METALEUVEN NV

Contactgegevens METALEUVEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data METALEUVEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

METALEUVEN NV

Regio (region): Leuven, België

Adres (address): Aarschotsesteenweg 22 3012 Leuven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-28-01-11 32-16-28-01-11

Fax (fax): 32-16-29-66-40 32-16-29-66-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) METALEUVEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "METALEUVEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "METALEUVEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van METALEUVEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen METALEUVEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of METALEUVEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees METALEUVEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti METALEUVEN NV
Products information METALEUVEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE07488250732
Ondernemingsnummer: 5185241699
Hoofdstad (capital): 183,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 837,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in METALEUVEN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Dishwashing machines for institutions

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor METALEUVEN NV
(Get full report from official database of BE for METALEUVEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor METALEUVEN NV
Addition kinds of activities for METALEUVEN NV

5074. Loodgieters- en hydronische verwarmingstoestellen | Plumbing and hydronic heating supplies
20910206. Mollusks, bewaard of gehard | Mollusks, preserved or cured
30690303. Badmuts of pak, rubber | Bathing caps or suits, rubber
50640200. Elektrische entertainment apparatuur | Electrical entertainment equipment
57340205. Woordverwerkende apparatuur en benodigdheden | Word processing equipment and supplies
73730402. Computer-assisted engineering (CAE) systemservice | Computer-aided engineering (cae) systems service

Werken bij METALEUVEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in METALEUVEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor METALEUVEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for METALEUVEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeider Maldegem (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Start People Eeklo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een handig persoon die graag dingen in elkaar steekt? Kan je fijn en nauwkeurig werken? Werk je graag in een leuke sfeer met topcollega's? Dan is dit de job voor jou! Bij de klant Roxell te Maldegem zijn we op zoek naar arbeiders te Maldegem. productie assamblageafdeling voor het monteren van onderdelen voor voeder -en drinksystemen. Jouw takenpakket als productiearbeider op de assemblageafdeling: Op de afdeling Assemblage wordt aan de hand van een eenvoudige technische assemblagetekening kleine onderdelen in elkaar gestoken, geassembleerd of gemonteerd. Je bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen werkpost. Zo werk je erg zelfstandig. Alles wordt stap voor stap aangeleerd door een collega die je de eerste weken zal bijstaan.

  • Huisvuilbelader (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een afvalbelader voor het ophalen van diverse afvalstoffen zoals restafval, PMD, GFT, rolcontainers, papier/karton, grof vuil, etc... Je zal instaan voor het vullen van de laadbak met zakken en ledigt de containers, je zal het beladings- en perssysteem bedienenen zal instaan voor het begeleiden van de chauffeurs tijdens manoevers.

  • Werfleider m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

  • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Student herfstvakantie (M/V) (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij op zoek naar jobstudenten die gedurende de herfstvakantie willen werken.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Verkoper/Medewerker Gamma - Regio Limburg (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: METALEUVEN

    Type: Vaste Job

    Jouw functie Als verkoper/medewerker binnen Gamma Maasmechelen zijn dit jouw uitdagingen: Je adviseert onze klanten bij het aankoopproces waarbij je hun wensen kan vertalen naar passende producten. Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat klanten onze winkel tevreden verlaten zodat ze hun klus thuis volledig kunnen klaren. Je staat garant voor een complete verkoop. Je draagt er mee zorg voor dat onze winkel er op elk moment van de dag ordelijk en net bij staat zodat onze klanten snel en vlot de juiste producten kunnen terugvinden. Je zorgt ervoor dat er voldoende voorraad in de rekken aanwezig is. Je laat onze promoties in het oog springen door goed ingerichte promotiepresentaties. Indien nodig sta je je collega’s bij aan de kassa en de goederenontvangst.

  • Dossierbeheerder (M/V) (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: LANNOO-HANSSENS BEDRIJFSADVIES

    Type: Vaste Job

    Dossierbeheer van A tot Y, met mogelijkheid door te groeien tot volledig dossierbeheer met klantenbesprekingen en fiscale controles. De taken bestaan uit het voeren van boekhouding, het vervullen van de fiscale verplichtingen voor klanten inclusief fiscaal advies, de opmaak van balans en jaarrekening, tussentijdse resultaten, het uitwerken van financiële plannen.

  • Junior Database Administrator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DIGIPOLIS

    Type: Vaste Job

    Heb je kennis van database systemen, spreek je SQL en non-SQL en sta je te springen om samen met je collega’s een 3000 tal databases te beheren? Dan hebben wij een uitdaging voor jou!

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Zelfstandig thuisverpleegkundige (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: THUISVERPLEGING DE BIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig verpleegkundige bij de zorgvrager thuis. In bijberoep aan max. 5 dagen in de maand, bij uitzondering extra om vakantie op te vangen.Steeds morgen- en avondtoer in de regio Mol.

  • ALGEMEEN TANDARTS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Geert Van Moerbeke

    Type: Zelfstandige activiteit

    Toffe en enthousiaste tandarts gevraagd voor onze groepspraktijk met assistentie. De tandartsenpraktijk is vlot bereikbaar en is gevestigd in een nieuwbouw lage energiewoning. Er heerst een aangename werksfeer.

Zoek naar antwoorden van METALEUVEN NV in sociale netwerken
Look for responds of METALEUVEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor METALEUVEN NV. Laat een reactie achter voor METALEUVEN NV. METALEUVEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for METALEUVEN NV. Leave a respond for METALEUVEN NV. METALEUVEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie METALEUVEN NV op de google maps. Adres en contacten METALEUVEN NV
Location of METALEUVEN NV on the google maps. Address and contacts of METALEUVEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come METALEUVEN NV METALEUVEN NV: LةONIDAS | Smet G | FINA VAN LIERDE | VRIJE BASISSCHOOL | PISCICULT.BELG.ANGUILLES

Other related companies as METALEUVEN NV: LةONIDAS | Smet G | FINA VAN LIERDE | VRIJE BASISSCHOOL | PISCICULT.BELG.ANGUILLES

METALEUVEN NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Leuven, België. De volledige naam van het bedrijf is METALEUVEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07488250732. Het bedrijf METALEUVEN NV bevindt zich op het adres: Aarschotsesteenweg 22 3012 Leuven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 183,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 837,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Dishwashing machines for institutions. Producten gemaakt in METALEUVEN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van METALEUVEN NV is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van METALEUVEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van METALEUVEN NV, openstaande posities, locatie van METALEUVEN NV op de kaart.

METALEUVEN NV is a company, that was registered 2004 in Leuven region, Belgium. Full name of company is METALEUVEN NV, company assigned to the tax number BE07488250732. The company METALEUVEN NV is located at the address: Aarschotsesteenweg 22 3012 Leuven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 183,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 837,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Dishwashing machines for institutions. Products created in METALEUVEN NV were not found.
The main activity of METALEUVEN NV is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of METALEUVEN NV is not available. You also can look at reviews of METALEUVEN NV, open positions, location of METALEUVEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over METALEUVEN NV, Leuven: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf METALEUVEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about METALEUVEN NV, Leuven: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company METALEUVEN NV, employees, financial statistics.