CBMT ASBL

Contactgegevens CBMT ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CBMT ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

CBMT ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue d'Harscamp 60A; 4020; Liège 1 (Liège 2), België

Telefoon (phone): 04 342 61 70 (+32-04 342 61 70) 04 342 61 70 (+32-04 342 61 70)

Fax (fax): 04 341 37 41 (+32-04 341 37 41) 04 341 37 41 (+32-04 341 37 41)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CBMT ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CBMT ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CBMT ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CBMT ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CBMT ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CBMT ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CBMT ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CBMT ASBL
Products information CBMT ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE01781127929
Ondernemingsnummer: 5258026123
Hoofdstad (capital): 301,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 481,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in CBMT ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CBMT ASBL
(Get full report from official database of BE for CBMT ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor CBMT ASBL
Addition kinds of activities for CBMT ASBL

1761. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
3531. Bouwmachines | Construction machinery
222100. Breedgeweven stoffabrieken, met de hand gemaakt | Broadwoven fabric mills, manmade
356299. Ball- en rollagers, nec | Ball and roller bearings, nec
01310000. Katoen | Cotton
39539901. Cijfers (markeringsapparatuur), metaal | Figures (marking devices), metal
76929901. Automotive lassen | Automotive welding
78410000. Videobandverhuur | Video tape rental

Werken bij CBMT ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CBMT ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CBMT ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CBMT ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde onderhouds-/storingstechnieker voor het preventief en curatief onderhoud van diverse verpakkingsmachines.

  • Dringend! Orderpicker (M/V) regio Eeklo gezocht! (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een orderpicker (M/V) voor het magazijn. Je voornaamste taken zullen zijn: De order picken via een scanningssysteem en bijhorende administratieve procedure Klantspecifiek verpakken van de goederen Gepickte goederen klaarzetten op verzendlocatie Inkomende goederen in de voorraadrekken plaatsen Meedenken aan het optimalisatieproces

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • Operator 2-ploegen / vaste nacht regio Aalst (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Aalst zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator (m/v) die bereid is om te werken in een 2-ploegenstelsel of de vaste nachtploeg. Een greep uit je takenpakket: Als kunststofoperator sta je in voor het produceren van kunststofband, of tubing, alsook de verpakking ervan, door het bedienen van specifieke installaties. Je staat in voor het zelfstandig optrekken van de productielijn voor kunststofverwerking, Je bedient en stelt de specifieke installaties in om een goede productie te garanderen, Je controleert en stuurt productieparameters bij tijdens de productie, wanneer de kwaliteit niet goed is, Je zoekt de oorzaak van kwaliteitsproblemen mee op en verhelpt ze, Je kan de kwaliteit bepalen aan de hand van meetresultaten en visuele beoordeling m.b.v. specifieke meetapparatuur (0,01mm nauwkeurig), Je verzorgt de beperkte administratieve opvolging, Je houdt je werkomgeving netjes & veilig, Je werkt rechtstaand.

  • ijsverkoper jobstudent (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: ALEXAMER

    Type: Studentenjob

    Je verkoopt ijs op een vaste ronde en evenementen. weekdagen en/of weekends

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • ICT en PC technicus (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: PC Tech

    Type: Vaste Job

    Sinds 2007 levert PCTECH in Vichte zijn klanten in Vlaanderen en Wallonië totaaloplossingen inzake IT en telecom. Dankzij onze gedegen product- en marktkennis en onze ruime visie kunnen wij als geen ander een alomvattende dienstverlening aanbieden.   Om onze service t.a.v. de klant nóg te verbeteren, zoeken wij momenteel een (m/v) ICT en PC technicus Ben jij een handige Harry met een meer dan normale interesse voor hardware? Heb je tijdens je studies een passie ontwikkeld voor hardware? Dan hebben wij misschien wel de job van je dromen! Als Hard en Software technicus sta jij bij onze klanten in voor de snelle en correcte plaatsing en installatie van hardware en de implementatie van software en bijbehorende updates. Zodra een klant zijn computer, printer of ander toestel uit ons uitgebreide assortiment ontvangen heeft, trek jij ter plekke om alles te installeren en werkingsklaar te maken. Daarbij heb je ook ruime aandacht voor de softwarekant: je installeert de gevraagde programma’s, verzorgt updates voor bijvoorbeeld de firewall en antivirusprogramma’s en checkt de werking van het back-upsysteem. Daarbij hou je je steeds aan de door ons vastgelegde procedures.

  • Technicus Voice Communications (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: Belgocontrol

    Type: Vaste Job

    De functie Als Technicus Voice Communications verzeker je de luchtvaartveiligheid door het onderhouden, het optimaliseren en het plaatsen van de systemen binnen het domein van Voice Communications en door het monitoren van digitale en analoge communicatiesystemen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Verantwoordelijke Gespecialiseerde Cel Maintenance. Het daarbij uit te voeren takenpakket is veelvoudig:   • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van het preventief onderhoud van de aanwezige systemen en verzekert een gespecialiseerde      ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen. Hierbij verifieer je ook de conformiteit van de systemen inzake      opgelegde normen en onderhoudt de systemen.   • Je staat mee in voor het correctief onderhoud door de concrete bewaking uit te voeren op het functioneren van de systemen op basis van      monitoringsgegevens.        o Je analyseert en zorgt voor concrete oplossingen van werkingsproblemen in samenwerking met de verantwoordelijke. Ook hier                      verzeker je een gespecialiseerde ondersteuning op vraag van de collega-technici van de cel multidomeinen.        o Je voert de noodzakelijke herstellingen uit en je waakt over de interoperabiliteit van de reeksen systemen. • Je werkt mee aan de optimalisatie van bestaande systemen en aan de installatie van nieuwe systemen.        o Je doet verbetervoorstellen en brengt wijzigingen aan.        o Verder werk je mee aan projecten rond nieuwe systemen en dit onder leiding van de Project Manager CNS/ATM/MET-systemen en                  binnen het eigen expertise-domein. • Je monitort tijdens je waakdienst vanuit het Technical Watch Office alle systemen om de optimale werking ervan te garanderen.      o Je treedt op als centraal aanspreekpunt voor alle aangesloten klanten en systemen.      o Je houdt toezicht op de uitrustingen.      o Je spoort anomalieën op en identificeert deze op continue wijze. Hierbij coördineer je ook de tussenkomsten voor correctief onderhoud          in functie van de opgespoorde anomalieën en voert binnen het eigen expertise-domein ook de interventies op de systemen uit.      o Je volgt nadien de ondernomen acties op en stelt alle betrokkenen op de hoogte van de situatie van de systemen.      o Je onderhoudt tevens een database van de gebeurtenissen.

  • Autotechnicus met passie voor klassewagens (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoud en herstellingen uit aan personenwagens. Diagnoses stellen behoren ook tot je takenpakket.

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Verpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HEILIG HART ZIEKENHUIS

    Type: Werfreserve

    Voor de aanleg van een werfreserve zijn wij op zoek naar een verpleegkundige (m/v) voor het operatiekwartier . Je voert medisch toevertrouwde handelingen en verpleegtechnische verstrekkingen uit met aandacht voor de psycho - sociale context.

  • Flexijob winkelmedewerker bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    We zoeken mensen die willen werken in de verkoop in de bakkerij. Je kan u vrij maken in de week of in het weekend en bent flexibel naar uren toe. Uren zijn bespreekbaar!

Zoek naar antwoorden van CBMT ASBL in sociale netwerken
Look for responds of CBMT ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor CBMT ASBL. Laat een reactie achter voor CBMT ASBL. CBMT ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CBMT ASBL. Leave a respond for CBMT ASBL. CBMT ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CBMT ASBL op de google maps. Adres en contacten CBMT ASBL
Location of CBMT ASBL on the google maps. Address and contacts of CBMT ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come CBMT ASBL CBMT ASBL: GROEP ARGENTA | HEIN VANDENDRIESSCHE | Decossaux JM | SOFITEL | COIFFURE SLOEBERS

Other related companies as CBMT ASBL: GROEP ARGENTA | HEIN VANDENDRIESSCHE | Decossaux JM | SOFITEL | COIFFURE SLOEBERS

CBMT ASBL is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CBMT ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01781127929. Het bedrijf CBMT ASBL bevindt zich op het adres: Rue d'Harscamp 60A; 4020; Liège 1 (Liège 2). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 301,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 481,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health centers. Producten gemaakt in CBMT ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CBMT ASBL is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CBMT ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CBMT ASBL, openstaande posities, locatie van CBMT ASBL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CBMT ASBL is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CBMT ASBL, company assigned to the tax number BE01781127929. The company CBMT ASBL is located at the address: Rue d'Harscamp 60A; 4020; Liège 1 (Liège 2). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 301,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 481,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health centers. Products created in CBMT ASBL were not found.
The main activity of CBMT ASBL is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CBMT ASBL is not available. You also can look at reviews of CBMT ASBL, open positions, location of CBMT ASBL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CBMT ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CBMT ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CBMT ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CBMT ASBL, employees, financial statistics.