A+ Alu BVBA

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • A+ Alu BVBA
Private companiesReal Estate • A+ Alu BVBA

Contactgegevens A+ Alu BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A+ Alu BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A+ Alu BVBA

Regio (region): Hemiksem, België

Adres (address): Bosstraat 19; 2620; Hemiksem, België

Telefoon (phone): 03 887 00 33; 0475 67 77 26 (+32-03 887 00 33; 0475 67 77 26) 03 887 00 33; 0475 67 77 26 (+32-03 887 00 33; 0475 67 77 26)

Fax (fax): 03 887 00 40 (+32-03 887 00 40) 03 887 00 40 (+32-03 887 00 40)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A+ Alu BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A+ Alu BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A+ Alu BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A+ Alu BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A+ Alu BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A+ Alu BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A+ Alu BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A+ Alu BVBA
Products information A+ Alu BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06113586425
Ondernemingsnummer: 2539459228
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Aluminium - Constructions

Product categorie (product category): Balustrades

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A+ Alu BVBA
(Get full report from official database of BE for A+ Alu BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A+ Alu BVBA
Addition kinds of activities for A+ Alu BVBA

201102. Varkensproducten, van varkens geslacht ter plaatse | Pork products, from pork slaughtered on site
242103. Speciaalzagerijproducten | Specialty sawmill products
51910302. Graszaad | Grass seed
61629901. Obligatie- en hypotheekmaatschappijen | Bond and mortgage companies
73360200. Filmstrip, dia, en nog steeds filmproductie | Film strip, slide, and still film production

Werken bij A+ Alu BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A+ Alu BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A+ Alu BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A+ Alu BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

  • INTERNAL SALES ASSISTANT M/V (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Internal Sales Assistant ben je verantwoordelijk voor de opmaak en opvolging van de contracten voor de investeringsdossiers. Wanneer het contract getekend is door de klant, geef je de bestelling door, je houdt het overzicht van de bestelbons. Eens het materiaal geleverd is, controleer jij de factuur van de leverancier. Op vraag van de klant verstuur je de technische fiches. De opvolging van de special deals, gratis en extra goederen en klachten gebeurt via SAP. Bij de projecten rond de special deals maak je diverse berekeningen m.b.t. de grossiers, de eindklanten, het gamma. De administratie rond de investeringsdossiers, de technische fiches, de packshots en de rapportering gebeurt via Excel.

  • Bediende weegbrug (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Gent, een bouwbedrijf in de Gentse Kanaalzone, zijn wij dringend op zoek naar een weegbrugbediende als vervanging voor een ziekte. Als weegbrugbediende zal je instaan voor het administratief beheer voor alle inkomende en uitgaande goederen op de site. Je bent op de hoogte van alle specificaties met betrekking tot leveranciers en soorten materialen. Je taken bestaan uit onderstaande zaken: Onthaal van leveranciers en transporteurs Beheer, codering en follow-up van weegdocumenten - weegbiljetten en verzending van leveringsbonnen Beheer en opvolging van vervoersdocumenten Toepassing van geldende normen ivm radio-activiteit, vervuiling, veiligheid,...

  • Allround medewerker zaadhuis (Zwangerschapsvervanging) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een tijdelijk administratief bediende. Je komt in een team van 4 werknemers terecht. In het zaadhuis worden zaadbestellingen verwerkt en wordt het zaaien van de jongplantenorders voorbereid. Je komt terecht in een familiale bedrijfscultuur waar respect, klanttevredenheid en collegialiteit hoog in het vaandel worden gedragen. Jouw taken Je boekt zaadbestellingen in Je weegt deze zaadbestellingen Je hebt contact met de klanten betreffende hun bestellingen Je boekt bestellingen van klanten in en bevestigt deze Je helpt mee met de stockbeheer: opname, controle en aanvullen van de stock

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp regio Drongen (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: De Schoonmakerij BVBA

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar 1: Huishoudhulp regio Drongen Functie: • Schoonmaken • Ruiten wassen • Strijken

  • Betonarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingezet bij de productie van betonnen prefab-elementen. Je werkt in onze productiehal in Brugge. Je staat in voor het voorbereiden en bevestigen van de stalen bekistingen. Je helpt tijdens het storten van beton. Je werkt de betonbalken af. Je staat ook mee in voor het opruimen van de productiehal.

  • Installateur sanitair / loodgieter (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Ervaren loodgieter? Kennis van zowel sanitair als centrale verwarming? Op zoek naar een job in de bouw regio Zwevegem? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken. Adecco Construct is voor de regio Zwevegem op zoek naar een installateur sanitair en centrale verwarming. Je staat in het plaatsen, regelen en herstellen van installaties voor centrale verwarming en sanitair. Alsook leg je als loodgieter alle leidingen voor het aansluiten van sanitair en centrale verwarming. Je komt terecht in een dynamisch bedrijf met een heel goeie werksfeer. Respect voor elkaar is uiterst belangrijk.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Bewakingsagent haven Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SALUS GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor de bewaking van Haven en industriële sites in de regio Antwerpen zoeken wij gediplomeerde bewakers. Als bewakingsagent sta jij in voor: het onthaal en registratie, toegangscontrole, het aanmaken van toegangsbadges, het uitvoeren van preventieorders.

  • HR officer m/v (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: TRAFIROAD

    Type: Vaste Job

    Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio AVELGEM (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van A+ Alu BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A+ Alu BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A+ Alu BVBA. Laat een reactie achter voor A+ Alu BVBA. A+ Alu BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A+ Alu BVBA. Leave a respond for A+ Alu BVBA. A+ Alu BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A+ Alu BVBA op de google maps. Adres en contacten A+ Alu BVBA
Location of A+ Alu BVBA on the google maps. Address and contacts of A+ Alu BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A+ Alu BVBA A+ Alu BVBA: Ter Meeren VZW | WALTER VERMANDERE | STEVEN GILBERT | M & D Juwels BVBA | APOTHEEK VANDE CASTEELE

Other related companies as A+ Alu BVBA: Ter Meeren VZW | WALTER VERMANDERE | STEVEN GILBERT | M & D Juwels BVBA | APOTHEEK VANDE CASTEELE

A+ Alu BVBA is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Hemiksem, België. De volledige naam van het bedrijf is A+ Alu BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06113586425. Het bedrijf A+ Alu BVBA bevindt zich op het adres: Bosstraat 19; 2620; Hemiksem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Balustrades. Lijst met producten zijn Aluminium - Constructions.
De hoofdactiviteit van A+ Alu BVBA is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A+ Alu BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A+ Alu BVBA, openstaande posities, locatie van A+ Alu BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A+ Alu BVBA is a company, that was registered 2011 in Hemiksem region, Belgium. Full name of company is A+ Alu BVBA, company assigned to the tax number BE06113586425. The company A+ Alu BVBA is located at the address: Bosstraat 19; 2620; Hemiksem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Balustrades. List of products are Aluminium - Constructions.
The main activity of A+ Alu BVBA is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A+ Alu BVBA is not available. You also can look at reviews of A+ Alu BVBA, open positions, location of A+ Alu BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A+ Alu BVBA, Hemiksem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A+ Alu BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A+ Alu BVBA, Hemiksem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A+ Alu BVBA, employees, financial statistics.