Services de Santé Mentale de la Province de Namur

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Services de Santé Mentale de la Province de Namur
Private companiesHealth Services • Services de Santé Mentale de la Province de Namur

Contactgegevens Services de Santé Mentale de la Province de Namur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Services de Santé Mentale de la Province de Namur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Services de Santé Mentale de la Province de Namur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Ch?teau des Balances 3BIS; 5000; Namur, België

Telefoon (phone): 081 71 15 50 (+32-081 71 15 50) 081 71 15 50 (+32-081 71 15 50)

Fax (fax): +32 (19) 271-35-27 +32 (19) 271-35-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Services de Santé Mentale de la Province de Namur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Services de Santé Mentale de la Province de Namur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Services de Santé Mentale de la Province de Namur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Services de Santé Mentale de la Province de Namur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Services de Santé Mentale de la Province de Namur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Services de Santé Mentale de la Province de Namur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Services de Santé Mentale de la Province de Namur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Services de Santé Mentale de la Province de Namur
Products information Services de Santé Mentale de la Province de Namur

BTW identificatienummer (tax): BE01951965332
Ondernemingsnummer: 4090728759
Hoofdstad (capital): 330,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 853,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Social service organizations

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Services de Santé Mentale de la Province de Namur
(Get full report from official database of BE for Services de Santé Mentale de la Province de Namur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Services de Santé Mentale de la Province de Namur
Addition kinds of activities for Services de Santé Mentale de la Province de Namur

2038. Bevroren specialiteiten, nec | Frozen specialties, nec
01829903. Zeewier, gekweekt onder dekking | Seaweed, grown under cover
16239903. Buizenbouw | Pipe laying construction
22110214. Ondergoed stoffen, katoen | Underwear fabrics, cotton
28330203. Botanische producten, geneesmiddelen: gemalen, gegradueerd of gemalen | Botanical products, medicinal: ground, graded, or milled
28920102. Detonatoren, hoge explosieven | Detonators, high explosives
36770100. Elektronische transformatoren | Electronic transformers
44910103. Laden van schepen | Unloading vessels
50990502. Phonograph records | Phonograph records

Werken bij Services de Santé Mentale de la Province de Namur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Services de Santé Mentale de la Province de Namur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Services de Santé Mentale de la Province de Namur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Services de Santé Mentale de la Province de Namur. Looking for open vacancies in other companies

  • Servicetechnieker (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat mee in voor het curatief en preventief onderhoud van diverse HVAC-installaties in de woning- en villabouw - Je staat mee in voor de regeltechnische opstart en inregeling van HVAC-installaties - Je ziet het als een technische uitdaging om mogelijke fouten op te sporen - Je bent bereid om mee te stappen in een permanentiesysteem

  • Monteur magazijn (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

  • VOORBEREIDER RECEPTEN bij BELIES te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorbereider ga je de vooropgestelde recepten klaar maken aan de hand van een uitgebreide receptenlijst die je zeer nauwkeurig moet opvolgen. Je gaat de voorgeschreven ingrediënten halen in de productieruimte aan de hand van de voorschriften ga je aan de slag om gerecht te maken Je gaat zelfstandig planning kunnen lezen én interpreteren vanop de PC Je bedient machines: ontzoutingslijnen, aanmaken van brine, bedienen van de cuttermachine tapenade, mengkuipen, … Je lees recepturen en werkinstructies en past deze correct toe (cuttertijden, type grondstoffen, volgorde ingrediënten, … )

  • Kelner (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kelner sta je in voor: - Het ontvangen van gasten - Bestellingen opnemen - Drankjes en eten serveren - Netjes houden van je werkomgeving en afruimen van tafels - Klantentevredenheid

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste student(e). U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

  • Accountant (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als accountant zorg je voor algemene boekhoudkundige verwerking, inclusief controles en tijdige rapporteringen en aangiftes. Rekening houdend met de wettelijk verplichtingen en termijnen. Daarnaast hou je je ook  bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Bedrijfsprofiel: Dit bedrijf is een snelgroeiend en dynamisch metaalverwerkend productiebedrijf (industriële toeleverancier van flexibele en starre buisverbindingen).

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Lesgever Nederlands (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: SIBILANT TAALTRAININGEN&VERTAALWERK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft les over algemene en zakelijke communicatie in het Nederlands. Dit op verplaatsing bij de klant zelf. De klanten bevinden zich in de regio Brussel (prioriteit) en op termijn ook in de regio Antwerpen.

  • Verpleegkundige opdracht November WZC Wingene (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt van 12 november t.e.m. 30 november van maandag t.e.m. vrijdag en niet in het weekend. Je werkt vooral de shift van 8u30 - 16u42 en af en toe een late shift van 12u54 - 21u. Als verpleegkundige in het WZC sta je in voor: - Allerlei verpleegtechnische taken zoals wondzorg, insuline, bloedafnames...  - Sanitaire- en hygiënische verzorging - Een warme thuis bieden aan de bewoners, luisteren naar hun noden - Een goede overdracht garanderen - ... 

Zoek naar antwoorden van Services de Santé Mentale de la Province de Namur in sociale netwerken
Look for responds of Services de Santé Mentale de la Province de Namur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Services de Santé Mentale de la Province de Namur. Laat een reactie achter voor Services de Santé Mentale de la Province de Namur. Services de Santé Mentale de la Province de Namur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Services de Santé Mentale de la Province de Namur. Leave a respond for Services de Santé Mentale de la Province de Namur. Services de Santé Mentale de la Province de Namur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Services de Santé Mentale de la Province de Namur op de google maps. Adres en contacten Services de Santé Mentale de la Province de Namur
Location of Services de Santé Mentale de la Province de Namur on the google maps. Address and contacts of Services de Santé Mentale de la Province de Namur

Andere gerelateerde bedrijven als come Services de Santé Mentale de la Province de Namur Services de Santé Mentale de la Province de Namur: M. HOSSAY | VAN WEMMEL MARLEEN | CEBEKO | Fabory Centre Brussels | Canty J

Other related companies as Services de Santé Mentale de la Province de Namur: M. HOSSAY | VAN WEMMEL MARLEEN | CEBEKO | Fabory Centre Brussels | Canty J

Services de Santé Mentale de la Province de Namur is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Services de Santé Mentale de la Province de Namur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01951965332. Het bedrijf Services de Santé Mentale de la Province de Namur bevindt zich op het adres: Rue Ch?teau des Balances 3BIS; 5000; Namur. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 330,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 853,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Health centers. Lijst met producten zijn Social service organizations.
De hoofdactiviteit van Services de Santé Mentale de la Province de Namur is Gezondheidszorg, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Services de Santé Mentale de la Province de Namur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Services de Santé Mentale de la Province de Namur, openstaande posities, locatie van Services de Santé Mentale de la Province de Namur op de kaart.

Services de Santé Mentale de la Province de Namur is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Services de Santé Mentale de la Province de Namur, company assigned to the tax number BE01951965332. The company Services de Santé Mentale de la Province de Namur is located at the address: Rue Ch?teau des Balances 3BIS; 5000; Namur. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 330,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 853,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Health centers. List of products are Social service organizations.
The main activity of Services de Santé Mentale de la Province de Namur is Health Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Services de Santé Mentale de la Province de Namur is not available. You also can look at reviews of Services de Santé Mentale de la Province de Namur, open positions, location of Services de Santé Mentale de la Province de Namur on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Services de Santé Mentale de la Province de Namur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Services de Santé Mentale de la Province de Namur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Services de Santé Mentale de la Province de Namur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Services de Santé Mentale de la Province de Namur, employees, financial statistics.