5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive

Particuliere bedrijvenLegale diensten • 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive
Private companiesLegal Services • 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive

Contactgegevens 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive: address, phone, fax, email, website, opening hours

5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Trappé 20; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 232 40 80 (+32-04 232 40 80) 04 232 40 80 (+32-04 232 40 80)

Fax (fax): 04 222 24 65 (+32-04 222 24 65) 04 222 24 65 (+32-04 222 24 65)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive
Products information 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive

BTW identificatienummer (tax): BE05286590576
Ondernemingsnummer: 8942565917
Hoofdstad (capital): 253,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 410,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive
(Get full report from official database of BE for 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive)

Aanvulling soorten activiteiten voor 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive
Addition kinds of activities for 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive

1411. Dimensiesteen | Dimension stone
16290113. Waterweg constructie | Waterway construction
35690204. Sprinklersystemen, brand: automatisch | Sprinkler systems, fire: automatic
36619900. Telefoon- en telegraafapparatuur, nec | Telephone and telegraph apparatus, nec
37130204. Buslichamen (motorvoertuigen) | Bus bodies (motor vehicles)

Werken bij 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromonteur Middenspanning (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP MAASMECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Dilsen-Stokkem zijn wij op zoek naar een elektromonteur. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig en correct uitvoeren van elektrische installaties conform de wettelijke reglementering en de eisen van de klant. Samen met je collega's werk je op verschillende werven en krijg je de kans om in te staan voor het trekken van kabels, het plaatsen van de kabels in de buizen en kabelgoten, het plaatsen en aansluiten van stopcontacten, schakelaars, ...   • Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties, het plaatsen van nieuwe installaties • Werken volgens de veiligheidsnormen (deelname aan toolboxmeetings, gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, …) • Communicatie met werfleider en projectleider inzake werkprocedures en uit te voeren taken • Werken volgens de regels van het arbeidsreglement en het veiligheidsreglement alsook de geldende wetgeving • Samenwerken met collega’s en onderaannemers • Je werk is kwaliteits- en rendementsvol

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • Voedingsoperator 2 ploegen of vaste nacht regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf zijn wij op zoek naar een procesoperator in 2 ploegen en of vaste nacht: Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, instellen, ombouwen en het bedienen van de installaties. Je voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je lokaliseert storingen aan de installatie en lost eenvoudige storingen op. Je reinigt de installatie en je werkplaats. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens de uitoefening van je functie. Je behoudt de kwaliteit van uw produkten door controle te doen.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • jobstudent of flexijob (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: HARMONIZE

    Type: Studentenjob

    hulp of begeleiding bij de afslanktoestellen, bestellingen verwerken, lokaal op orde houden, klanten ontvangen

  • GLASZETTERS (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: MARIVER

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het plaatsen van glas: enkel/dubbel glas, glazen deuren, glazen panelen, spiegels, ed. Het gaat om zowel herstellingswerken, renovaties en nieuwbouwprojecten.

  • Aterlierhulp beenhouwerij (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je bedient de klanten  Je helpt mee met de beenhouwers en voert voorbereidend werk uit. Je houdt het atelier proper en netjes.  Bedrijfsprofiel: Voor een supermarkt in Kortrijk zoeken wij een verkoopmedewerker slagerij met combinatie atelierwerk.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • CONSULTANT BACHELOR ACCOUNTANCY / FINANCE met firmawagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor diverse boekhoudtaken: boeken van facturen opmaak BTW financiële boeken diverse ondersteunende boekhoudtaken tot het voorbereiden van de afsluitingen Bedrijfsprofiel: Voor een consultancy kantoor regio Antwerpen, dat bedrijven tijdelijke ondersteuning biedt met financiële en boekhoudkundige diensten, zoeken we een Consultant / Boekhouder / Accountant die zal ingezet worden voor korte en langdurige opdrachten, dit ter vervanging van een zwangerschap, tijdelijke vermeerdering van werk of vervanging wegens ziekte (kort of langdurig).

  • bijverdienste in de verkoop (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn opzoek naar een verkoper m/v als bijverdienste op zelfstandige basis. Je promoot de produkten ( gezondheid en schoonheidsprodukten ) door testers uit te delen aan potentiële klanten en deze terug op te halen na 3 dagen.

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Londerzeel (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief, wil je eigen inbreng en denkt out of the box. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

Zoek naar antwoorden van 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive in sociale netwerken
Look for responds of 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive in social networks

Lees alle opmerkingen voor 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive. Laat een reactie achter voor 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive. 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive. Leave a respond for 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive. 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive op de google maps. Adres en contacten 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive
Location of 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive on the google maps. Address and contacts of 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive

Andere gerelateerde bedrijven als come 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive: EUROGAS | COIFFURE CHARME | A WIJNANT | VOLLEY GEDINNE | SIMONE ULRIX

Other related companies as 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive: EUROGAS | COIFFURE CHARME | A WIJNANT | VOLLEY GEDINNE | SIMONE ULRIX

5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05286590576. Het bedrijf 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive bevindt zich op het adres: Rue Trappé 20; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 253,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 410,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health centers. Producten gemaakt in 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, openstaande posities, locatie van 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive op de kaart.

5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, company assigned to the tax number BE05286590576. The company 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive is located at the address: Rue Trappé 20; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 253,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 410,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health centers. Products created in 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive were not found.
The main activity of 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive is not available. You also can look at reviews of 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, open positions, location of 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 5A-Centre Liegeois de Médecine Préventive, employees, financial statistics.