PICARD-MEGAFUN

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • PICARD-MEGAFUN
Private companiesHealth Services • PICARD-MEGAFUN

Contactgegevens PICARD-MEGAFUN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PICARD-MEGAFUN: address, phone, fax, email, website, opening hours

PICARD-MEGAFUN

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue du Lombard 71-75; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 512 23 87; 02 513 07 90 (+32-02 512 23 87; 02 513 07 90) 02 512 23 87; 02 513 07 90 (+32-02 512 23 87; 02 513 07 90)

Fax (fax): 02 502 32 01 (+32-02 502 32 01) 02 502 32 01 (+32-02 502 32 01)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PICARD-MEGAFUN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PICARD-MEGAFUN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PICARD-MEGAFUN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PICARD-MEGAFUN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PICARD-MEGAFUN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PICARD-MEGAFUN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PICARD-MEGAFUN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PICARD-MEGAFUN
Products information PICARD-MEGAFUN

BTW identificatienummer (tax): BE06170166015
Ondernemingsnummer: 1082122802
Hoofdstad (capital): 749,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 839,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Costumes - Theatrical; Party goods; Advertising - Promotional items & business gifts

Product categorie (product category): Balloons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PICARD-MEGAFUN
(Get full report from official database of BE for PICARD-MEGAFUN)

Aanvulling soorten activiteiten voor PICARD-MEGAFUN
Addition kinds of activities for PICARD-MEGAFUN

013100. Katoen | Cotton
283301. Geneeskundige chemicaliën | Medicinal chemicals
508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
38420304. Modellen, anatomisch | Models, anatomical
38610210. Wassen, fotografische druk en film | Washers, photographic print and film
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec

Werken bij PICARD-MEGAFUN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PICARD-MEGAFUN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PICARD-MEGAFUN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PICARD-MEGAFUN. Looking for open vacancies in other companies

  • Kassamedewerker Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Hou je van sociaal contact? Wil je graag klanten bedienen en wegwijs maken in de winkel? Aarzel dan niet en solliciteer nu voor de functie kassamedewerker Kortrijk

  • Handlanger (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant, een bedrijf in de kartonsector, zijn wij opzoek naar gemotiveerde handlangers : - Uitpakken, plooien, lijmen van kartonnen dozen. - Machines bevoorraden - Afgewerkte producten stockeren

  • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

  • Huishoudheld (m/v) Knokke - Solliciteer met SMS (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is dringend op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Knokke. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

  • Jobstudenten Herfstvakantie - Ternat (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: FNG Group

    Type: Studentenjob

    BRANTANO MARKET is het gloednieuwe Brantano concept dat eind oktober op de Belgische markt gelanceerd wordt. In deze nieuwe one stop shop formule vind je kleding, accessoires en schoenen voor de hele familie. Met superieure service, een breed aanbod aan top merken, technologische snufjes en een apart onthaal om online pakjes snel af te halen, of ter plaatse je bestelling uit te testen. Je kan er kiezen voor uitgebreid persoonlijk stijladvies, of net rustig alleen je keuze maken in de self serviceafdeling zoals je die van Brantano gewoon bent. Je ontdekt er nieuwe producten, de laatste trends, de nieuwste hebbedingen, en je kan meteen op reis vertrekken met de travel accessories. Voor klein en groot, jong en oud. Voor de nieuwe Brantano Market Ternat, zijn we tijdens de herfstvakantie op zoek naar… JOBSTUDENTEN (INLADEN NIEUWE WINKEL)

  • Zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een vaste zaalmedewerker. Heb je zin om te werken in een jong team! Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

  • Medewerker technische helpdesk (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket zal zijn: Je biedt zowel telefonisch als geschreven support aan klanten in verband met technische issues. Je staat klaar met een persoonlijke service. Je zorgt voor een oplossing op maat. Bedrijfsprofiel: Voor onze groeiende klant te Sint- Truiden zijn wij opzoek naar medewerkers die andere personen/bedrijven graag verder helpen door het oplossen van hun technische problemen. Ben jij in het bezit van technische capaciteiten of heb je veel interesse in de wereld van IT en technologie? Dan zal deze vacature jou zeker aanspreken!

  • GEMOTIVEERDE PRODUCTIEMEDEWERKER (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: PASCO

    Type: Vaste Job

    - Bediening van diverse machines voor het fabriceren van metalen vaten - Ervaring met halfautomaat lassen is een meerwaarde - Afwisselend werk

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • ZELFSTANDIGE LOGOPEDIST / LOGOPEDISTE (BEERVELDE)

    Regio: BEERVELDE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK DE VLINDER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze multidisciplinaire praktijk zijn we op zoek naar een logopedist / logopediste. Je werkt binnen een bestaande groeiende multidisciplinaire praktijk. We starten met een tweede locatie te Beervelde en willen zo ons aanbod vergroten naar onze cliënten toe. De logopedist(e) zou werken in onze nieuwe locatie te Beervelde. Je wordt ingeschakeld in onderstaande activiteiten. Je werkt het aanbod als logopedist(e) zelfstandig uit. Je gaat actief aan de slag om deze nieuwe discipline in onze praktijk bekend te maken. Je doet intakes, start begeleidingen op, verwijst door indien nodig. Je doet aan overleg met de collega’s en/of de verwijzende instantie Je bent bereid op cliëntoverleg aanwezig te zijn. Je stelt een degelijk verslag op indien nodig.

  • Beheerscontroleur - On Site - Edegem - Werfreserve (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Werfreserve

    Als Beheerscontroleur On Site, verzeker je de goede werking en controle van de administratie en van het economisch beheer van de site bij één van onze grootste contracten. Je bent verantwoordelijk voor het opvolgen en implementeren van het interne controlesysteem binnen de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor : Financieel & administratief beheer van de site : Organisatie en controle van de aankoopcyclus (bestelbons, verzendingsnota's, ...) Het boeken van de aankoopcyclus (intern systeem: Click & buy) (verzendingnota's, facturen, stock, kleine kassa, onkostennota's, ...) en de verkoopcyclus (opmaak facturatie klant, opbrengsten en stortingen, ...) De interne controle op de site organiseren en dit volgens de interne procedures van Sodexo: Controle van de leveringen Controle van cashstroom: kassa en stortingen Controle van de inventarissen Controle van de facturatie Enz. Analyse van de resultaten Maandelijkse analyse en becommentariëren van de resultaten naar de Client Relations Manager (CRM). Gedetailleerde analyse van de kosten (Food &Beverage costs, personeelskosten, afschrijving en andere uitbatingskosten, ....) Berekening van diverse ratio's en indicatoren voor de opvolging en optimalisatie van de kosten Opvolging actieplannen m.b.t. kostenoptimalisaties opgesteld samen met de CRM Voorstellen formuleren om de controles te optimaliseren ifv de behoeften van de site Allerhande ad hoc analyses Interne en externe rapportering Maandelijkse rapportering en afsluit (in samenwerking met de boekhouding) Opvolging van de beheersindicatoren (vb. F&B costs, verkoopmix, personeelskosten, ...) Rapportering naar de klant ifv zijn vraag Budgetbeheer Helpen bij het opstellen van de jaarlijkse budgetten samen met de General Services Manager Maandelijkse herziening van de forecast volgens de economische tendensen op de site Algemene administratie / loonadministratie Je helpt, indien nodig, bij de algemene administratie en loonadministratie. Dit onder aansturing van de CRM

Zoek naar antwoorden van PICARD-MEGAFUN in sociale netwerken
Look for responds of PICARD-MEGAFUN in social networks

Lees alle opmerkingen voor PICARD-MEGAFUN. Laat een reactie achter voor PICARD-MEGAFUN. PICARD-MEGAFUN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PICARD-MEGAFUN. Leave a respond for PICARD-MEGAFUN. PICARD-MEGAFUN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PICARD-MEGAFUN op de google maps. Adres en contacten PICARD-MEGAFUN
Location of PICARD-MEGAFUN on the google maps. Address and contacts of PICARD-MEGAFUN

Andere gerelateerde bedrijven als come PICARD-MEGAFUN PICARD-MEGAFUN: LUDWIG BEEUWSAERT | LES JARDINS D'AMARANTE SPRL | JAN DELEU | Van Den Bergh BVBA | Chanel's

Other related companies as PICARD-MEGAFUN: LUDWIG BEEUWSAERT | LES JARDINS D'AMARANTE SPRL | JAN DELEU | Van Den Bergh BVBA | Chanel's

PICARD-MEGAFUN is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is PICARD-MEGAFUN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06170166015. Het bedrijf PICARD-MEGAFUN bevindt zich op het adres: Rue du Lombard 71-75; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 749,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 839,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Balloons. Lijst met producten zijn Costumes - Theatrical; Party goods; Advertising - Promotional items & business gifts.
De hoofdactiviteit van PICARD-MEGAFUN is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PICARD-MEGAFUN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PICARD-MEGAFUN, openstaande posities, locatie van PICARD-MEGAFUN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

PICARD-MEGAFUN is a company, that was registered 1988 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is PICARD-MEGAFUN, company assigned to the tax number BE06170166015. The company PICARD-MEGAFUN is located at the address: Rue du Lombard 71-75; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 749,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 839,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Balloons. List of products are Costumes - Theatrical; Party goods; Advertising - Promotional items & business gifts.
The main activity of PICARD-MEGAFUN is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PICARD-MEGAFUN is not available. You also can look at reviews of PICARD-MEGAFUN, open positions, location of PICARD-MEGAFUN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over PICARD-MEGAFUN, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PICARD-MEGAFUN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PICARD-MEGAFUN, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PICARD-MEGAFUN, employees, financial statistics.