Buisseret Optique

Particuliere bedrijvencommunicatie • Buisseret Optique
Private companiesCommunications • Buisseret Optique

Contactgegevens Buisseret Optique: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Buisseret Optique: address, phone, fax, email, website, opening hours

Buisseret Optique

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Clarisses 10; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 223 29 15 (+32-04 223 29 15) 04 223 29 15 (+32-04 223 29 15)

Fax (fax): 04 223 29 15 (+32-04 223 29 15) 04 223 29 15 (+32-04 223 29 15)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Buisseret Optique: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Buisseret Optique"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Buisseret Optique"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Buisseret Optique, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Buisseret Optique. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Buisseret Optique, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Buisseret Optique. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Buisseret Optique
Products information Buisseret Optique

BTW identificatienummer (tax): BE05264617919
Ondernemingsnummer: 7848327636
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 877,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Opticians - Retail; Contact lenses; Optical instruments

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Buisseret Optique
(Get full report from official database of BE for Buisseret Optique)

Aanvulling soorten activiteiten voor Buisseret Optique
Addition kinds of activities for Buisseret Optique

394904. Wintersportuitrusting | Winter sports equipment
17969901. Lift installatie en conversie | Elevator installation and conversion
37619902. Geleide raketten en ruimtevaartuigen, onderzoek en ontwikkeling | Guided missiles and space vehicles, research and development
38420410. Extensieve schoenen, orthopedisch | Extension shoes, orthopedic
51699907. Industriële chemicaliën | Industrial chemicals
59320302. Zeldzame boeken | Rare books
91319901. Indiase reservering | Indian reservation

Werken bij Buisseret Optique: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Buisseret Optique: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Buisseret Optique. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Buisseret Optique. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke betonarbeider (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Konvert Interim Genk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Genk, werkzaam in de betonsector, zijn we op zoek naar een tijdelijke heftruckchauffeur (tot aan het bouwverlof - kan verlengd worden). Je taken zijn: - afvoer van de producten d.m.v heftruck naar stocklocatie - vrachten voorbereiden d.m.v pickbon en gelijktijdige kwaliteitscontrole van de te laden producten - totale vrachtcontrole na laden / lossen - aftekenen van de laadbon - orde en netheid op het terrein behouden - meewerken in de productie bij vermindering vrachtverkeer - in het bezit zijn van een geldig attest Zie je een tijdelijke job in daguren wel zitten? Stuur dan snel je CV naar [email protected]

  • bijrijder/ convoyeur m/v te Humbeek (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal samenrijden met de chauffeur om de bestellingen van huishoudelektro bij de klanten thuis te gaan leveren en plaatsen. Je hoeft zelf niet te rijden.

  • POLYVALENT MEDEWERKER M/V (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Onze klant is dringend op zoek naar een ervaren horecamedewerker. Met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid. Voor onze klant zijn wij dringend op zoek naar een polyvalent horeca medewerker. Je werkt in een hip / jong team, met een glimlach ontvang je de klanten en volg je hun bestellingen op. Daarnaast coördineer je de keuken en bar. Je zorgt voor een correcte kassa & kasdagboek. Je hebt de verantwoordelijkheid van jouw klein & dynamisch team en je staat in voor het personeelsbeleid.

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Metaalarbeider (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken een metaalarbeider voor een bedrijf regio Oudenaarde. Als metaalarbeider zal je volgende taken uitvoeren: het op maat verzagen/bewerken van diverse profielen plaatbewerking laden en lossen van vrachtwagens bestellingen klaarmaken aanvullen van de rekken klanten bijstaan

  • CHAUFFEUR C - DISTRIBUTIE (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur C zorg je voor het laden en vervoeren van de afgewerkte producten van ons magazijn naar onze klanten. Je plaatst de afgewerkte producten in bakken met een transpallet in de koelwagens. Bij de klanten haal je de gewenste zakken uit de vrachtwagen en leg je ze op de gewenste plaats. Dit zal gaan over een 20-tal posten per dag.

  • Gemotiveerde huishoudhulp in de regio Kontich-Edegem (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? - Beschik je over een eigen wagen of brommer? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Student zaalmedewerker binnenspeeltuin (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een studentenjob doorheen het jaar? En heb je bovendien horeca-ervaring? Dan ben jij de student die we zoeken! Je werkt op woensdag, zaterdag en/of zondag. Tijdens de schoolvakanties is deze binnenspeeltuin te Lokeren ook alle dagen open.. Je helpt met opdienen, afruimen, bestellingen opnemen, toog,... Klantvriendelijkheid is erg belangrijk.

  • MEDEWERKER PLANNING - HIGH POTENTIAL (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Beschik jij over beperkte ervaring maar wel zeer veel motivatie en enthousiasme? Ben jij een kei in plannen en organiseren? Ben je servicegericht en communicatief zeer sterk? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken!   De functie:   De dienst Service Sales vormt het kloppend hart van deze onderneming als het gaat om interne en externe communicatie. Dagelijks vindt er communicatie plaats met tientallen klanten en collega’s op de buitendienst. De ene klant vraagt een interventie aan, de andere heeft een technische vraag, ... Het is jouw taak deze contacten professioneel te behandelen!   Als medewerker op de dienst Service Sales ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en ben je daarbij verantwoordelijk voor het behandelen en registreren van de gestelde vragen. Je zorgt ervoor dat interventie-aanvragen juist zijn geregistreerd en de technieker wordt ingepland. Je contacteert bestaande klanten om een jaarlijks onderhoud in te plannen en maakt afspraken voor de techniekers in de field. Bijkomend sta je deels in voor de administratie zoals controle urenregistratie, nacalculatie en facturatie van de uitgevoerde werken.  Bedrijfsprofiel: Voor een onze klant, een bloeiend bedrijf met meerdere vestigingen in België zijn we op zoek naar een (junior) planner.

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Financieel medewerker binnen een hecht team (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in verhuur, verkoop en industriële projecten rond verluchting, verlichting, stroomvoorziening en lasprojecten, zijn we op zoek naar een administratief bediende/debiteurenbeheerder voor op de financiële afdeling. In deze functie gebruik jij jouw ervaring in facturatie/ debiteuren/ creditcontrole voor financieel ondersteunende taken. Je werkt hierbij nauw samen met twee ervaren boekhouders, waarbij jij je vooral richt op volgende zaken: - opmaken facturen conform de vereisten van klanten - debiteurenbeheer: het opvolgen van niet betaalde facturen door klanten - Dubieuze facturen opvolgen - beheren - uitgaande creditnota's - credit controlling potentiële klanten: screenen van nieuwe klanten op solvabiliteit - opmaken van lijsten/tabellen in Excel (opleiding mogelijk) Kortom een financieel administratief ondersteunende functie in een klein, stabiel team.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van 5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.  Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.  De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.  Bedrijfsprofiel: Een bedrijf die specifieke diensten en producten levert aan openbare besturen, inzamelbedrijven en product- en technologieleveranciers met als inzet een betere, schonere en vooral afvalarme wereld is opzoek naar 4 flexiwerkers.  

Zoek naar antwoorden van Buisseret Optique in sociale netwerken
Look for responds of Buisseret Optique in social networks

Lees alle opmerkingen voor Buisseret Optique. Laat een reactie achter voor Buisseret Optique. Buisseret Optique bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Buisseret Optique. Leave a respond for Buisseret Optique. Buisseret Optique on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Buisseret Optique op de google maps. Adres en contacten Buisseret Optique
Location of Buisseret Optique on the google maps. Address and contacts of Buisseret Optique

Andere gerelateerde bedrijven als come Buisseret Optique Buisseret Optique: Claus International | MARIJISSE W | CHRISTIAN LECHIEN | SCOOT & BIKE | Nagel BVBA

Other related companies as Buisseret Optique: Claus International | MARIJISSE W | CHRISTIAN LECHIEN | SCOOT & BIKE | Nagel BVBA

Buisseret Optique is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Buisseret Optique, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05264617919. Het bedrijf Buisseret Optique bevindt zich op het adres: Rue des Clarisses 10; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 877,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hearing aids. Lijst met producten zijn Opticians - Retail; Contact lenses; Optical instruments.
De hoofdactiviteit van Buisseret Optique is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Buisseret Optique is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Buisseret Optique, openstaande posities, locatie van Buisseret Optique op de kaart.

Buisseret Optique is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Buisseret Optique, company assigned to the tax number BE05264617919. The company Buisseret Optique is located at the address: Rue des Clarisses 10; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 877,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hearing aids. List of products are Opticians - Retail; Contact lenses; Optical instruments.
The main activity of Buisseret Optique is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Buisseret Optique is not available. You also can look at reviews of Buisseret Optique, open positions, location of Buisseret Optique on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Buisseret Optique, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Buisseret Optique, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Buisseret Optique, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Buisseret Optique, employees, financial statistics.