Notebaert nv

Contactgegevens Notebaert nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Notebaert nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Notebaert nv

Regio (region): Aalst, België

Adres (address): Aalststraat 6; 9700; Oudenaarde, België

Telefoon (phone): 055 30 01 98 (+32-055 30 01 98) 055 30 01 98 (+32-055 30 01 98)

Fax (fax): 055 30 11 98 (+32-055 30 11 98) 055 30 11 98 (+32-055 30 11 98)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Notebaert nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Notebaert nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Notebaert nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Notebaert nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Notebaert nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Notebaert nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Notebaert nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Notebaert nv
Products information Notebaert nv

BTW identificatienummer (tax): BE05807891845
Ondernemingsnummer: 4078369140
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 535,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Matrices; Precision engineering

Product categorie (product category): Balustrades

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Notebaert nv
(Get full report from official database of BE for Notebaert nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Notebaert nv
Addition kinds of activities for Notebaert nv

7359. Verhuur en verhuur van apparatuur, nv | Equipment rental and leasing, nec
508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
01619903. Komkommer boerderij | Cucumber farm
39490504. Bogen, boogschieten | Bows, archery
72991100. Persoonlijke verzorgings- en opslagdiensten | Personal item care and storage services

Werken bij Notebaert nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Notebaert nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Notebaert nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Notebaert nv. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • INDUSTRIEEL SCHILDER/STRALER (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant regio Groot-Eeklo zoekt Forum verschillende industriële schilders/stralers. In een klein team ga je op verplaatsing naar werven regio Vlaanderen. Jouw takenpakket: - Voorbereidend werk: Ontroesten, ontvetten en reinigen van diverse bruggen, kranen en gebouwen - Afwerking: schilderen met rol, borstel, pistool van diverse bruggen, kranen en gebouwen

  • Reinigingsoperator (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf te Nazareth zijn we dringend op zoek naar een reinigingsoperator: · 95% reinigen van installaties, machines en werkplekken binnen de productieafdeling · 5% polyvalent medewerker in de productieafdeling · Dit houdt onder meer volgende taken in - Reinigingsplanning kunnen raadplegen en uitvoeren - Reinigen van machines tijdens ombouw - Hanteren van industrieel reinigingsmateriaal (mobiele reinigingstoestellen, Hoge druk spuiten, schrobmachine,...) - Besturen van een heftruck op een correcte manier met aandacht voor de veiligheid van collega's en zichzelf

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • STUDENT Administratie Zorgsector (dringend) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Run4Medical

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Kontich zoeken wij een student om 3 dagen klasseerwerk te verrichten in de herfstvakantie volgende week.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • vrachtwagenmechanieker (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: HOCKE

    Type: Vaste Job

    Je bent als mechanieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, herstellingen en onderhoud van vrachtwagens, bestelwagens en bedrijfsvoertuigen (motoren, versnellingsbakken, enz..)

  • pilates instructeur (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde pilates instructeur. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Medisch Oncoloog (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: 2THACT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op een boogscheut van de Belgische kust aan de slag als Medisch Oncoloog , het kan! Bovendien krijg je de ruimte om jezelf te verdiepen in een brede waaier aan disciplines of in een specifiek kennisdomein. Dit kan je zelf mee vorm geven! Tevens neem je deel aan de MOC en werkt autonoom. Je krijgt hierbij ondersteuning van een collega ziekenhuis uit het netwerk. Deze functie is deeltijds (60%)

  • Scooter Charger (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

Zoek naar antwoorden van Notebaert nv in sociale netwerken
Look for responds of Notebaert nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Notebaert nv. Laat een reactie achter voor Notebaert nv. Notebaert nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Notebaert nv. Leave a respond for Notebaert nv. Notebaert nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Notebaert nv op de google maps. Adres en contacten Notebaert nv
Location of Notebaert nv on the google maps. Address and contacts of Notebaert nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Notebaert nv Notebaert nv: ABBAYE DAMES BENEDICTINES | VAN DOOREN | GLACIER LE CERVIN | VRIJE BASISSCHOOL | CHRISTEL VAN SPEYBROECK

Other related companies as Notebaert nv: ABBAYE DAMES BENEDICTINES | VAN DOOREN | GLACIER LE CERVIN | VRIJE BASISSCHOOL | CHRISTEL VAN SPEYBROECK

Notebaert nv is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Aalst, België. De volledige naam van het bedrijf is Notebaert nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05807891845. Het bedrijf Notebaert nv bevindt zich op het adres: Aalststraat 6; 9700; Oudenaarde. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 535,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Balustrades. Lijst met producten zijn Matrices; Precision engineering.
De hoofdactiviteit van Notebaert nv is Textielmolenproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Notebaert nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Notebaert nv, openstaande posities, locatie van Notebaert nv op de kaart.

Notebaert nv is a company, that was registered 1995 in Aalst region, Belgium. Full name of company is Notebaert nv, company assigned to the tax number BE05807891845. The company Notebaert nv is located at the address: Aalststraat 6; 9700; Oudenaarde. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 535,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Balustrades. List of products are Matrices; Precision engineering.
The main activity of Notebaert nv is Textile Mill Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Notebaert nv is not available. You also can look at reviews of Notebaert nv, open positions, location of Notebaert nv on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Notebaert nv, Aalst: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Notebaert nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Notebaert nv, Aalst: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Notebaert nv, employees, financial statistics.