Centre de Rééducation du Langage

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • Centre de Rééducation du Langage
Private companiesInsurance Carriers • Centre de Rééducation du Langage

Contactgegevens Centre de Rééducation du Langage: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre de Rééducation du Langage: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre de Rééducation du Langage

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Guillaume Joachim 49; 4300; Waremme, België

Telefoon (phone): 019 32 49 92 (+32-019 32 49 92) 019 32 49 92 (+32-019 32 49 92)

Fax (fax): +32 (57) 823-76-27 +32 (57) 823-76-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre de Rééducation du Langage: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre de Rééducation du Langage"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre de Rééducation du Langage"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre de Rééducation du Langage, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre de Rééducation du Langage. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre de Rééducation du Langage, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre de Rééducation du Langage. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre de Rééducation du Langage
Products information Centre de Rééducation du Langage

BTW identificatienummer (tax): BE05581848144
Ondernemingsnummer: 8458892822
Hoofdstad (capital): 873,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 537,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Handicapped - Services & centres; Medical centers

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre de Rééducation du Langage
(Get full report from official database of BE for Centre de Rééducation du Langage)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre de Rééducation du Langage
Addition kinds of activities for Centre de Rééducation du Langage

3751. Motorfietsen, fietsen en onderdelen | Motorcycles, bicycles, and parts
208300. Mout | Malt
27410400. Muziek boek en bladmuziek publicatie | Music book and sheet music publishing
39991001. Gokautomaten | Slot machines
45139903. Pakketlevering, privélucht | Parcel delivery, private air
50440207. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
51310109. Brei weefsels | Knit fabrics
79990201. Golfkar, kracht, verhuur | Golf cart, power, rental

Werken bij Centre de Rééducation du Langage: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre de Rééducation du Langage: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre de Rééducation du Langage. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre de Rééducation du Langage. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine operator drukkerij / Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een machine operator die aan de slag wil in een de drukkerij van de firma en zo zijn steentje kan bijdragen aan de groei van het bedrijf. We zijn op zoek naar een persoon die een eerste ervaring heeft met de instelling van machines en geen schrik heeft van fysiek zwaar werk (dit omdat je druksleeves uit de machines moet halen). Nederlands of Frans mag beide. We vragen vooral iemand die erg gemotiveerd is om te werken.

  • Instalateur verwarming en airco elementen (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Moeskroen, zijn wij op zoek naar een instalateur van verwarmings- en airco elementen. Het bedrijf is gespecialiseerd in grote werven en ziekenhuizen.Jouw taken:- Materialen en apparatuur naar de werkplek brengen- Geheel of gedeeltelijk ontmantelen van oude verwarmingselementen / ventilatie / airconditioning / - Ventilatieapparaten plaatsen, uitrusten en verbinden

  • Confectiemedewerker met ervaring M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar ervaren confectiemedewerkers. 2 PLOEGEN Je staat in voor de controle van de doeken, je snijdt de doeken op maat om tot het ontwerp te komen. Je stikt de doeken samen met behulp van stikmachines.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meeswijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEESWIJK)

    Regio: MEESWIJK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: WIT GELE KRUIS ASSE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Asse, Opwijk, Merchtem, & Dilbeek.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Tekenaar Maritieme Infrastructuur (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je een bouwkundig tekenaar met affiniteit voor bouwkundige werken? Werk je graag mee aan uiteenlopende projecten? Ben je bereid om te werken in de kantoren in Gent en Oostende? Neem dan snel met ons contact op! Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de CAD-tekeningen van de projecten binnen de afdeling waterbouwkunde. Je werkt oa mee aan plannen mbt kaaimuren, sluizen, havenuitbreiding, aanlegsteigers, masterplanning, funderingen voor offshore windturbines, dijken, bruggen, tunnels, bescherming tegen overstromingen, ... Je assisteert de projectingenieurs in de dimensionering van maritieme infrastructuur rekening houdend met alle actuele normen, voorschriften, praktijkcodes en interne richtlijnen. Je blijft up-to-date betreffende nieuwe technieken en ontwikkelingen in jouw discipline.

  • Product-/Procesingenieur (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als product-/procesingenieur maak je deel uit van een team technische deskundigen waarmee je nauw samenwerkt. Je introduceert, coördineert en begeleidt een spectrum aan producten in het productieproces waarbij je ook instaat voor het opmaken van de werkinstructies en aanmaken van de nodige machineprogramma's voor het afwerken van complexe PCB's. Hierbij vorm je de cruciale link tussen de ontwikkeling en de productie in Oostkamp. Oplossingen voor technische problemen uitwerken, voorstellen en deze omzetten is hierbij essentieel. Je beslist over eventuele afwijkingen en je bent verantwoordelijk voor de documentenconfiguratie. Bij veranderingen aan een product sta je in voor het aanpassen van de werkbeschrijvingen en de vastgelegde plantijden. Kwaliteitsproblemen analytisch en methodisch aanpakken behoort eveneens tot je takenpakket.

  • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Vaste Job

    De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

  • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: AXI

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

  • FLEXI JOB McDonald's (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: McDonald's

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een Fulltime job of werk je mininum 30.4u en wil je graag bijverdienen s'avonds of in het weekend ? Dan bieden wij jou de kans om te werken in een aangename omgeving. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en klantvriendelijke service staat voor ons centraal. Verder sta je in voor het goede verloop in het restaurant: tafels proper maken, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Verder sta je ook in voor het aanvullen van de stock en de voorraden opvolgen alsook het bedienen van de klanten via de Drive-in.

Zoek naar antwoorden van Centre de Rééducation du Langage in sociale netwerken
Look for responds of Centre de Rééducation du Langage in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre de Rééducation du Langage. Laat een reactie achter voor Centre de Rééducation du Langage. Centre de Rééducation du Langage bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre de Rééducation du Langage. Leave a respond for Centre de Rééducation du Langage. Centre de Rééducation du Langage on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre de Rééducation du Langage op de google maps. Adres en contacten Centre de Rééducation du Langage
Location of Centre de Rééducation du Langage on the google maps. Address and contacts of Centre de Rééducation du Langage

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre de Rééducation du Langage Centre de Rééducation du Langage: ARTESIA | Minjauw D | SBR RENTAL | Demaret B | PETER DHONT

Other related companies as Centre de Rééducation du Langage: ARTESIA | Minjauw D | SBR RENTAL | Demaret B | PETER DHONT

Centre de Rééducation du Langage is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre de Rééducation du Langage, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581848144. Het bedrijf Centre de Rééducation du Langage bevindt zich op het adres: Avenue Guillaume Joachim 49; 4300; Waremme. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 873,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 537,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health centers. Lijst met producten zijn Handicapped - Services & centres; Medical centers.
De hoofdactiviteit van Centre de Rééducation du Langage is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre de Rééducation du Langage is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre de Rééducation du Langage, openstaande posities, locatie van Centre de Rééducation du Langage op de kaart.

Centre de Rééducation du Langage is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre de Rééducation du Langage, company assigned to the tax number BE05581848144. The company Centre de Rééducation du Langage is located at the address: Avenue Guillaume Joachim 49; 4300; Waremme. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 873,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 537,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health centers. List of products are Handicapped - Services & centres; Medical centers.
The main activity of Centre de Rééducation du Langage is Insurance Carriers, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre de Rééducation du Langage is not available. You also can look at reviews of Centre de Rééducation du Langage, open positions, location of Centre de Rééducation du Langage on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre de Rééducation du Langage, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre de Rééducation du Langage, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre de Rééducation du Langage, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre de Rééducation du Langage, employees, financial statistics.