Mairesse Michel

Particuliere bedrijvencommunicatie • Mairesse Michel
Private companiesCommunications • Mairesse Michel

Contactgegevens Mairesse Michel: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mairesse Michel: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mairesse Michel

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Marche 461; 5101; Namur (Erpent), België

Telefoon (phone): 081 30 51 60; 081 41 22 39 (+32-081 30 51 60; 081 41 22 39) 081 30 51 60; 081 41 22 39 (+32-081 30 51 60; 081 41 22 39)

Fax (fax): +32 (51) 558-86-95 +32 (51) 558-86-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mairesse Michel: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mairesse Michel"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mairesse Michel"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mairesse Michel, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mairesse Michel. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mairesse Michel, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mairesse Michel. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mairesse Michel
Products information Mairesse Michel

BTW identificatienummer (tax): BE07224578857
Ondernemingsnummer: 1054382324
Hoofdstad (capital): 375,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Mairesse Michel zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mairesse Michel
(Get full report from official database of BE for Mairesse Michel)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mairesse Michel
Addition kinds of activities for Mairesse Michel

729900. Diverse persoonlijke service | Miscellaneous personal service
33690103. Zink en zink-base legering gietstukken, behalve die-castings | Zinc and zinc-base alloy castings, except die-castings
34339906. Kachels, hout en steenkool | Stoves, wood and coal burning
34829903. Kernen, kogel: 30 mm. | Cores, bullet: 30 mm. and below
44999903. vervoer per lichter | Lighterage
73899960. Schatting service, bouw | Estimating service, construction
80420101. Neem contact op met de lens specialist specialist | Contact lense specialist optometrist

Werken bij Mairesse Michel: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mairesse Michel: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mairesse Michel. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mairesse Michel. Looking for open vacancies in other companies

  • Seizoensmedewerker tuinbouw - opstart januari (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een tuinbouwbedrijf in Lochristi zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers, die onmiddellijk beschikbaar zijn. Je taak bestaat eruit om kleine kiemplantjes te stekken. Het bedrijf is vlot bereikbaar met openbaar vervoer uit Gent en Lokeren. We zoeken momenteel nog mensen dus bij interesse, geef ons zeker een seintje!

  • Gemotiveerde technieker 2-ploegen regio Ieper M/V (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Start People Ieper

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Taken: Je staat in voor de nodige interne herstellingswerken of onderhoudswerken volgens de werkplanning. Je helpt technische verbeteringsprojecten opsporen, uitwerken en testen. Je zal de veiligheid van het machinepark in orde houden volgens de geldende normen. Klaarzetten van de productiemachines en uitvoeren van formaatwissels, opvolgen van productieproces. Je helpt meedenken op groepsniveau en streeft mee naar een verbeteringscultuur.

  • Halfautomaatlasser (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Produktiearbeider voeding (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Agilitas Maasmechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt in 2 ploegen in de productie aan de lijn (bandwerk). Je start met dagcontracten in een oproepsysteem. Na verloop van tijd kunnen dit weekcontracten worden. Je beheerst de Nederlands taal. Alvorens de start krijg je een uitgebreide infosessie omtrent het werken in de firma. Je staat in voor het inpakken en sorteren van de onderdelen.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: De Zon, de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Thuiszorg De Zon is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Thuiszorg De Zon is de Oost-Vlaamse afdeling van Familiezorg West-Vlaanderen vzw, een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • Servicetechnieker gezocht! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons zoeken we een servicetechnieker die bereid is om te werken over heel de Benelux. Je zorgt primair voor het verrichten van inspecties, onderhoud en reparaties aan geleverde systemen en componenten. Tevens ook het uitvoeren van montages. Je zorgt ervoor dat de klant in staat is zijn apparatuur optimaal te bedienen en dat de apparatuur binnen de gestelde eisen en klanttevredenheid functioneert. Je draagt zorg voor: Het effectief en efficiënt verrichten van inspecties, reparaties en onderhoud aan alle apparatuur; Het geven van instructies en adviezen aan de klant; Het inventariseren, signaliseren en communiceren van problemen en het niet optimaal functioneren van apparatuur met zijn leidinggevende; Het oplossen van problemen en het doen van verbeteringsvoorstellen ter voorkoming van problemen en/of verbeteren van de werking van de apparatuur; Het adequaat uitvoeren van montages en inbedrijfnames, binnen de gestelde technische specificaties en commerciële afspraken; Het inventariseren van en het pro-actief adviseren over de benodigde reserve onderdelen aan de klant; Het pro-actief onderhouden van contacten.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

  • Leveren en installeren van zitmeubilair. (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: CNP n.v.

    Type: Flexijob

    Je levert en installeert design zitmeubilair bij particuliere klanten. Je hebt een voornaam voorkomen en kan je vlot uitdrukken in het algemeen Nederlands. Je bent flexibel en op zoek naar een bijverdienste om te werken onder een variabel uurrooster. Je bent handig, betrouwbaar en komt de gemaakte afspraken stipt na.

Zoek naar antwoorden van Mairesse Michel in sociale netwerken
Look for responds of Mairesse Michel in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mairesse Michel. Laat een reactie achter voor Mairesse Michel. Mairesse Michel bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mairesse Michel. Leave a respond for Mairesse Michel. Mairesse Michel on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mairesse Michel op de google maps. Adres en contacten Mairesse Michel
Location of Mairesse Michel on the google maps. Address and contacts of Mairesse Michel

Andere gerelateerde bedrijven als come Mairesse Michel Mairesse Michel: F.L.R. Industrielle SA | GENIE ROUTE SA | Calis H | ANDR? JACOB | LA MAISON DES PLANTES

Other related companies as Mairesse Michel: F.L.R. Industrielle SA | GENIE ROUTE SA | Calis H | ANDR? JACOB | LA MAISON DES PLANTES

Mairesse Michel is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mairesse Michel, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07224578857. Het bedrijf Mairesse Michel bevindt zich op het adres: Chaussée de Marche 461; 5101; Namur (Erpent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 375,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Mairesse Michel zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Mairesse Michel is communicatie, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mairesse Michel is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mairesse Michel, openstaande posities, locatie van Mairesse Michel op de kaart.

Mairesse Michel is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mairesse Michel, company assigned to the tax number BE07224578857. The company Mairesse Michel is located at the address: Chaussée de Marche 461; 5101; Namur (Erpent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 375,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Mairesse Michel were not found.
The main activity of Mairesse Michel is Communications, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Mairesse Michel is not available. You also can look at reviews of Mairesse Michel, open positions, location of Mairesse Michel on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mairesse Michel, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mairesse Michel, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mairesse Michel, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mairesse Michel, employees, financial statistics.