Leza-Belgium B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Leza-Belgium B.V.B.A.
Private companiesMetal Mining • Leza-Belgium B.V.B.A.

Contactgegevens Leza-Belgium B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leza-Belgium B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leza-Belgium B.V.B.A.

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Waggelwaterstraat 21 8000 Brugge, België

Telefoon (phone): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

Fax (fax): 50 (+32-50) 50 (+32-50)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leza-Belgium B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leza-Belgium B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leza-Belgium B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leza-Belgium B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leza-Belgium B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leza-Belgium B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leza-Belgium B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leza-Belgium B.V.B.A.
Products information Leza-Belgium B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06611267089
Ondernemingsnummer: 5273956298
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 268,000 EUR
Werknemers (employees): 3 to 5
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Metal cutting saws, saw blades for cutting metal; Slotting machines; Sorting and feeding attachments; Special carbide tools

Product categorie (product category): Band Sawing Machines For Wood

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leza-Belgium B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Leza-Belgium B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leza-Belgium B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Leza-Belgium B.V.B.A.

321104. Platen- en platenglas | Plate and sheet glass
354501. Precisie meetinstrumenten | Precision measuring tools
07230306. Groentebakdiensten | Vegetable packing services
35230401. Schuurreinigers | Barn cleaners
39440701. Carriages, baby | Carriages, baby
44999903. vervoer per lichter | Lighterage

Werken bij Leza-Belgium B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leza-Belgium B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leza-Belgium B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leza-Belgium B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: ervaren operator voor een bedrijf te Herentals! Als operator kom je terecht in een toffe KMO waar momenteel zo'n 25 arbeiders werken. Je komt terecht in een productieomgeving met een hoogtechnologisch machinepark, die er uiterst modern uitziet. Jouw takenpakket: Na een inwerkperiode (omgaan met product, productieproces, …) word je opgeleid voor het instellen en bedienen van 1 of meerdere machines. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van de machine(s) en de producten die je moet verwerken. Je controleert de bewerkte producten op kwaliteit en maatcorrectheid. Vastgestelde problemen worden meteen gecommuniceerd met de productieleiding. Dit is werk waarbij je geconcentreerd moet zijn. Er komt geen fysiek zwaar werk bij kijken.

  • Huishoudhulp regio Reet - Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • Studenten voor in een callcenter op Zaterdag (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ik ben op zoek naar vlotte, commercieele en aangelegde studenten die graag willen werken als callcentermedewerker. - tijdens de vakantieperiodes ( zomer - en kerstvakantie) of op ZATERDAG.

  • Afwasser weekend (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: TETE A TETE

    Type: Studentenjob

    Afwassen en poetsen

  • Projecttechnicus - tekenaar Civil (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AUSY Consulting

    Type: Vaste Job

    Als projecttechnicus-tekenaar ben je verantwoordelijk voor het uitwerken, bewerken en verwerken van technische gegevens tot berekeningen, bestekken, tekeningen en rapporten. Binnen de projecten komen alle ontwerpfasen aan bod: van haalbaarheid en concept tot en met het uitvoeringsontwerp. Je staat in voor het ontwerpen van wegen en rioleringen, landschappelijke inpassing van infrastructuur projecten, enz. Hierbij maak je gebruik van Autodesk Civil 3D als basis van de verdere ontwikkeling van BIM binnen het bedrijf Je lost actuele vraagstukken op die zich voordoen tijdens de projectverwerking Je brengt ideeën aan en gaat op zoek naar verbeteringen waar mogelijk Je stemt de werkzaamheden af met de andere betrokkenen in het project en je rappoteert aan de projectleider Je analyseert je tekeningen met het oog op het opstellen van meetstaten

  • Dakwerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: GELDHOF WERRY

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

  • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

Zoek naar antwoorden van Leza-Belgium B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Leza-Belgium B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leza-Belgium B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Leza-Belgium B.V.B.A.. Leza-Belgium B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leza-Belgium B.V.B.A.. Leave a respond for Leza-Belgium B.V.B.A.. Leza-Belgium B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leza-Belgium B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Leza-Belgium B.V.B.A.
Location of Leza-Belgium B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Leza-Belgium B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Leza-Belgium B.V.B.A. Leza-Belgium B.V.B.A.: J. GILIS | Ghiot Immo | GEORGES SAS | Droguerie St-Roch sa-Blanvalet | Milants Ellen

Other related companies as Leza-Belgium B.V.B.A.: J. GILIS | Ghiot Immo | GEORGES SAS | Droguerie St-Roch sa-Blanvalet | Milants Ellen

Leza-Belgium B.V.B.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is Leza-Belgium B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06611267089. Het bedrijf Leza-Belgium B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Waggelwaterstraat 21 8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 3 to 5 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 268,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Band Sawing Machines For Wood. Lijst met producten zijn Metal cutting saws, saw blades for cutting metal; Slotting machines; Sorting and feeding attachments; Special carbide tools.
De hoofdactiviteit van Leza-Belgium B.V.B.A. is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leza-Belgium B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leza-Belgium B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Leza-Belgium B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Leza-Belgium B.V.B.A. is a company, that was registered 1991 in Brugge region, Belgium. Full name of company is Leza-Belgium B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06611267089. The company Leza-Belgium B.V.B.A. is located at the address: Waggelwaterstraat 21 8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 3 to 5 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 268,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Band Sawing Machines For Wood. List of products are Metal cutting saws, saw blades for cutting metal; Slotting machines; Sorting and feeding attachments; Special carbide tools.
The main activity of Leza-Belgium B.V.B.A. is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Leza-Belgium B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Leza-Belgium B.V.B.A., open positions, location of Leza-Belgium B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leza-Belgium B.V.B.A., Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leza-Belgium B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leza-Belgium B.V.B.A., Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leza-Belgium B.V.B.A., employees, financial statistics.