Vertrouwenscentrum Kindermishandeling

Particuliere bedrijvenMaatschappelijke dienstverlening • Vertrouwenscentrum Kindermishandeling
Private companiesSocial Services • Vertrouwenscentrum Kindermishandeling

Contactgegevens Vertrouwenscentrum Kindermishandeling: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vertrouwenscentrum Kindermishandeling: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vertrouwenscentrum Kindermishandeling

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Graatakker 158; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 42 22 03 (+32-014 42 22 03) 014 42 22 03 (+32-014 42 22 03)

Fax (fax): 014 42 18 66 (+32-014 42 18 66) 014 42 18 66 (+32-014 42 18 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vertrouwenscentrum Kindermishandeling: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vertrouwenscentrum Kindermishandeling"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vertrouwenscentrum Kindermishandeling"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vertrouwenscentrum Kindermishandeling
Products information Vertrouwenscentrum Kindermishandeling

BTW identificatienummer (tax): BE02796539306
Ondernemingsnummer: 3963012695
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 510,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Social service organizations

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vertrouwenscentrum Kindermishandeling
(Get full report from official database of BE for Vertrouwenscentrum Kindermishandeling)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vertrouwenscentrum Kindermishandeling
Addition kinds of activities for Vertrouwenscentrum Kindermishandeling

29990101. Coke (niet van raffinaderijen), aardolie | Coke (not from refineries), petroleum
34431100. Chambers en caissons | Chambers and caissons
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
57310100. antennes | Antennas
70419901. Woonclub, organisatie | Residence club, organization
76990400. Afvalverwerking | Waste cleaning services
82310101. Rechtsbibliotheek | Law library
87420302. Franchising consultant | Franchising consultant

Werken bij Vertrouwenscentrum Kindermishandeling: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vertrouwenscentrum Kindermishandeling: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker chocolade (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in het ontwikkelen van Belgische pralines en truffels zijn wij op zoek naar gemotiveerde productiemedewerkers. Je wilt graag aan de slag in de voedingsector en fysiek, monotoon werk schrikt jou niet af? Aarzel dan niet! Jouw takenpakket is afhankelijk van dag tot dag en bestaat uit: - Het inpakken van pralines en truffels - Kwaliteitscontrole - Het kuisen van de lijnen, de machines en de directe productie omgeving. - Afwassen Bedrijfsprofiel: Een chocoladefabriek te Lier die pralines en truffels vervaardigen.

  • Operator controlekamer WEEKENDPLOEG (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een nieuwe productieomgeving in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een operator controlekamer (M/V). De firma specialiseert zich binnen de houtsector. Functie: - Supervisie van de controlekamer - Controle van de uitrusting en diverse installaties - Preventief basisonderhoud - Stalen afnemen - Verantwoordelijk opvolging 13 computerschermen! - Controle diverse parameters (energieverbruik, temperatuur,...) - Opsporen storingen en de oorzaak Je rapporteert aan de Plant Manager

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een nieuwe winkel in hartje Leuven zijn we op zoek naar jobstudenten die 1 vaste dag in de week kunnen werken. Heb je affiniteit met interieur-fashion-juwelen? Dan is dit de geknipte bijverdienste voor jou. Je zal leveringen uitpakken, klanten helpen en geschenken inpakken. Je kan rekenen op een vaste studentenjob tot januari.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • Studenten events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Studentenjob

    Zin om tijdens het weekend of de week een centje bij te verdienen in de horeca? MIRA - Event Support staat garant voor een vlotte service op de meest uiteenlopende events en kan jouw hulp gebruiken!

  • Audit senior (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: VGD - Belgium

    Type: Vaste Job

    Let's talk about the job: Als audit senior ziet je werkweek er telkens anders uit, afhankelijk van de klant waar je ter plaatse auditwerkzaamheden uitvoert. Veelal zijn dit familiale ondernemingen uit diverse sectoren in regio Antwerpen. In samenwerking met je collega's doorloop je het hele auditproces van de jaarrekening van A tot Z. Variatie in jouw takenpakket is dan ook verzekerd! Denk aan: Het uitvoeren van risicoanalyses en het opstellen van controleprogramma’s Het ter plaatse uitvoeren van controleprogramma’s ter nazicht van de jaarrekening van de klant Het schrijven van een bijhorend concluderend verslag Het assisteren bij wettelijke, eenmalige commissarisopdrachten, zoals een inbreng in natura of quasi-inbreng Het assisteren bij de opmaak van geconsolideerde staten, IFRS consolidaties, periodieke financiële rapportage, … Of je eerste kop koffie van de dag (of thee voor de liefhebbers) nu staat te dampen in een ultramoderne productiehal, een gekoelde magazijnomgeving of in je vertrouwde VGD-kantoor, je zal sowieso omringd worden door toffe collega’s die jou door en door steunen. Let's talk about you: Een teamplayer in hart en nieren die zich graag verdiept in de wereld van de Belgische ondernemer? In het bezit van een bachelor- of masterdiploma in een economische richting (Accountancy-Fiscaliteit, TEW, Handelsingenieur, Handelswetenschappen)? Niet aan je proefstuk toe met een eerste ervaring als auditor? Een doener mét gezond verstand en analytisch inzicht? Sociaal, vlot in de omgang met de ambitie om een echte adviseur te worden? Bij de pinken, inventief en 100 % betrouwbaar op alle vlakken? Open in het delen van kennis en toegewijd om klanten en VGD met jouw ideeën te inspireren? Let's talk about the benefits: Een voltijdse tewerkstelling (38u/w) van onbepaalde duur op een fijne, moderne werkplek in het bruisende Antwerpen Eén team waar iedereen op gelijke voet staat, elkaar met de voornaam aanspreekt en gaat voor eenzelfde doel Rechtstreekse en persoonlijke begeleiding door meer ervaren family members die je helpen groeien in je job De uitdaging om ondernemers te inspireren met deskundige kennis Tal van interne opleidingen en een eigen opleidingsbudget voor postgraduaten, IBR-opleidingen, seminaries, … om je eigen expertise te ontwikkelen Mogelijkheid om je verlof vrij in te plannen rekening houdend met elkaar en voorziene deadlines Loon en erkenning naar werken, inclusief bedrijfswagen en tankkaart Let's talk about joining: Jaloers op dit mooie familieplaatje en goesting om mee aan onze tafel te schuiven? Solliciteer nu, overtuig ons van jouw kwaliteiten en join the big family!

  • Financieel Administratief Medewerker (m/v) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: KARCHER

    Type: Vaste Job

    Controle van binnenkomende leveranciersfacturen Doorsturen van aankoopfacturen naar het Shared Service Center Ondersteuning bij de algemene administratie van het debiteurenbeheer Ondersteuning bij de ouderdomsanalyse van openstaande debiteuren Administratieve ondersteuning bieden aan de Financieel Directeur Administratieve opvolging van het wagenpark

  • SPONTANE LEERKRACHTEN - LERAREN VOOR BIJLES (regio DENDERMONDE-WETTEREN/OOST-VLAANDEREN) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Voor deze vacature is de code DW2018.

  • Brainbridge - Senior Test Leader (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description The Atlassian lead is responsible for the configuration, maintenance and sustainability of all applications related to the Atlassian stack and further development tools. The list of applications contains: Jira Confluence Bitbucket Jenkins SonarQube Responsibilities Main SPOC for all application-related knowledge and configuration Configuring of all applications for various departments and stakeholders, both within IT and Business Foresee regular updates of applications and related plugins Bring best practices and proactive ideas on how to evolve the used tools, including possibilites of moving to Cloud, with view on license savings & possibiliteis Work within a virtual team of “admins” of other applications, including HP ALM and others, to bring forth a sustained usage of all tools, with a decent level of integration Profile Technical skills: Must be able to deal with various stakeholders and priority management, have a proactive mindset to guide other department and business in the usage of the various applications. Personal skills: The following interpersonal skills are key at professional level: Stakeholder management and perception management Ability to build trust, and an open and transparent working climate High “get it done“ & mobilization capabilities

  • ANALYTICAL SCIENTIST - CAPILLARY ELECTROPHORESIS (CGE) - PROTEINS (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669019-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Analytical Scientist Proteins Chromatographic Techniques / CGE South of Brussels As a Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE), your role will be the design of experiments. In the laboratory, you perform the daily activities linked to development, validation and transfers. You analyse the results, check the data and present them during the meetings. Of course, you also help with release and stability testing during the project on which you work. All these items have to be done in compliance with GMP and HSE Rules. Are you convinced you are the Scientist with experience in Analytical chromatographic techniques applied to proteins, as well as Capillary Electrophoresis (CGE) that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your cv today through our website!

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

  • Tekenaar Ontwerper HVAC (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar AutoCAD (en/of Microstation) met ervaring in het uittekenen (en/of ontwerpen) van HVAC installaties. Dit is een functie op een studiebureau. Al naargelang uw ervaring behoort ook het dimensioneren van de installaties tot uw taak. Het tekenen gebeurt in 2D en 3D.

Zoek naar antwoorden van Vertrouwenscentrum Kindermishandeling in sociale netwerken
Look for responds of Vertrouwenscentrum Kindermishandeling in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Laat een reactie achter voor Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Vertrouwenscentrum Kindermishandeling bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Leave a respond for Vertrouwenscentrum Kindermishandeling. Vertrouwenscentrum Kindermishandeling on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vertrouwenscentrum Kindermishandeling op de google maps. Adres en contacten Vertrouwenscentrum Kindermishandeling
Location of Vertrouwenscentrum Kindermishandeling on the google maps. Address and contacts of Vertrouwenscentrum Kindermishandeling

Andere gerelateerde bedrijven als come Vertrouwenscentrum Kindermishandeling Vertrouwenscentrum Kindermishandeling: FLJABELL NV | ROVO DEPOT | C.W. LEASE BELGIUM | ECCENT | Webface

Other related companies as Vertrouwenscentrum Kindermishandeling: FLJABELL NV | ROVO DEPOT | C.W. LEASE BELGIUM | ECCENT | Webface

Vertrouwenscentrum Kindermishandeling is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02796539306. Het bedrijf Vertrouwenscentrum Kindermishandeling bevindt zich op het adres: Graatakker 158; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 510,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health centers. Lijst met producten zijn Social service organizations.
De hoofdactiviteit van Vertrouwenscentrum Kindermishandeling is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vertrouwenscentrum Kindermishandeling is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, openstaande posities, locatie van Vertrouwenscentrum Kindermishandeling op de kaart.

Vertrouwenscentrum Kindermishandeling is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, company assigned to the tax number BE02796539306. The company Vertrouwenscentrum Kindermishandeling is located at the address: Graatakker 158; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 510,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health centers. List of products are Social service organizations.
The main activity of Vertrouwenscentrum Kindermishandeling is Social Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Vertrouwenscentrum Kindermishandeling is not available. You also can look at reviews of Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, open positions, location of Vertrouwenscentrum Kindermishandeling on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vertrouwenscentrum Kindermishandeling, employees, financial statistics.