Jacquemin A

Contactgegevens Jacquemin A: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jacquemin A: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jacquemin A

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Auguste Reyers 121; 1030; Bruxelles (Schaerbeek), België

Telefoon (phone): 02 733 83 89 (+32-02 733 83 89) 02 733 83 89 (+32-02 733 83 89)

Fax (fax): +32 (86) 422-13-69 +32 (86) 422-13-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jacquemin A: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jacquemin A"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jacquemin A"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jacquemin A, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jacquemin A. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jacquemin A, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jacquemin A. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jacquemin A
Products information Jacquemin A

BTW identificatienummer (tax): BE05864196777
Ondernemingsnummer: 4069854736
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in Jacquemin A zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jacquemin A
(Get full report from official database of BE for Jacquemin A)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jacquemin A
Addition kinds of activities for Jacquemin A

738915. Lettering en teken schilderij diensten | Lettering and sign painting services
51999905. Bezem, moer, en verf handgrepen | Broom, mop, and paint handles
78120102. Educatieve film productie | Educational motion picture production
83220602. Helpende handdienst (grootbroer, enz.) | Helping hand service (big brother, etc.)
87320100. Marktanalyse, bedrijfs- en economisch onderzoek | Market analysis, business, and economic research

Werken bij Jacquemin A: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jacquemin A: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jacquemin A. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jacquemin A. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE kipper (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma uit Zonhoven die grondverzet doet voor bosbouw en wegenwerken, zijn we op zoek naar chauffeur CE met ervaring met kipper. Je moet als chauffeur enkel rijden, maar niet meewerken op de werf. Je vervoert meestal grondverzet en soms steenslag of stabilisé. Je start om 6u en werkt ongeveer tot 16u. Langdurige opdracht, optie vast contract.

  • Technisch Administratief Bediende (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor regio Gent zijn wij op zoek naar een technisch administratief bediende. Takenpakket:  Administratieve ondersteuning aan werf- en projectleider Opmaak werkplanning Contact met de design afdeling Stockbeheer Bestellingen opvolgen Vergunningen aanvragen Controle veiligheid op de werk (werfbezoeken) Werken vanuit Regio Gent (af en toe ook Merelbeke, Deinze, Aalst)

  • Dieselmechanieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant uit Antwerpen is op zoek naar een dieselmechanieker m/v, voor het onderhoud en herstellingswerk van hun vrachtwagenpark. Onderhoud en herstellingswerk aan vrachtwagens, graafkranen, laad- en graafcombinaties, compressoren,...; depannage ter plaatse op de verschillende werven van het bedrijf; kleine lasconstructiewerken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZWIJNAARDE (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: 'T PLANKSKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Poets je graag bij mensen thuis? Wil je toch je uren zelf kiezen? Werk je graag dicht bij huis, zelfstandig en ben je gemotiveerd? Neem dan snel contact op met ons, want dan ben jij de collega die we zoeken! Aantal uren zijn bespreekbaar.

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Je wordt tewerkgesteld in regio: Melle, Merelbeke, Deinze, Nazareth, De Pinte, Destelbergen, Heusden en/of drongen; volgens jouw voorkeur en vervoersmogelijkheden.

  • HUISHOUDHULPEN REGIO IZEGEM (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Izegem zoeken hulp in het huishouden. Met meer dan 3400 huishoudhulpen staan we dagelijks klaar om duizenden gezinnen te helpen in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Voor een groeiend modebedrijf met nieuwe kantoren en gelegen in het centrum van Antwerpen, zijn we op zoek naar een accountant. Heb jij reeds een eerste ervaring in de boekhouding en ben jij snel beschikbaar? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je staat in voor de operationele boekhouding Je bereidt betalingen en de btw aangiftes voor Je staat in voor de optimalisatie van processen Je zorgt voor de rapportering

  • Lead Instrument Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: KH Engineering België NV

    Type: Vaste Job

    Leiding geven aan de enigneering en ontwerp activiteiten verantwoordelijk voor de opvolging van planning en uren budget Tijdig melden van meer- en minwerken incl de impact op werkbelasting en planning actief de project engineer ondersteunen bij de technische coordinatie organiseren en bijwonen van meetings met de klant voorstellen en evalueren van verschillende alternatieven en actieve ondersteuning van de klant in kiezen van één van de alternatieven maken van berekeningen (debiet en niveau regelingen) opstellen van gedetaileerde specificaties en datasheets van instrumenten actief begeleiden incl controle van de ontwerpers: one line diagrams, flied lay-outs, cable routings, logic diagrams, ... opstellen van het technische gedeelte van het lastenboekd voor de installatie werken technische assistentie bij constructie

  • STAGIAIR(E) HUMAN RESOURCES (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Leercontract

    Als stagiair(e) kom je terecht in een aangenaam maar hard werkend team en ondersteun je hen in hun dagelijkse taken. Jouw takenpakket bestaat uit: - Het assisteren in het recruitmentproces: Zoeken naar de juiste kandidaat via diverse online tools Telefonische screening Inplannen van de kandidaten Meevolgen van interviews en afhankelijk van de duur van de stage, het interview zelf afnemen Na ieder interview, een verslag opstellen Vacatures online plaatsen Vertalen van vacatures (Nl-Fr-En) - Telefonische- en emailbeheer met diverse contacten (klanten, kandidaten collega’s van andere kantoren,…) - Ad-hoc taken Bedrijfsprofiel: Select HR is een Belgische organisatie die al jaren tot de absolute top behoort in de human resources-sector. Voor ons kantoor te Zaventem zijn we op zoek naar een stagiair(e) die gepassioneerd is door de HR wereld. We hebben nog 2 plaatsen tijdens het eerste semester of één dag per week gedurende een schooljaar.

Zoek naar antwoorden van Jacquemin A in sociale netwerken
Look for responds of Jacquemin A in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jacquemin A. Laat een reactie achter voor Jacquemin A. Jacquemin A bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jacquemin A. Leave a respond for Jacquemin A. Jacquemin A on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jacquemin A op de google maps. Adres en contacten Jacquemin A
Location of Jacquemin A on the google maps. Address and contacts of Jacquemin A

Andere gerelateerde bedrijven als come Jacquemin A Jacquemin A: RC ZUID-WEST VLAANDEREN | Klavertje ('t) | Taveirne NV | S.K.-Partners BVBA | ZIEKENHUIS ST.HI?RONYMUS

Other related companies as Jacquemin A: RC ZUID-WEST VLAANDEREN | Klavertje ('t) | Taveirne NV | S.K.-Partners BVBA | ZIEKENHUIS ST.HI?RONYMUS

Jacquemin A is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jacquemin A, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05864196777. Het bedrijf Jacquemin A bevindt zich op het adres: Boulevard Auguste Reyers 121; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Jacquemin A zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jacquemin A is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jacquemin A is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jacquemin A, openstaande posities, locatie van Jacquemin A op de kaart.

Jacquemin A is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jacquemin A, company assigned to the tax number BE05864196777. The company Jacquemin A is located at the address: Boulevard Auguste Reyers 121; 1030; Bruxelles (Schaerbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Jacquemin A were not found.
The main activity of Jacquemin A is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Jacquemin A is not available. You also can look at reviews of Jacquemin A, open positions, location of Jacquemin A on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jacquemin A, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jacquemin A, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jacquemin A, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jacquemin A, employees, financial statistics.