Leclercq-Foucart Jacqueline

Contactgegevens Leclercq-Foucart Jacqueline: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Leclercq-Foucart Jacqueline: address, phone, fax, email, website, opening hours

Leclercq-Foucart Jacqueline

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai de Rome 66; 4000; Liège 1, België

Telefoon (phone): 04 252 98 03 (+32-04 252 98 03) 04 252 98 03 (+32-04 252 98 03)

Fax (fax): +32 (10) 960-96-99 +32 (10) 960-96-99

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Leclercq-Foucart Jacqueline: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Leclercq-Foucart Jacqueline"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Leclercq-Foucart Jacqueline"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Leclercq-Foucart Jacqueline, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Leclercq-Foucart Jacqueline. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Leclercq-Foucart Jacqueline, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Leclercq-Foucart Jacqueline. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Leclercq-Foucart Jacqueline
Products information Leclercq-Foucart Jacqueline

BTW identificatienummer (tax): BE07370971679
Ondernemingsnummer: 2832244873
Hoofdstad (capital): 199,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 128,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Leclercq-Foucart Jacqueline zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Leclercq-Foucart Jacqueline
(Get full report from official database of BE for Leclercq-Foucart Jacqueline)

Aanvulling soorten activiteiten voor Leclercq-Foucart Jacqueline
Addition kinds of activities for Leclercq-Foucart Jacqueline

097100. Jagen, vangst, spelvermeerdering | Hunting, trapping, game propagation
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
36610104. Hoofdtelefoons, telefoon | Headsets, telephone
37140300. Motoronderdelen van het voertuig en frame | Motor vehicle body components and frame
42229903. Opslag, koelopslag of gekoelde | Warehousing, cold storage or refrigerated
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems
51629900. Plastics materialen en basisvormen, nec | Plastics materials and basic shapes, nec

Werken bij Leclercq-Foucart Jacqueline: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Leclercq-Foucart Jacqueline: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Leclercq-Foucart Jacqueline. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Leclercq-Foucart Jacqueline. Looking for open vacancies in other companies

  • Carglass® zoekt callagents PT of FT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij Carglass® staan mensen centraal. Je komt terecht in zelfsturende teams waar je betrokkenheid en inzet gewaardeerd en beloond worden. Ben je vlot tweetalig (N/F), communicatief en staat de klant voor jou centraal? Dan ben jij het ideale aanspreekpunt voor bestaande en potentiële klanten. Want als medewerker klantendienst verwerk je efficiënt en verkoopsgericht alle inkomende telefoongesprekken betreft schades. Je vindt vlot je weg in het systeem van boekingen en ruitdetecties. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant. Daarnaast communiceer je vriendelijk en informeer je onze klanten snel en correct.

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Tuinarbeider M/V (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Eeklo

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je doet het algemeen onderhoud van tuinen Je doet de aanleg en onderhoud in openbare werken Je wiedt onkruid, maait gras en doet het nodige snoeiwerk Je plant bomen en struikgewas Aanleggen van opritten en terrassen Je werkt van maandag tot vrijdag Je werkt in een flexibel uurrooster

  • Ploegbaas (nieuw) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Let's Work Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een ambitieuze klant van Let\\\'s Work regio Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste ploegbaas buitenschrijnwerk die dat extra tikkeltje pit in zich heeft! Je komt terecht in een bedrijf dat gespecialiseerd is in ramen en deuren uit verschillende soorten materiaal. Dankzij een hecht team van ervaren werknemers, slaagt de firma erin om mooie, kwaliteitsvolle resultaten te boeken. Als ploegbaas demonteer je het bestaande schrijnwerk en controleer je de constructie. Je verzaagt schrijnwerkelementen volgens het plan of de afmetingen van de werf. Daarnaast sta je ook in voor het plaatsen en vastzetten van elementen met haken, geleiders, hoekijzers... Klinkt dat allemaal iets voor jou? Heb je al enige ervaring binnen het schrijnwerk achter de rug en sta je te springen om deel uit te maken van dit topteam? Bel snel 051 58 20 32 of stuur een mail naar [email protected]

  • Monteur gordijnen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we dringend op zoek naar een monteur van o.a. gordijnen, jaloezieën,...

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te De Pinte 32 u per week (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 32 uren per week voor een gastgezin wonende te De Pinte .Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft.Dagen en uren kunnen vrij besproken worden, De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF WAASLAND

    Type: Dienstenchequebaan

    Jij schrobt en poetst tot ieder plekje blinkt? Je maakt er een eer van om de huizen van je cliënten kraaknet achter te laten? DAN BEN JIJ DIEGENE DIE WIJ ZOEKEN!! Voor de regio Sint-Niklaas is Dienstenbedrijf Waasland op zoek naar een gemotiveerde poetshulp die wekelijks vaste klanten bezoekt om er te gaan poetsen. Je werkt van 8u tot 12u en van 13u tot 17u. Je vrije halve dagen kan je zelf mee bepalen.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

  • Barmedewerker I Flexi (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Flexijob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Receptionist(e) flexijob - weekend (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Auberge du pecheur

    Type: Flexijob

    Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem is alom gekend omwille van zijn unieke locatie langs de oevers van de Leie. De zaak beschikt over 32 kamers, een moderne brasserie, diverse feest -en seminariezalen. Auberge du Pêcheur maakt deel uit van de Flanders Hotel Holding waartoe ook Hotel Serwir te Sint-Niklaas, de Charl’s te Knokke, Hotel Gosset te Groot-Bijgaarden en traiteur Dîner Privé toe behoort. Meer info terug te vinden via stars-of-flanders.be. Om verder te bouwen aan ons succes zijn wij op zoek naar (m/v): Receptionist(e) flexijob tijdens het weekend en soms ook tijdens de week. U voldoet aan de voorwaarden om te werken als flexijob. (minstens 3/4 tewerkgesteld bij een andere werkgever, en dit sinds 3 kwartalen voor aanvang) Functieomschrijving: U staat in voor het beantwoorden van telefoons, tal van administratieve taken en onthaal van klanten. U bent klantvriendelijk, stipt en betrouwbaar. Daarnaarst heeft u een verzorgd voorkomen en beschikt u over motivatie en inzet. U bent flexibel, stressbestendig en een echte multitasker. U heeft een goede talenkennis van het Frans / Engels. Kennis van Duits is een pluspunt.

Zoek naar antwoorden van Leclercq-Foucart Jacqueline in sociale netwerken
Look for responds of Leclercq-Foucart Jacqueline in social networks

Lees alle opmerkingen voor Leclercq-Foucart Jacqueline. Laat een reactie achter voor Leclercq-Foucart Jacqueline. Leclercq-Foucart Jacqueline bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Leclercq-Foucart Jacqueline. Leave a respond for Leclercq-Foucart Jacqueline. Leclercq-Foucart Jacqueline on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Leclercq-Foucart Jacqueline op de google maps. Adres en contacten Leclercq-Foucart Jacqueline
Location of Leclercq-Foucart Jacqueline on the google maps. Address and contacts of Leclercq-Foucart Jacqueline

Andere gerelateerde bedrijven als come Leclercq-Foucart Jacqueline Leclercq-Foucart Jacqueline: Degraeve D | FORTIS | SAVANT SYSTEMS | MENUISERIE VANDEGAAR | HENRI LEWANDOWSKI

Other related companies as Leclercq-Foucart Jacqueline: Degraeve D | FORTIS | SAVANT SYSTEMS | MENUISERIE VANDEGAAR | HENRI LEWANDOWSKI

Leclercq-Foucart Jacqueline is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Leclercq-Foucart Jacqueline, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07370971679. Het bedrijf Leclercq-Foucart Jacqueline bevindt zich op het adres: Quai de Rome 66; 4000; Liège 1. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 199,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 128,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Leclercq-Foucart Jacqueline zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Leclercq-Foucart Jacqueline is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Leclercq-Foucart Jacqueline is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Leclercq-Foucart Jacqueline, openstaande posities, locatie van Leclercq-Foucart Jacqueline op de kaart.

Leclercq-Foucart Jacqueline is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Leclercq-Foucart Jacqueline, company assigned to the tax number BE07370971679. The company Leclercq-Foucart Jacqueline is located at the address: Quai de Rome 66; 4000; Liège 1. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 199,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 128,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Leclercq-Foucart Jacqueline were not found.
The main activity of Leclercq-Foucart Jacqueline is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Leclercq-Foucart Jacqueline is not available. You also can look at reviews of Leclercq-Foucart Jacqueline, open positions, location of Leclercq-Foucart Jacqueline on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Leclercq-Foucart Jacqueline, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Leclercq-Foucart Jacqueline, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Leclercq-Foucart Jacqueline, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Leclercq-Foucart Jacqueline, employees, financial statistics.