FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV

Particuliere bedrijvenOpenbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid • FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV
Private companiesPublic Finance, Taxation and Monetary Policy • FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV

Contactgegevens FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Sneeuwbesln. 14 2610 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-29-90-11 32-38-29-90-11

Fax (fax): 32-38-29-90-99 32-38-29-90-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV
Products information FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE01759704589
Ondernemingsnummer: 1266143798
Hoofdstad (capital): 283,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Transport & Related Services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV
(Get full report from official database of BE for FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV
Addition kinds of activities for FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV

204799. Honden- en kattenvoer, nec | Dog and cat food, nec
28699923. Hydraulische vloeistoffen, synthetische basis | Hydraulic fluids, synthetic base
38420200. Katoen en katoen applicators | Cotton and cotton applicators
50750106. Condenserende eenheden, airconditioning | Condensing units, air conditioning
51360301. Jassen, mannen en jongens ' | Coats, men's and boys'
86610111. Kerk van Christus | Church of christ

Werken bij FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jiij de elektricien die wij zoeken? Voor een outsourcingbedrijf zijn wij op zoek naar ervaren elektriciens die ingezet worden in verschillende projecten. Het takenpakket is zeer afwisselend en bestaat uit het hangen van kabelgoten, trekken en aansluiten van kabels, elektrische fouten opsporen, opbouw en mechanisatie van elektrische kasten, installeren camerabewaking, alarmsystemen en brandbeveiliging,....

  • Verkoop - bediende/verkoper DREAMLAND Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf eind september/begin oktober

  • Logistiek administratief bediende te Mol (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant in Mol is een kennispartner voor de industrie. Ze hebben een breed assortiment aan technische materialen en kunnen adviezen op maat geven. Voor de logistieke afdeling zijn we voor hen op zoek naar een gemotiveerde Logistiek, Administratief Bediende. Je zal terecht komen in een team van vijf collega's. Je takenpakket is allround en gericht op onderstaande verantwoordelijkheden: retourmeldingen naar leveranciers en de opvolging hiervan communicatie naar leveranciers en boekhouding algemene administratieve taken beheer van de mailbox

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Telesales M/V (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het aanmaken van nieuwe klanten en het pamperen van bestaande klanten. Als telesales zal je op een vrolijke, enthousiaste, positieve manier prospecten benaderen en afspraken maken voor de vertegenwoordiger. Je bent een commercieel talent die het zeker niet erg vindt om 120 calls per dag te doen. Naarmate je goed bent ingewerkt mag je soms een meeting meevolgen of de klanten bezoeken.

  • Technisch Commercieel Bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Staat klantgerichtheid voor jou centraal en heb je reeds een eerste ervaring binnen een commerciële binnendienst ? Ben je hands-on ingesteld en wil je je verder verdiepen in de wondere wereld van hout ? In jouw functie als Technisch Commercieel Medewerker ben je de sleutelfiguur van de productie en jouw klanten. Enerzijds volg je elk schaaforder heel nauwgezet en administratief op. Met jouw commerciële flair ben je anderzijds de adviseur voor verkopers en onderaannemers om, samen met hen, tot een gepaste oplossing te komen.

  • PREVENTIEADVISEUR NIVEAU 2 (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een preventieadviseur niveau 2. Taakinhoud: Implementeren en verbeteren van procedures en processen inzake preventie en bescherming op het werk en toezien op de uitvoering ervan teneinde de wettelijke normen zoals bepaald in de welzijnswet na te leven. Je werkt samen met het hoofd van de interne preventiedienst bij het uitvoeren van het welzijnsbeleid. Hierbij leg je de nadruk op de technische aspecten van de veiligheid (o.a. indienststellingen, CE-keuringen voorbereiden, keuringen samengestelde lijnen …). Je rapporteert aan het hoofd van de interne preventiedienst Je werkt mee aan het organiseren en geven van opleidingen aan arbeiders en operatoren ( o.a. rond het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidsinstructies, ergonomie …) Je zorgt ervoor dat nieuwe medewerkers vanaf dag 1 de volledige informatie hebben omtrent veiligheids- en preventie gebonden procedures Je adviseert operators en leidinggevenden zodat de geldende veiligheidsregels correct kunnen toegepast worden om het veiligheidsbewustzijn te verhogen Je helpt mee met het opstellen of verbeteren van procedures inzake veiligheid en gezondheid Je werkt actief mee aan het opstellen van risicoanalyses, indienststellingsverslagen en onderzoeken van (bijna)ongevallen Je staat mee in voor de controle op de veiligheidsregels Je geeft advies bij de voorbereiding en uitwerking van het jaarlijks actieplan en globaal preventieplan Je zorgt ervoor dat alle administratieve procedures en rapporteringen tijdig en correct afgewerkt worden

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • POLYVALENT ARBEIDER METAAL (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als metaalarbeider sta je in voor het galvaniseren van metalen stukken. Hierbij dien je de metalen stukken aan te binden aan een hijstuig om ze te galvaniseren. Achteraf ga je de bewerkte stukken gaan opschuren tot je een glad oppervlak bereikt. Je ziet er op toe dat alles gebeurt volgens de veiligheidsvoorschriften.

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Poetshulp Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

Zoek naar antwoorden van FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV. Laat een reactie achter voor FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV. FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV. Leave a respond for FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV. FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV op de google maps. Adres en contacten FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV
Location of FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV on the google maps. Address and contacts of FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV: Baert Didier | MAISON DE L'ESCRIME DE BOITSFORT | Ribbens Flor BVBA | BOSLY FRANCIS | Pulinx E

Other related companies as FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV: Baert Didier | MAISON DE L'ESCRIME DE BOITSFORT | Ribbens Flor BVBA | BOSLY FRANCIS | Pulinx E

FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01759704589. Het bedrijf FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV bevindt zich op het adres: Sneeuwbesln. 14 2610 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 283,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Transport & Related Services. Producten gemaakt in FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, openstaande posities, locatie van FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV op de kaart.

FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV is a company, that was registered 1997 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, company assigned to the tax number BE01759704589. The company FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV is located at the address: Sneeuwbesln. 14 2610 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 283,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Transport & Related Services. Products created in FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV were not found.
The main activity of FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV is not available. You also can look at reviews of FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, open positions, location of FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLCOMPAGNIE BELGE D'AFFRETEMENTS NV, employees, financial statistics.