BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK
Private companiesMiscellaneous Manufacturing Industries • BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK

Contactgegevens BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Egemveldweg 1; 8740; Pittem (Egem), België

Telefoon (phone): 051 61 12 56; 0475 91 18 33 (+32-051 61 12 56; 0475 91 18 33) 051 61 12 56; 0475 91 18 33 (+32-051 61 12 56; 0475 91 18 33)

Fax (fax): 051 61 12 66; 051 61 11 66 (+32-051 61 12 66; 051 61 11 66) 051 61 12 66; 051 61 11 66 (+32-051 61 12 66; 051 61 11 66)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK
Products information BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE03565032958
Ondernemingsnummer: 9158996582
Hoofdstad (capital): 776,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 183,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Advertising - Aerial

Product categorie (product category): Balloons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK
(Get full report from official database of BE for BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK
Addition kinds of activities for BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK

251104. Houten speelkamer meubels | Wood game room furniture
28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
50789901. Condenserende eenheden, koeling | Condensing units, refrigeration
73639906. Modelleringsdienst | Modeling service
79990401. Biljart | Billiard parlor
80499906. Inhalatie therapeut | Inhalation therapist

Werken bij BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

  • Gemotiveerde vloerder / tegelzetter (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een gemotiveerde vloerder / tegelzetter. Ben je een zelfstandig werkend persoon? Werk je graag stipt en nauwkeurig? Je bent in het bezit van rijbewijs B? ( BE en C zijn een meerwaarde) Je bent kwaliteitsbewust en betrouwbaar? Dan is deze vacature misschien iets voor jou! Volgende taken zullen onderhande tot je takenpakket behoren: - Plaatsen van vloeren en mozaïek - Aanleg van terassen en opritten - Vloeren -en tegelwerken - ...

  • Bediende personeelsdienst tijdelijk (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Personeelsadministratie Loonverwerking Opleidingen organiseren, aanvragen, facturatie en subsidies Schadegevallen verwerken

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Positieve teamcoach contactcenter (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een team coach. Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van je team (10 personen) voor wat betreft productiviteit, kwaliteit en efficiëntie. Je slaagt erin om je eigen targets door te vertalen naar concrete doelen voor je team en je stuurt hier ook op. Daarnaast voer je op regelmatige basis evaluatie- en functioneringsgesprekken met je team. Bedrijfsprofiel: Heb jij ervaring in het leiding geven of heb je reeds ervaring opgedaan in een contact center? Dan ben jij persoon die we zoeken!  Voor onze groeiende klant te Sint-Truiden zijn we op zoek naar een enthousiaste teamcoach.

  • Huishoudhulp regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Liedekerke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student(e) voor de herfstvakantie gezocht! (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent, die zich kan vrijmaken gedurende de herstvakantie. Je werkt 32 uren per week in een glijdend regime, afhankelijk van de opdrachten. Je zal tewerkgesteld worden als service merchandiser.

  • Jobstudent (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • All-round winkelmedewerk(st)er (m/v) parttime of fulltime (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: CARREFOUR EXPRESS

    Type: Vaste Job

    Carrefour Express Oudegem is op zoek naar een all round medewerk(st)er voor het vervullen van volgende functies: Bakkerij Groenten en fruit Aanvullen winkelrekken Klanten verwelkomen en behelpen Aannemen leveringen Kassawerk Kuiswerk Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Projectingenieur HVAC (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Vanuit deze functie ben je verantwoordelijk voor het integreren van de HVAC installaties en sanitair in diverse concepten van gebouwen waaronder openbare gebouwen, residentiële gebouwen, logistieke centra enz. Bij de opmaak van dit concept hou je rekening met de noden en het budget van de klant. Concreet zal je instaan voor de opmaak van het ontwerp en de berekening van de installaties. Je werkt hiervoor nauw samen met de Projectmanager maar je kan eveneens rekenen op je collega’s van de ontwerpafdeling en de CAD tekenaars. Overleg is in deze functie ook een cruciaal gegeven.

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

Zoek naar antwoorden van BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK. Laat een reactie achter voor BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK. BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK. Leave a respond for BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK. BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK op de google maps. Adres en contacten BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK
Location of BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK on the google maps. Address and contacts of BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK: M&S MODE | Malfliet P | Yvette Coiffure | NEARLY NEW CAR CENTER | Defalque & Fils SPRL

Other related companies as BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK: M&S MODE | Malfliet P | Yvette Coiffure | NEARLY NEW CAR CENTER | Defalque & Fils SPRL

BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03565032958. Het bedrijf BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK bevindt zich op het adres: Egemveldweg 1; 8740; Pittem (Egem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 776,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 183,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Balloons. Lijst met producten zijn Advertising - Aerial.
De hoofdactiviteit van BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, openstaande posities, locatie van BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK op de kaart.

BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, company assigned to the tax number BE03565032958. The company BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK is located at the address: Egemveldweg 1; 8740; Pittem (Egem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 776,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 183,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Balloons. List of products are Advertising - Aerial.
The main activity of BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK is not available. You also can look at reviews of BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, open positions, location of BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BALLONVAARTEN POPELIER PATRICK, employees, financial statistics.