Lagae Béatrice

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Lagae Béatrice

Contactgegevens Lagae Béatrice: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lagae Béatrice: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lagae Béatrice

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rijsenbergstraat 52; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 220 54 40 (+32-09 220 54 40) 09 220 54 40 (+32-09 220 54 40)

Fax (fax): +32 (83) 553-51-52 +32 (83) 553-51-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lagae Béatrice: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lagae Béatrice"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lagae Béatrice"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lagae Béatrice, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lagae Béatrice. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lagae Béatrice, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lagae Béatrice. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lagae Béatrice
Products information Lagae Béatrice

BTW identificatienummer (tax): BE05533782958
Ondernemingsnummer: 1002746582
Hoofdstad (capital): 186,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 759,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in Lagae Béatrice zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lagae Béatrice
(Get full report from official database of BE for Lagae Béatrice)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lagae Béatrice
Addition kinds of activities for Lagae Béatrice

251200. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
335503. Aluminium staaf | Aluminum ingot
362999. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
594500. Hobby, speelgoed en speelwinkels | Hobby, toy, and game shops
01190101. Boon (droge veld en zaad) boerderij | Bean (dry field and seed) farm
07239903. Vacuümkoeling | Vacuum cooling
15220107. Multi-familie woningen, nieuwbouw | Multi-family dwellings, new construction
20679901. Kauwgom basis | Chewing gum base
34710206. Afwerking, metalen of gevormde producten | Finishing, metals or formed products

Werken bij Lagae Béatrice: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lagae Béatrice: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lagae Béatrice. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lagae Béatrice. Looking for open vacancies in other companies

  • VOLVO TRUCKS zoekt arbeiders twee ploegen (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo-Trucks zoekt gedreven productiemedewerkers. Je werkt in Oostakker in de productie en staat samen met je collega's in voor de assemblage van onderdelen van de vrachtwagen. Daarbij maak je gebruik van duidelijk omschreven montage-instructies. Bij de uitvoering van je werk let je op een hoge kwaliteit van de uitvoering.

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Inpakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf regio Oostakker zijn we opzoek naar ervaren heftruckchauffeurs die ook inpakwerk willen doen. Het werk zal voornamelijk bestaan uit goederen laden/lossen en het verplaatsen met de heftruck.

  • Weekendmedewerker Fashion m/v (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ADECCO ZEEBRUGGE

    Type: Studentenjob

    Ben jij die enthousiaste en toegankelijke student die wij zoeken voor onze gloednieuwe Damart in Knokke? Al meer dan zestig jaar is Damart hét topmerk in modekleding voor dames en heren en onderkleding voor dames, heren en kinderen. De collecties die aangeboden worden, beantwoorden allemaal aan het basisengagement van het huis: stijl, kwaliteit en comfort. Als verkoopmedewerker ben je een belangrijke vertegenwoordiger van onze gerenommeerde fashionketen. Een kwalitatieve service is voor jou prioritair en daarom help je de klanten op een professionele manier verder. Je onthaalt hen op een vriendelijke manier, je begeleidt hen bij hun aankopen en geeft hen raad waar nodig. Ook kassaverrichtingen en de verwerking van de goederen maken deel uit van je takenpakket. Je verwerkt de stock en zorgt ervoor dat de winkel er piekfijn bij ligt. Door jouw enthousiasme en toegankelijkheid stel je de klanten op hun gemak. Je zorgt ervoor dat ze met een goed gevoel, en hopelijk met een aankoop, de winkel verlaten.

  • Deskundige Financiële zaken (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR DROGENBOS

    Type: Vaste Job

    De deskundige Financiële Zaken werkt onder leiding van de financieel directeur en werkt nauw samen met de medewerkers van de dienst. Je helpt het financiële beleid en de administratieve organisatie mee uitdenken en opbouwen. Je werkt mee aan het optimaliseren ervan. Je analysteert en interpreteert de cijfers en van daaruit adviseer je de financieel directeur en de verschillende belanghebbenden. Je bereidt samen met de financieel directeur het meerjarenplan, het budget, de budgetwijziging(en) en de jaarrekening voor. Je bent verantwoordelijk voor bepaalde aspecten van de boekhouding.

  • gyproc plaatser (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: LUMA GYPROC

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialieerd in gyprocwerken zijn we op zoek naar een nieuwe werkkracht. Je wordt ingeschakeld in volgende taken: plaatsen van gyproc wanden en plafonds uitplamuren van de geplaatste gyproc plaatsen van dakisolaties Onze klanten zijn voornamelijk particulieren. Als je woonachtig bent in de omgeving van Genk dan halen we je 's morgens bij je thuis op en rijden samen naar de werf. Als je niet in de omgeving van Genk woont, kom je zelf tot aan het bedrijf en rijden we van daaruit samen naar de werf.

  • Woonassistent(e) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Vaste Job

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als woonassistent(e): Informatie verstrekken aan potentiële bewoners Nieuwe bewoners onthalen Bevragen en evalueren van de diensten Coördineren garantie overbruggingszorg, garantie crisiszorg en garantie levering warme maaltijden Faciliteren transfer naar residentiële zorg Bijhouden bewonersdossiers Gegevens voor facturatie aanleveren

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OTEGEM (OTEGEM)

    Regio: OTEGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Meetings and Events Consultant (Duitsland)

    Regio: Duitsland

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Kinderverzorg(st)er (WESPELAAR)

    Regio: WESPELAAR

    Bedrijf: DE LOCOMOTIEFJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    In ons kinderdagverblijf (voor kinderen van 0 tot 3 jaar) dat van start gaat in september - oktober 2018 sta je in voor volgende taken: Onthaal en verwelkoming van de kinderen. Contacten onderhouden met de ouders. Verzorging van de kinderen. Bereiden van de maaltijden en de kinderen begeleiden bij het nuttigen van de maaltijden. Activiteiten organiseren en begeleiden, zoals in thema knutselen, een uitstap naar de markt, een wandeling maken,... Onderhoud van de werkplek.

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Gepassioneerde Flexijobber voor een frituur! (M/V) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een goed draaiende zaak, zijn wij op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega die graag een mooi centje willen bijverdienen! Heb je reeds een fulltime job (minstens 4/5de) of ben je een nog bruisende en actieve gepensioneerde (volwaardig pensioenstatuut) en wil je nog onder de mensen zijn en meedraaien in een leuk team? Dan ben jij de volgende geschikte collega! * Je werkt elke week een 15 à 20-tal uren op woensdag, donderdag en vrijdag zowel 's middags (11u30-14u) als 's avonds (17u- 20u30

Zoek naar antwoorden van Lagae Béatrice in sociale netwerken
Look for responds of Lagae Béatrice in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lagae Béatrice. Laat een reactie achter voor Lagae Béatrice. Lagae Béatrice bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lagae Béatrice. Leave a respond for Lagae Béatrice. Lagae Béatrice on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lagae Béatrice op de google maps. Adres en contacten Lagae Béatrice
Location of Lagae Béatrice on the google maps. Address and contacts of Lagae Béatrice

Andere gerelateerde bedrijven als come Lagae Béatrice Lagae Béatrice: COLLIN-GERON.K | HET WESPENESTJE | SEMEYERS ELECTRONICS PRINTS | Vanden Herrewegen E | Vander Elst F

Other related companies as Lagae Béatrice: COLLIN-GERON.K | HET WESPENESTJE | SEMEYERS ELECTRONICS PRINTS | Vanden Herrewegen E | Vander Elst F

Lagae Béatrice is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lagae Béatrice, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05533782958. Het bedrijf Lagae Béatrice bevindt zich op het adres: Rijsenbergstraat 52; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 186,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 759,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Lagae Béatrice zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lagae Béatrice is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lagae Béatrice is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lagae Béatrice, openstaande posities, locatie van Lagae Béatrice op de kaart.

Lagae Béatrice is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lagae Béatrice, company assigned to the tax number BE05533782958. The company Lagae Béatrice is located at the address: Rijsenbergstraat 52; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 186,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 759,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Lagae Béatrice were not found.
The main activity of Lagae Béatrice is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Lagae Béatrice is not available. You also can look at reviews of Lagae Béatrice, open positions, location of Lagae Béatrice on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lagae Béatrice, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lagae Béatrice, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lagae Béatrice, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lagae Béatrice, employees, financial statistics.