VAN DOOREN

Contactgegevens VAN DOOREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DOOREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DOOREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOGE DREEF 36; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33831098 (+32-33831098) 33831098 (+32-33831098)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DOOREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DOOREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DOOREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DOOREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DOOREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DOOREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DOOREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DOOREN
Products information VAN DOOREN

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits & Activités: Décorations de Magasins.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DOOREN
(Get full report from official database of BE for VAN DOOREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DOOREN
Addition kinds of activities for VAN DOOREN

24910105. Posten, behandeld hout | Posts, treated wood
30699920. Tubing, rubber | Tubing, rubber
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
52310201. Verf | Paint
55319900. Auto- en thuisbenodigdheden, nec | Auto and home supply stores, nec
59991301. schoonheidsmiddelen | Cosmetics

Werken bij VAN DOOREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DOOREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DOOREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DOOREN. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • 10 Magazijniers inpak/productie (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TTI Bose

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt ingeschakeld op de afdeling Postponement in het Europees Distributiecentrum van Bose. Je zal instaan voor het: - inpakken - verpakken - scannen - labelen Bovendien werk je dagelijks actief mee aan de orde en netheid in het magazijn.

  • Magazijnier - DAG - DRINGEND (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het laden en lossen van vrachtwagens Rolbrug besturen Bulldozer besturen Goederen nakijken Variërend takenpakket

  • Vertegenwoordiger (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

  • Tendermanager (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf regio Harelbeke zijn we op zoek naar een TENDERMANAGER (m/v) Als tendermanager leid en organiseer je het tenderproces van één of meerdere grote multidisciplinaire en complexe contracten Je analyseert de klantvraag en vertaalt die naar een winnende strategie Je gaat op zoek naar de complementaire partners en de juiste architecten en studiebureaus. Je leidt het tenderteam (van interne en externe specialisten) zowel inhoudelijk als procesmatig, zowel technisch als commercieel en zorgt voor de afstemming met de directie Je bewaakt de planning, de scope en het budget Vanuit de contractdocumenten breng je de kansen en risico’s duidelijk in beeld. Je bent het aanspreekpunt van de klant en je voert de contractonderhandelingen en verzorgt de eindpresentatie Na het winnen van de tender zorg je voor een goede overdracht naar de projectmanager uitvoering of groei je mee in de uitvoeringsorganisatie.  

  • Schoonmaak (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

  • Jobstudent Recruiter - Intelect Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Intelect

    Type: Studentenjob

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en payroll. Over alle sectoren heen zoeken we voor onze klanten naar kandidaten die matchen met de bedrijfscultuur. Onze geheime wapens? Doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat die passie voor "groei" in ons DNA zit, staan we te popelen om uit te breiden en om binnenkort ons achtste kantoor te openen. Daarom zoeken we gepassioneerde studenten die mee willen bouwen aan onze groei. Hoe ziet jouw dag er uit? -Je zoekt actief naar potentiële kandidaten -Je screent kandidaten tijdens een telefonisch gesprek -Je interviewt kandidaten face to face -Je stelt potentiële kandidaten voor bij de klant -Je schrijft vacatures uit -Je staat in voor de volledige opvolging van je dossiers -Je begeleidt de kandidaat tot aan de ondertekening van de arbeidsovereenkomst -Je staat mee in voor algemene taken zoals onthaal, telefonie en administratieve ondersteuning van het kantoor.

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • NT2 Taaltrainer (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    http://www.callinter.com/wie-zijn-we/*******Taken: Call International, een organisatie voor taalopleidingen en communicatie, ontwikkelt zich steeds. We zijn op zoek naar gemotiveerde NT2 taaltrainer voor de Luikse regio. U houdt van het onderwijs en lesgeven. Zelfs indien u weinig ervaring heeft, wenst u nederlands te onderwijzen binnen een dynamisch team waar de menselijke relatie en de pedagogische ondersteuning van groot belang zijn? Wenst u gevarieerde, verrijkende opdrachten en gemotiveerde klanten? Stuur mij dan snel uw CV en overtuigende motivatiebrief naar [email protected]. Uw opdrachten zullen op maat van uw vaardigheden zijn en u zult de mogelijkheid krijgen te groeien in het bedrijf! Volgens onze taaltrainers, zijn wij een uniek geval in de sector van taalopleidingen. Doorheen een werkelijke pedagogische begeleiding van ons team, en aangepaste antwoorden aan de noden van de klant, getuigen wij van een grote vakkennis en een werkelijk entoesiasme, die al meer dan 30 jaar lang onze reputatie vormen. (Het zijn de klanten zelf die het zeggen, 94% tevredenheid) Wij vragen het statuut van zelfstandige (in bijberoep of volledige zelfstandige) . U moet beschikken over een gemotoriseerd voertuig, een laptop, een gsm , en u bent enthousiast! Wij verheugen ons u te ontmoeten bij Call International!

  • Receptionist(e) - flexi-job (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: De Linde

    Type: Flexijob

    Corsendonk is momenteel op zoek naar een flexi-job die als receptionist wenst te werken in het weekend. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen Werkt u minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u een gepensioneerde en wilt u graag voordelig bijverdienen? Dan komt u in aanmerking als flexi-job.

  • Gepassioneerde flexijobber voor brasserie! (m/v) (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een hippe en gezellige brasserie zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om als flexijobber hun team te komen versterken! Jouw taken zijn oa. : * klanten bedienen met een glimlach en een vriendelijk woordje * voorbereidingen doen zoals het klaarmaken van de koffieborden, * de zaak mee netjes onderhouden Wij zoeken enkele felxijjobbers die beschikbaar zijn tussen volgende dagen: van dinsdag t.e.m. vrijdag van 11u tot 17u. Welke dagen precies voor jou passen zijn bespreekbaar met onze klant!

Zoek naar antwoorden van VAN DOOREN in sociale netwerken
Look for responds of VAN DOOREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DOOREN. Laat een reactie achter voor VAN DOOREN. VAN DOOREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DOOREN. Leave a respond for VAN DOOREN. VAN DOOREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DOOREN op de google maps. Adres en contacten VAN DOOREN
Location of VAN DOOREN on the google maps. Address and contacts of VAN DOOREN

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DOOREN VAN DOOREN: MATERMACO SA | V.C. MICHEROUX-SOUMAGNE | Beta Bowling | Placement Familial | MOTO REFLEX BVBA

Other related companies as VAN DOOREN: MATERMACO SA | V.C. MICHEROUX-SOUMAGNE | Beta Bowling | Placement Familial | MOTO REFLEX BVBA

VAN DOOREN is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DOOREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf VAN DOOREN bevindt zich op het adres: HOGE DREEF 36; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Décorations de Magasins..
De hoofdactiviteit van VAN DOOREN is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DOOREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DOOREN, openstaande posities, locatie van VAN DOOREN op de kaart.

VAN DOOREN is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DOOREN, company assigned to the tax number BE02765228271. The company VAN DOOREN is located at the address: HOGE DREEF 36; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Décorations de Magasins..
The main activity of VAN DOOREN is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DOOREN is not available. You also can look at reviews of VAN DOOREN, open positions, location of VAN DOOREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DOOREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DOOREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DOOREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DOOREN, employees, financial statistics.