Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg

Particuliere bedrijvenBuilding Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders • Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg
Private companiesBuilding Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders • Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg

Contactgegevens Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Koningin Astridlaan 105; 3680; Maaseik, België

Telefoon (phone): 089 56 38 94 (+32-089 56 38 94) 089 56 38 94 (+32-089 56 38 94)

Fax (fax): 089 56 14 96 (+32-089 56 14 96) 089 56 14 96 (+32-089 56 14 96)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg
Products information Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg

BTW identificatienummer (tax): BE03020935058
Ondernemingsnummer: 8275421142
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 542,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg
(Get full report from official database of BE for Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg
Addition kinds of activities for Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg

2331. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
38260000. Analytische instrumenten | Analytical instruments
49530303. Slibafvoerplaatsen | Sludge disposal sites
59439900. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
91210402. Wetgevende instanties, staatsregering | Legislative bodies, state government

Werken bij Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Export (m/v) te Willebroek (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je gebeten door het sociaal contact? Sta je graag klanten te woord en wil je deze helpen op een efficiënte manier? Voor een van onze klanten, internationaal actief op logistiek vlak, zijn wij dringend op zoek naar een Medewerker (m/v) voor de export afdeling. Je treedt op als contactpersoon voor je klanten. Je geeft deze de nodige informatie ivm de status van hun zendingen. Hiernaast handel je ook proactief om zo problemen te voorkomen. Je behandelt klachten op een professionele manier op en biedt een duurzame oplossing aan jouw klanten. Je zal in contact staan met je collega's van de andere filialen om zo een goede opvolging van de zendingen te garanderen. Je staat eveneens in voor de administratieve opvolging van jouw dossiers (inputten van gegevens, klassement, kopieerwerk, mails,...). Kortom een functie met voldoende afwisseling, uitdaging en sociale contacten. Je zal in daguren aan de slag gaan en dit van maandag tot vrijdag in een flexibele uurrooster.

  • Verkoopster (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in een orthopedische schoenwinkel regio Kortrijk waar comfortschoenen worden verkocht. Met jouw glimlach ontvang jij dagelijks de klanten in de winkel. Door jouw leergierigheid ken je ook al snel verschillende soorten schoenen en steunzolen, en kan je de klant op een correcte manier adviseren. Soms spring je ook bij bij de zaakvoerder, die ook podoloog is. Je ontvangt klanten, zet hun voetbad klaar en na de behandeling zorg je ook dat alles terug netjes is.

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Verpleegkundige projectstaffing Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal tewerkgesteld worden in een woon- en zorgcentrum in regio Temse. Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten. Je zal de verpleegtechnische taken en de hygiënische zorgen toepassen die gelinkt zijn aan deze setting. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medewerker montage Constructie/Staalbouw (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als montage medewerker volg je de instructies van de montageleider en de voorman. Je vormt één team samen met je collega's op de bouwplaats en zorgt voor de montage van staalconstructies op locatie.

  • CHAUFFEUR C REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs C en bestuurderskaart. Je kan een onberispelijk parcours als verkeersgebruiker voorleggen. Je hebt een relevante praktijkervaring achter de rug als distributiechauffeur en hebt reeds ervaring met afleveren in drukke centra in België. Elke morgen opstarten om 3u stipt vormt voor jou geen hindernis. Je bent iemand die verantwoordelijkheid kan dragen en houdt van stiptheid. Je spreekt goed Frans en/of Nederlands.

  • Huishoudelijke hulp (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: DIENSTENCENTRUM ROOSDAAL

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor het onderhoud van de woning, wassen & strijken Tewerkstelling in eigen regio

  • Poetshulp Kessel-Lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Bijlesgever wiskunde (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Management traineeship (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676577-inline.html?cid=Partner_VDAB Je zult als management trainee een intensief leertraject gedurende 24 maanden doorlopen. Je werkt aan innovatieve en strategische projecten in diverse domeinen zoals Sales, Operations en Techniek. Je verbetert je vaardigheden via uiteenlopende opdrachten in verschillende departementen. Je traineeprogramma bestaat uit inhoudelijke opleidingen en een opleiding die gericht is op persoonlijke ontwikkeling. Je wordt begeleid door een coach en een mentor, bij wie je met al je vragen terecht kunt. Je wordt op 2 jaar klaargestoomd voor een uitdagende functie.

  • Assemblage medewerker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: NEA JOBS

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf te Genk dat actief is in de metaalsector zijn we op zoek naar assemblage medewerkers. Je staat in voor het assembleren van de metalen onderdelen. Plan lezen gaat vlot en dankzij je technische achtergrond ben je in staat om een perfect eindproduct te assembleren.

  • Zelfstandige of gepensioneerde vrachtwagenchauffeur CE (BEERZEL)

    Regio: BEERZEL

    Bedrijf: BLEYS AUTO S

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor het afhalen van wagens bij onze klanten en leveranciers.

Zoek naar antwoorden van Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg in sociale netwerken
Look for responds of Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Laat een reactie achter voor Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Leave a respond for Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg. Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg op de google maps. Adres en contacten Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg
Location of Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg on the google maps. Address and contacts of Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg

Andere gerelateerde bedrijven als come Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg: CITIBANK | FOTO VIDEO FONTANAC | THULIER | Sarkodiam BVBA | CR?CHE ST.ANTOINE

Other related companies as Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg: CITIBANK | FOTO VIDEO FONTANAC | THULIER | Sarkodiam BVBA | CR?CHE ST.ANTOINE

Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03020935058. Het bedrijf Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg bevindt zich op het adres: Koningin Astridlaan 105; 3680; Maaseik. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 542,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health centers. Producten gemaakt in Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, openstaande posities, locatie van Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg op de kaart.

Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, company assigned to the tax number BE03020935058. The company Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg is located at the address: Koningin Astridlaan 105; 3680; Maaseik. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 542,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health centers. Products created in Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg were not found.
The main activity of Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg is not available. You also can look at reviews of Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, open positions, location of Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dienst Ambulante Geestelijke Gezondheidszorg, employees, financial statistics.