CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE

Contactgegevens CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue des Sapins 27; 1390; Grez-Doiceau (Biez), België

Telefoon (phone): 010 84 44 20 (+32-010 84 44 20) 010 84 44 20 (+32-010 84 44 20)

Fax (fax): 010 84 25 53 (+32-010 84 25 53) 010 84 25 53 (+32-010 84 25 53)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE
Products information CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE09651184082
Ondernemingsnummer: 7711822509
Hoofdstad (capital): 496,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 486,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE
(Get full report from official database of BE for CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE
Addition kinds of activities for CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE

26790000. Omgekeerde papierproducten, nv | Converted paper products, nec
28420403. Industriële plant ontsmettingsmiddelen of deodoranten | Industrial plant disinfectants or deodorants
28990401. Caps, voor speelgoedpistolen | Caps, for toy pistols
39999901. Atomizers, toiletartikelen | Atomizers, toiletry
51990212. Houtsnijwerk | Wood carvings
83220300. Emergency Social Services | Emergency social services
92230000. Correctionele instellingen | Correctional institutions

Werken bij CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO JOBS & HR GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het bedrijf vult vaten met allerlei soorten oliën zoals fakkelolie, olie voor zibro camin vuren... Hier zijn we op zoek naar een kwalitatieve reachtruckchauffeur die de goederen stockeert in het magazijn. Ook eens meehelpen aan de lijn,behoort hier tot jouw takenpakket.

  • Technisch verkoopbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als technisch verkoopbediende sta je in voor de directe verkoop in de winkel. Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten en geeft hen het nodige advies zodat ze de beste keuze kunnen maken. Je staat in voor de commerciële en administratieve opvolging van offertes en bestellingen. Je verzorgt het aanvullen van de producten en je adviseert de aankoopverantwoordelijke bij bestellingen. Je bent verantwoordelijk voor de professionele uitstraling van de winkel en staat garant voor een positieve winkelervaring. Je werkt dagelijks nauw samen met klanten en leveranciers en je volgt de evoluties binnen jouw vakdomein op de voet.

  • financial controller (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wegens groei zijn wij momenteel opzoek naar een Financial Controller Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opmaken van managementrapporteringen die de financiële en operationele doelstellingen in kaart brengen. Aanleveren van informatie voor en het begeleiden van het opstellen van een businessplan Continu meedenken over optimaliseren van bestaande rapporteringsprocessen. Hierbij neemt u Proactief initiatief m.b.t. efficiëntiemaatregelen m.b.t. deze processen. Beheren en optimaliseren van processen m.b.t. administratieve organisatie / interne controle. En hierbij het implementeren van de nodige controles m.b.t. risk-management. Adviseren van het management inzake financiële en organisatorische issues op korte en langere termijn Meewerken aan de optimalisatie van diverse bedrijfsprocessen en ontwikkelen van diverse verbeteringsinitiatieven. Bv. het uitwerken van processen voor budgettering Je bent de functionele rechterhand van de Financieel Directeur en werkt nauw samen met de hoofdboekhouders.

  • Magazijnier/Kassamedewerker Drankenhandel (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Verantwoordelijk voor het opmaken van correcte leveringsbon, facturen, correcte afhandeling van aankoop tot betaling. Coderen van producten/ bestellingen van klanten, nakijken van genomen goederen op pallet, controle aantallen en producten stemmen overeen met het gecodeerde. Facturen opmaken, geld ontvangen, adviseren van klanten ivm producten, prijzen ( indien van toepassing), telefoon beantwoorden Organiseren van planning: klaar te maken bestellingen Allround administratief werk: aankoopfacturen ordenen, leveringsbons klasseren op nummer Op kalme momenten: meehelpen in magazijn oa. Bestelling meehelpen klaar zetten, magazijn in orde houden Naleven van procedures Kassa inhoud bij sluitingstijd tellen Werkuren: ma-vrij: 9u45 tot 18u15 (één vrije dag in de week) zaterdag: 8u tot 14u

  • Magazijnier (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Onze klant is gespecialiseerd in onderdelen om veilige verbindingen te maken voor de overdracht van gevaarlijke vloeistoffen. Samenwerking en veiligheid staat bij hun op nummer 1. Daarnaast streven zij ook naar open communicatie en teamspirit op de werkvloer. Als magazijnier sta je in voor de inkomende goederen, orderpicking, orde en netheid en interne communicatie en samenwerking. Specifiek sta je in voor: - Het logistiek en administratief verwerken van de inkomende goederen. - Het samenstellen en voorbereiden van kleine en grote orders. - Orde en netheid op de werkvloer wat de efficiëntie ten goede komt. - Overleg en samenwerking met production manager en collega's van andere afdelingen met het oog op de vlotte gang van zaken. Takenpakket: - Interne ontvangstbonnen en vrachtbrieven verzamelen - Controle zendnota’s, vrachtbrieven, documenten en goederen op correctheid kwaliteit en kwantiteit. - Vrachtwagens lossen met heftruck - Bestelling nemen, stukken verzamelen op basis van picklist - Samengestelde stukken op de gevraagde plaats leggen - Samenwerking en communicatie met collega's en leidinggevenden

  • Poetshulp Langdorp V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN BERLARE - OVERMERE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Kledingwinkel 18+ (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Agilitas Genk

    Type: Studentenjob

    Begroeten en helpen van klanten Bedienen van de kassa In orde houden van de winkel Bedrijfsprofiel: Voor een kledingwinkel in Genk zoeken wij jobstudenten die ook door de week een aantal dagen beschikbaar zijn (niet enkel woensdag namiddag)

  • Jobstudent schoonmaak bussen (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Hasselt Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Hasselt zoeken wij studenten die 1 à 2 weekdagen beschikbaar zijn voor het schoonmaken van bussen.

  • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • flexijobs zaal (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: POORTERSHUYZE

    Type: Flexijob

    Wij zoeken voor maandag, dinsdag, vrijdag en ook voor het weekend zaterdag of/en zondag! flexi-job voor de zaal!! u bent klantvriendelijk u bent een teamplayer u bent gemotiveerd en gebeten door horeca u bent stressbestendig u heeft reeds wat ervaring in de zaalbediening u ziet werk contacteer ons 050-36.09.30

Zoek naar antwoorden van CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE. Laat een reactie achter voor CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE. CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE. Leave a respond for CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE. CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE op de google maps. Adres en contacten CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE
Location of CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE on the google maps. Address and contacts of CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE: VAN ROMPAEY IGNACE | Cornelis S | Vandecasteele R | Coomans | L. NAMUROIS

Other related companies as CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE: VAN ROMPAEY IGNACE | Cornelis S | Vandecasteele R | Coomans | L. NAMUROIS

CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09651184082. Het bedrijf CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE bevindt zich op het adres: Avenue des Sapins 27; 1390; Grez-Doiceau (Biez). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 496,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 486,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Health centers. Producten gemaakt in CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, openstaande posities, locatie van CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE op de kaart.

CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, company assigned to the tax number BE09651184082. The company CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE is located at the address: Avenue des Sapins 27; 1390; Grez-Doiceau (Biez). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 496,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 486,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Health centers. Products created in CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE were not found.
The main activity of CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE is not available. You also can look at reviews of CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, open positions, location of CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE MEDICO PEDIATRIQUE, employees, financial statistics.