METZELER A. P. S. BENELUX NV

Contactgegevens METZELER A. P. S. BENELUX NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METZELER A. P. S. BENELUX NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

METZELER A. P. S. BENELUX NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Vliegtuigln. 5 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-10-85-70 32-92-10-85-70

Fax (fax): 32-92-10-85-70 32-92-10-85-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METZELER A. P. S. BENELUX NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METZELER A. P. S. BENELUX NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METZELER A. P. S. BENELUX NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METZELER A. P. S. BENELUX NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METZELER A. P. S. BENELUX NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METZELER A. P. S. BENELUX NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METZELER A. P. S. BENELUX NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METZELER A. P. S. BENELUX NV
Products information METZELER A. P. S. BENELUX NV

BTW identificatienummer (tax): BE01683074951
Ondernemingsnummer: 9487487792
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 164,000 EUR
Werknemers (employees): 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in METZELER A. P. S. BENELUX NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Headstocks, adjustable

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METZELER A. P. S. BENELUX NV
(Get full report from official database of BE for METZELER A. P. S. BENELUX NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor METZELER A. P. S. BENELUX NV
Addition kinds of activities for METZELER A. P. S. BENELUX NV

355201. Machines en uitrusting voor het bereiden van vezel- en garenbereiding | Fiber and yarn preparation machinery and equipment
20320209. Ravioli: verpakt in blikjes, potten, enz. | Ravioli: packaged in cans, jars, etc.
23699907. Rokken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Skirts: girls', children's, and infants'
32690205. Slijpmedia, aardewerk | Grinding media, pottery
36340501. Sigaren aanstekers, elektrisch | Cigar lighters, electric
36469905. Sierlampen, commercieel | Ornamental lighting fixtures, commercial
36489909. Ultraviolette lampinrichtingen | Ultraviolet lamp fixtures
39140502. Bestek, roestvrij staal | Cutlery, stainless steel
76991303. Sneeuwscooter reparatie | Snowmobile repair

Werken bij METZELER A. P. S. BENELUX NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METZELER A. P. S. BENELUX NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METZELER A. P. S. BENELUX NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METZELER A. P. S. BENELUX NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Administrator tijdelijk (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt een expert in sociale wetgeving en je verzekert een snelle en uitstekende loonadministratie en de administratie voor de sociale wetgeving voor uitzendkrachten van Randstad en Tempo-Team. Je verzorgt m.a.w een correcte en tijdige betaling van de lonen, de input van de prestaties, het beheer van recupuren, de opvolging van repayments, de behandeling van correcties en de afhandeling van de sociale documenten (vnl. ziekte). Je geeft eveneens eerstlijns advies m.b.t. het sociaal-juridisch kader aan de consulenten van Randstad en Tempo-Team.

  • Arbeider dagwerk: Medewerker montage (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de vervaardiging van waterzuiveringsinstallaties zijn we op zoek naar een medewerker voor de montage! Jouw takenpakket : Machinaal verzagen van PVC-U Machinaal indraaien van bouten Montage van PVC-U materiaal Lijmen en ontvetten Plaatsen draadgoten

  • Rolbrugbestuurder (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE HYDRO EXTRUSION

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de afdeling verzending ben je verantwoordelijk voor het plaatsen van alle pakken en deze op de juiste locatie te scannen. Adhv de laadopdracht en -planning maak je een laadlijst op, doe je de nodige voorbereidingen en vraag je transport aan. Je laadt op een veilige manier de vrachtwagen. Hierbij zorg je dat de nodige papieren in orde zijn. Jaarlijks wordt er ook een inventaris opgemaakt.

  • Glasplaatser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bekwame klant van Let\\\'s Work regio Waregem zijn we op zoek naar een ervaren glasplaatser die dat extra vleugje pit in zich heeft! Je belandt in een innovatief bedrijf dat veel aandacht besteedt aan kwaliteit en een snelle, stipte service. Met zijn 30 jaar ervaring op de teller zoeken ze altijd naar klantgerichte oplossingen en dat samen met de werknemers van de firma. Jouw taak als glasplaatser zal vooral betrekking hebben op particuliere woningen (glazen deuren, glazen ramen, constructies...). Ben jij iemand die gedreven is en graag de handen uit de mouwen steekt? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn! Bel snel 056 51 73 38 Let\\\'s Work construct Kortrijk

  • Ketellassers / voltijds dagdienst / Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant te Rotselaar, actief in complexe ketel- en apparatenbouw, plaatbewerking, verspaning en lascomponenten is op zoek naar ketellassers. Takenpakket: Aflassen van samengestelde bestanddelen volgens de opgelegde lasvoorschriften.

  • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student zaterdagen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt 1 of 2 studenten hoger onderwijs voor de afdeling customer service op het hoofdkantoor van een retailbedrijf te Temse. Na een opleiding in de winkel van Sint-Niklaas om productkennis op te doen, werk je wekelijks op zaterdag op de hoofdzetel. Een andere optie is dat je tweewekelijks op zaterdag werkt, indien we twee geschikte studenten kunnen vinden die elkaar afwisselen. Werkuren zijn van 9 tot 18u. Op zaterdagen sta je in voor telefonisch contact met de klanten van onze webshop. Concreet zal je de klanten verder helpen met vragen over het online bestellen, over de producten enz.

  • PAYROLL CONSULTANT (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Na een vooral praktijkgerichte opleiding on-the-job sta je als Payroll Consultant in voor:  De volledige loonverwerking van een eigen klantenportefeuille op basis van een correcte toepassing van de sociale wetgeving; De verwerking van alle sociale documenten en bijhorende administratie; Het beantwoorden van sociaal-juridische vragen van klanten in samenwerking met onze juridische dienst; Het pro-actief en klantgericht onderhouden van de klantenrelaties; Bedrijfsprofiel: Voor een full service HR partner gevestigd in Evere zijn we op zoek naar een Payroll Consultant.

  • Tandartsassistent(e) Landuyt BVBA (WESTENDE)

    Regio: WESTENDE

    Bedrijf: DENTCONNECT

    Type: Vaste Job

    Voor de uitbreiding van onze tandartsenpraktijk, zijn wij op zoek naar tandartsassistent(e)/stoelassistent(e). Voor het samenwerken binnen ons team vragen wij een diploma als tandartsassistent(e) of dat je reeds de nodige ervaring als tandartsassistent(e) hebt opgedaan. De medisch-technische elementen ontsmetten, identificeren, verpakken (afdrukken, ...) De tandarts assisteren tijdens de ingreep (aangeven van de instrumenten, ...) Het medisch-administratieve dossier aanmaken of aanvullen De personen met mondzorgbehoefte sensibiliseren en adviseren over mond-, tandhygiëne en het onderhoud van tandprothesen De afspraken plannen volgens de noden van de persoon met mondzorgbehoefte, het soort interventie, de hoogdringendheid en de arts informeren Het materiaal, de producten voorbereiden volgens de aanwijzingen van de arts en de aard van de interventie Opruimen en schoonmaken van werkruimte, materiaal en producten na een consultatie Benodigdheden voor radiologie voorbereiden en radiologische opnames ontwikkelen

  • Psychiater (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als psychiater binnen onze multidisciplinaire praktijk, Praktijk Dorp 3. Momenteel werken er in onze praktijk een diëtiste, twee psycholgen (volwassenen en kinderen), twee auticoaches (volwassenen en kinderen) en een psychiater (volwassenen). We zijn op zoek naar een psychiater om ons ambulant werkend team te versterken. Het aantal uren en dagen waarop u binnen onze praktijk kan werken, worden in onderling overleg bepaald.

Zoek naar antwoorden van METZELER A. P. S. BENELUX NV in sociale netwerken
Look for responds of METZELER A. P. S. BENELUX NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor METZELER A. P. S. BENELUX NV. Laat een reactie achter voor METZELER A. P. S. BENELUX NV. METZELER A. P. S. BENELUX NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METZELER A. P. S. BENELUX NV. Leave a respond for METZELER A. P. S. BENELUX NV. METZELER A. P. S. BENELUX NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METZELER A. P. S. BENELUX NV op de google maps. Adres en contacten METZELER A. P. S. BENELUX NV
Location of METZELER A. P. S. BENELUX NV on the google maps. Address and contacts of METZELER A. P. S. BENELUX NV

Andere gerelateerde bedrijven als come METZELER A. P. S. BENELUX NV METZELER A. P. S. BENELUX NV: FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV | Nadine | JOSSE BOONEN | Video World BVBA | De Venkel BVBA

Other related companies as METZELER A. P. S. BENELUX NV: FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV | Nadine | JOSSE BOONEN | Video World BVBA | De Venkel BVBA

METZELER A. P. S. BENELUX NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is METZELER A. P. S. BENELUX NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01683074951. Het bedrijf METZELER A. P. S. BENELUX NV bevindt zich op het adres: Vliegtuigln. 5 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 164,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Headstocks, adjustable. Producten gemaakt in METZELER A. P. S. BENELUX NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METZELER A. P. S. BENELUX NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METZELER A. P. S. BENELUX NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METZELER A. P. S. BENELUX NV, openstaande posities, locatie van METZELER A. P. S. BENELUX NV op de kaart.

METZELER A. P. S. BENELUX NV is a company, that was registered 2018 in Gent region, Belgium. Full name of company is METZELER A. P. S. BENELUX NV, company assigned to the tax number BE01683074951. The company METZELER A. P. S. BENELUX NV is located at the address: Vliegtuigln. 5 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 500 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 164,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Headstocks, adjustable. Products created in METZELER A. P. S. BENELUX NV were not found.
The main activity of METZELER A. P. S. BENELUX NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of METZELER A. P. S. BENELUX NV is not available. You also can look at reviews of METZELER A. P. S. BENELUX NV, open positions, location of METZELER A. P. S. BENELUX NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METZELER A. P. S. BENELUX NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METZELER A. P. S. BENELUX NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METZELER A. P. S. BENELUX NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METZELER A. P. S. BENELUX NV, employees, financial statistics.