van brood, grondstoffen afwegen, recepten aanpassen, bak controles uitvoeren, kwaliteitscontroles leveren en waken op de orde en netheid binnen de werkplaats. Je streeft mee naar tevredenheid, hygiëne en laat creativiteit de vrije loop.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Drongen 16u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16u/week voor een gastgezin in Drongen. Dit gastgezin verhuist binnenkort naar Drongen en is op zoek naar een Home Manger van A tot Z. Het huishouden kent geen geheimen voor u. U werkt graag zelfstandig en neemt graag de verantwoordelijkheid met respect voor de delicate materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Winkelbediende deeltijds 24u onmiddellijk indienstname (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Vaste Job

    Voor een supermarkt in Tessenderlo zoeken we een gemotiveerd winkelbediende. Je werkt in 1 filiaal. Je staat in voor het aanvullen van de rekken, je zorgt ervoor dat de winkel netjes blijft, je hebt oog voor detail. Je wordt ook ingeschakeld als kassamedewerker. Je helpt de klant zo goed mogelijk verder met het afrekenen van de aangekochte goederen. De winkel is geopend van maandag tot en met zaterdag 8u30 tot 20u. Je stelt je flexibel op om tussen 7u en 20u ingepland te worden.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Developers (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: WE FIX-IT

    Type: Vaste Job

    Als developer (IT consultant) bij WE FIX-IT, heb je een passie voor jouw job en zeker en vast voor IT. Je vindt het belangrijk om jezelf bij te scholen voor jouw job. Je bent ambitieus en werkt hard om doelen te realiseren en je ben enthousiast over de projecten waaraan je werkt. Door te werken bij WE FIX-IT zal je een persoonlijke groei ervaren. Jouw toekomst bij het bedrijf hangt af van wat je wilt bereiken in jouw carrière. In samenspraak met het management kan WE FIX-IT jou sturen in de richting dat jij wilt gaan. Als Developer: · zal je werken voor klanten in België en/of Europa; · ga je uitdagingen aan die jouw richting uitkomen; · vertegenwoordig je WE FIX-IT bij haar klanten; · leer je veel nieuwe mensen kennen en vind je het niet moeilijk om hier mee om te gaan; · begrijp je de noden van de klant en los je gemotiveerd eventuele problemen op.

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC. Laat een reactie achter voor CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC. CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC. Leave a respond for CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC. CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC op de google maps. Adres en contacten CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC
Location of CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC on the google maps. Address and contacts of CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC: A.Z. BOUQUINS | Fantini Autos-Pièces | PEPSI-HORECA | GUY LEMAIRE | IMPS S.A.

Other related companies as CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC: A.Z. BOUQUINS | Fantini Autos-Pièces | PEPSI-HORECA | GUY LEMAIRE | IMPS S.A.

CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08332550048. Het bedrijf CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC bevindt zich op het adres: Rue de Dampremy 58; 6000; Charleroi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 500,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hearing aids. Producten gemaakt in CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC is Legale diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, openstaande posities, locatie van CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC op de kaart.

CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, company assigned to the tax number BE08332550048. The company CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC is located at the address: Rue de Dampremy 58; 6000; Charleroi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 500,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hearing aids. Products created in CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC were not found.
The main activity of CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC is Legal Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC is not available. You also can look at reviews of CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, open positions, location of CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE AUDITIF GLOBAL ACOUSTIC, employees, financial statistics.