Acousticonsult

Contactgegevens Acousticonsult: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Acousticonsult: address, phone, fax, email, website, opening hours

Acousticonsult

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue de l'Hélianthe 33; 1180; Bruxelles (Uccle), België

Telefoon (phone): 078 15 12 41 (+32-078 15 12 41) 078 15 12 41 (+32-078 15 12 41)

Fax (fax): +32 (69) 751-57-32 +32 (69) 751-57-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Acousticonsult: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Acousticonsult"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Acousticonsult"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Acousticonsult, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Acousticonsult. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Acousticonsult, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Acousticonsult. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Acousticonsult
Products information Acousticonsult

BTW identificatienummer (tax): BE02908325195
Ondernemingsnummer: 8292449951
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Acousticonsult zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hearing aids

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Acousticonsult
(Get full report from official database of BE for Acousticonsult)

Aanvulling soorten activiteiten voor Acousticonsult
Addition kinds of activities for Acousticonsult

25110101. Bed frames, behalve water bed frames: hout | Bed frames, except water bed frames: wood
35329901. Stampmolenmachines (mijnbouwmachines) | Stamping mill machinery (mining machinery)
38260108. Polarigrafische apparatuur | Polarigraphic equipment
58129902. cafe | Cafe
72990700. Station operatie diensten | Station operation services

Werken bij Acousticonsult: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Acousticonsult: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Acousticonsult. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Acousticonsult. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker - plaatser m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een schrijnwerker Je zal instaan voor het plaatsen en renoveren van houten ramen

  • cnc bediender m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een CNC Insteller / bediener M/V. * Je zal instaan voor het correct instellen en bedienen van de CNC machine het verwerken van kunstofmatrialen

  • Smaaktesten medewerker - Colruyt Group (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als tester zal je de clienteel van de Colruyt-winkel aanspreken en hen vragen of zij wensen deel te nemen aan de smaaktest met onze huismerken en die van onze concullega's. Afhankelijk van het type product krijgt de klant max 4 producten te proeven. Adhv een tablet zal de klant per product 9-tal vragen beantwoorden. Een proefsessie van een tester neemt 5 tot 10min in beslag. Onze medewerkers bereiden ter plaatse de proefsessie voor (producten ompakken op schaaljtes of potjes, voorzien water en beschuiten, opkuisen proefhokjes) terwijl de andere collega potentiële testers aanspreekt en begeleidt indien nodig. Indien een de klant deelneemt krijgt hij/zij als bedanking na het invullen van de vragenlijst een staal van het in kwestie geproefde product van ons huismerk mee naar huis

  • Productie lasser | Dagdienst | Regio: Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Hechtel-Eksel zijn we op zoek naar een halfautomaat lasser. Je zal voornamelijk instaan voor seriewerken.

  • Onderhoudstechnieker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor: Het onderhouden van de productielijnen alsook het onderhouden van de machines. Elektrische en mechanische storingen opzoeken en oplossen. Het assisteren van de operatoren om stilstanden bij het omstellen en tijdens productie tot een minimum te herleiden. Het onderhouden van de kantoren en de gebouwen kleine herstellingen of aanpassingen doen. Nieuwe machines installeren en afstellen.

  • Monteur (BRECHT)

    Regio: BRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Brecht zijn wij op zoek naar een monteur. Je takenpakket bestaat uit het monteren van metalen onderdelen en afwerking van het product. Het gaat om een functie in dagdienst met een optie vast.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - regio Ledeberg/Gentbrugge (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP Kasterlee, Lichtaart, Tielen - direct VAST contract én maaltijdcheques (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief, is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis via het systeem van dienstencheques. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Het is een deeltijdse job van 13 tot 38 uren per week. Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Kasterlee, Lichtaart en Tielen. Woon je niet in Kasterlee? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken: daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker in de schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Gedreven Student - Rekrutering (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een interessante studentenjob waar je veel contact kan leggen met mensen? Krijg jij energie uit prestatiegericht werken? Dan is dit een ideale manier om jouw carrière een jumpstart te geven! Je zal gericht op zoek gaan naar specifieke profielen via verschillende databases (intern, vdab, ...) Eenmaal je een geschikte kandidaat hebt gevonden, voor één van onze klanten of kantoren, zal je een telefonische screening uitvoeren. Bijkomende screenings dienen te gebeuren aan de hand van een persoonlijk gesprek op het kantoor. Na de (pre)screening zal de kandidaat al dan niet worden voorgesteld aan de klant. Je komt in een klein team terecht waar je autonoom te werk kan gaan. Er is ook steeds ondersteuning ter beschikking. Kom jij ons team vervolledigen?

  • Schrijnwerker atelier (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: STANDMARK

    Type: Vaste Job

    - Voorbereiden van de beursstanden of interieurprojecten - Vervaardigen van meubilair op maat voor onze beursstanden en interieurprojecten - Interpreteren van technische plannen en productielijsten - Oplappen van de houtbouw panelen: schuren, plamuren, herstellen - Uitsorteren van houtbouw panelen die terugkomen van afgebouwde standen volgens maat en type - Schilderen van gemaakte meubels

  • Medewerker kinderbegeleiding (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: DE KOALABEERTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf zal je instaan voor volgende taken: opvang kinderen van 0 tot 3 jaar. activiteiten doen met kinderen (spel, knutselen, zang, dans, lichaamsbeweging, verhaaltjes voorlezen,...). kindjes begeleiden bij de maaltijden en voeden. verzorging (luiers verversen, neusjes spoelen, handjes en gezichtjes afkuisen, indien nodig en toegelaten medicatie toedienen,...). mogelijk kleine onderhoudstaken vervullen (af en toe vloer vegen, kleine afwas).

Zoek naar antwoorden van Acousticonsult in sociale netwerken
Look for responds of Acousticonsult in social networks

Lees alle opmerkingen voor Acousticonsult. Laat een reactie achter voor Acousticonsult. Acousticonsult bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Acousticonsult. Leave a respond for Acousticonsult. Acousticonsult on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Acousticonsult op de google maps. Adres en contacten Acousticonsult
Location of Acousticonsult on the google maps. Address and contacts of Acousticonsult

Andere gerelateerde bedrijven als come Acousticonsult Acousticonsult: SHELL | PISTE CROIX SCAILLE | KUNSTCENT. DE LEGE RUIMTE | Van Vooren Laboratoria NV | DOMIEN HOLTHOF

Other related companies as Acousticonsult: SHELL | PISTE CROIX SCAILLE | KUNSTCENT. DE LEGE RUIMTE | Van Vooren Laboratoria NV | DOMIEN HOLTHOF

Acousticonsult is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Acousticonsult, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02908325195. Het bedrijf Acousticonsult bevindt zich op het adres: Avenue de l'Hélianthe 33; 1180; Bruxelles (Uccle). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Hearing aids. Producten gemaakt in Acousticonsult zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Acousticonsult is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Acousticonsult is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Acousticonsult, openstaande posities, locatie van Acousticonsult op de kaart.

Acousticonsult is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Acousticonsult, company assigned to the tax number BE02908325195. The company Acousticonsult is located at the address: Avenue de l'Hélianthe 33; 1180; Bruxelles (Uccle). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Hearing aids. Products created in Acousticonsult were not found.
The main activity of Acousticonsult is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Acousticonsult is not available. You also can look at reviews of Acousticonsult, open positions, location of Acousticonsult on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Acousticonsult, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Acousticonsult, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Acousticonsult, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Acousticonsult, employees, financial statistics.