Halwema NV

Contactgegevens Halwema NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Halwema NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Halwema NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Bisschoppenhoflaan 539-549 2100 Deurne (Antwerpen), België

Telefoon (phone): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

Fax (fax): 3 (+32-3) 3 (+32-3)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Halwema NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Halwema NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Halwema NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Halwema NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Halwema NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Halwema NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Halwema NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Halwema NV
Products information Halwema NV

BTW identificatienummer (tax): BE07942810058
Ondernemingsnummer: 1384796142
Hoofdstad (capital): 200,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 780,000,000 EUR
Werknemers (employees): 16 to 25
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Drills for wood working; Glue applicators for veneers and boards; Hand circular saws; Millers, numerically controlled; Milling machines; Router mills; Tools for wood working; Wood drilling machines, miscellaneous; Woodworking machinery

Product categorie (product category): Band Sawing Machines For Wood

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Halwema NV
(Get full report from official database of BE for Halwema NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Halwema NV
Addition kinds of activities for Halwema NV

7216. Droogreinigingsinstallaties, behalve tapijten | Drycleaning plants, except rugs
229802. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
283404. Drugs die op het ademhalingsstelsel optreden | Drugs acting on the respiratory system
22210201. Kledingweefsels, kunstmatige vezels en zijden | Dress fabrics, manmade fiber and silk
28699929. Zonne-stoffen, synthetisch organisch | Tanning agents, synthetic organic
38239903. Verbrandingscontrole instrumenten | Combustion control instruments
53999905. Surplus- en bergingswinkels | Surplus and salvage stores
57369903. Drums en gerelateerde percussie instrumenten | Drums and related percussion instruments
59619905. Catalogus verkoop | Catalog sales

Werken bij Halwema NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Halwema NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Halwema NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Halwema NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief ondersteunend medewerker bank (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief bediende bank ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je maakt een inventaris van alle documenten die we ontvangen van externe bronnen Je controleert dossiers op volledigheid en inhoud Je voert algemene administratief ondersteunende taken uit

  • Drukker (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen in Meer is Randstad op zoek naar een drukker. Je werkt zelfstandig en staat in voor het drukwerk en het onderhoud van de drukpersen.

  • Employé Logistique (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de marktleider in de parkeersector zijn wij op zoek naar een CONTROL ROOM OPERATOR voor de parkings te centrum Brussel. Wat houdt de functie in? Als operator in de Control Room zal je via telefoon/interfonie fungeren als het aanspreekpunt voor de klanten in de parkings. Dat houdt in dat je op vraag van de klant de nodige informatie versterkt (vb. openingsuren, tarieven, productinformatie, ...)  Daarnaast geef je ook de nodige ondersteuning aan klanten bij incidenten/probleemmeldingen en, indien mogelijk, los je het probleem vanop afstand op. Als het probleem echter niet vanop afstand opgelost kan worden, dan stuur jij een team van collega's ter plaaste om de klant te helpen. Achteraf maak je een duidelijke analyse van het vastgestelde probleem en stel je de juiste prioriteiten.  Tot slot sta je eveneens in voor de registratie van iedere ontvangen oproep en de ondernomen actie(s) in het logboek. 

  • Schrijnwerk(st)er (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een ervaren schrijnwerker plaatser . Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de opbouw van publieke gebouwen zoals scholen en ziekenhuizen . Als schrijnwerker werk je steeds in een ploeg van 2 à 3 personen . Je staat in voor de plaatsing van: binnendeuren meubilair gyproc wanden plafonds venstertabletten gordijnbakken

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • HUISHOUDHULP REGIO AFFLIGEM (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! www.group-f.be

  • Werken als huishoudhulp Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • KELNER (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: DE BIBLIOTHEEK

    Type: Studentenjob

    We zijn dringend op zoek naar een kelner. U staat in voor de bediening van onze klanten, dekken van de tafels en ruimt mee af. Meehelpen met de mise-en-place oa botertjes en brood klaarzetten.

  • Technische bachelor (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1674877-inline.html?cid=Partner_VDAB Sibelga beheert de distributienetten voor elektriciteit en aardgas in Brussel. We zorgen ervoor dat elke consument zijn energieleverancier kan kiezen door de verschillende operatoren toegang te verlenen tot de netten. We staan in voor de meteropname en de verwerking van alle meter- en verbruiksgegevens. Ook het beheer van de openbare verlichting van de gemeentewegen behoort tot onze taken. Je neemt deel aan de uitbouw of de dagelijkse exploitatie van de elektriciteits- en gasnetten in een onderneming die voor grote technologische uitdagingen staat (slimme meters, slimme netten, elektrische voertuigen, ...). Via een uitgebreid opleidingsprogramma krijg je de kans om je theoretische en praktische kennis uit te diepen en kennis te maken met onze specifieke activiteiten. Een functie met echte doorgroeimogelijkheden!

  • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in Roeselare zijn wij op zoek naar een gemotiveerde heftruckbestuurder. Je staat in voor het aanvoeren van grondstoffen en het afvoeren van de afgewerkte producten. Daarnaast zorg je voor orde en netheid binnen het magazijn.

Zoek naar antwoorden van Halwema NV in sociale netwerken
Look for responds of Halwema NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Halwema NV. Laat een reactie achter voor Halwema NV. Halwema NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Halwema NV. Leave a respond for Halwema NV. Halwema NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Halwema NV op de google maps. Adres en contacten Halwema NV
Location of Halwema NV on the google maps. Address and contacts of Halwema NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Halwema NV Halwema NV: FRANICK | Quanah | MAGIC SPORT SPEL & RECREATIE | MYRIAM DE KEYSER | AMM

Other related companies as Halwema NV: FRANICK | Quanah | MAGIC SPORT SPEL & RECREATIE | MYRIAM DE KEYSER | AMM

Halwema NV is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is Halwema NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07942810058. Het bedrijf Halwema NV bevindt zich op het adres: Bisschoppenhoflaan 539-549 2100 Deurne (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 16 to 25 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 200,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 780,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Band Sawing Machines For Wood. Lijst met producten zijn Drills for wood working; Glue applicators for veneers and boards; Hand circular saws; Millers, numerically controlled; Milling machines; Router mills; Tools for wood working; Wood drilling machines, miscellaneous; Woodworking machinery.
De hoofdactiviteit van Halwema NV is Steenkoolmijnen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Halwema NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Halwema NV, openstaande posities, locatie van Halwema NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Halwema NV is a company, that was registered 1985 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is Halwema NV, company assigned to the tax number BE07942810058. The company Halwema NV is located at the address: Bisschoppenhoflaan 539-549 2100 Deurne (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 16 to 25 employees work in this company. Capital - 200,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 780,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Band Sawing Machines For Wood. List of products are Drills for wood working; Glue applicators for veneers and boards; Hand circular saws; Millers, numerically controlled; Milling machines; Router mills; Tools for wood working; Wood drilling machines, miscellaneous; Woodworking machinery.
The main activity of Halwema NV is Coal Mining, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Halwema NV is not available. You also can look at reviews of Halwema NV, open positions, location of Halwema NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Halwema NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Halwema NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Halwema NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Halwema NV, employees, financial statistics.