Huge J-L

Contactgegevens Huge J-L: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Huge J-L: address, phone, fax, email, website, opening hours

Huge J-L

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée de Louvain 124; 1300; Wavre, België

Telefoon (phone): 010 22 89 74 (+32-010 22 89 74) 010 22 89 74 (+32-010 22 89 74)

Fax (fax): +32 (87) 190-71-87 +32 (87) 190-71-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Huge J-L: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Huge J-L"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Huge J-L"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Huge J-L, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Huge J-L. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Huge J-L, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Huge J-L. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Huge J-L
Products information Huge J-L

BTW identificatienummer (tax): BE02199981689
Ondernemingsnummer: 9804443359
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Huge J-L zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Health and Medicine:Physicians and Surgeons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Huge J-L
(Get full report from official database of BE for Huge J-L)

Aanvulling soorten activiteiten voor Huge J-L
Addition kinds of activities for Huge J-L

353399. Olie- en gasveldmachines, nec | Oil and gas field machinery, nec
22410102. Hoedband stoffen | Hat band fabrics
24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
24991200. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
28340101. Bijnier farmaceutische preparaten | Adrenal pharmaceutical preparations
32690302. Bevestiging van goud, zilver of ander metaal op china | Encrusting gold, silver, or other metal on china
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers
51990408. Zijden garens | Silk yarns
80719900. Medische laboratoria, nec | Medical laboratories, nec
95320100. Gemeenschap en plattelandsontwikkeling | Community and rural development

Werken bij Huge J-L: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Huge J-L: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Huge J-L. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Huge J-L. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Zottegem 8 u per week (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Zottegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Aarschot V/M (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: KLIEN dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    KLiEN dienstencheques zoekt een gemotiveerde poetshulp. Je poetst bij klanten thuis en zorgt ervoor dat hun woonst goed schoongemaakt is. Belangrijk is dat je op tijd komt en alle afspraken stipt naleeft! Je poetst bij mensen thuis dit houdt o.a. in: spinnenwebben afdoen; stofzuigen; dweilen; ramen lappen; ....

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Ichtegem (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Student magazijnmedewerker gezocht in Opglabbeek! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Start People Genk

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Je staat in voor algemene magazijntaken het verzamelen en inpakken van goederen. het sorteren van pakjes het scannen van pakketen orderpicken laden en lossen

  • zaalhulp (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: VANASSCHE POL

    Type: Studentenjob

    ontvangen van de klanten,service meedraaien , inzetten ,afruimen enz.. alles wat er tijdens een service moet gebeuren. .

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Kassier / Kassierster Delhaize (STERREBEEK)

    Regio: STERREBEEK

    Bedrijf: LAEREMANS EN CIE

    Type: Flexijob

    Flexijobber of student voor kassawerk. Iedere maandag van 13u tot 19u en eventueel enkele uren extra op andere dagen in de week.

Zoek naar antwoorden van Huge J-L in sociale netwerken
Look for responds of Huge J-L in social networks

Lees alle opmerkingen voor Huge J-L. Laat een reactie achter voor Huge J-L. Huge J-L bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Huge J-L. Leave a respond for Huge J-L. Huge J-L on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Huge J-L op de google maps. Adres en contacten Huge J-L
Location of Huge J-L on the google maps. Address and contacts of Huge J-L

Andere gerelateerde bedrijven als come Huge J-L Huge J-L: DISTRICO | Vereecke Tuinen | HOME WINDEKIND | MARC VANDERMEIR | DE POST

Other related companies as Huge J-L: DISTRICO | Vereecke Tuinen | HOME WINDEKIND | MARC VANDERMEIR | DE POST

Huge J-L is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Huge J-L, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02199981689. Het bedrijf Huge J-L bevindt zich op het adres: Chaussée de Louvain 124; 1300; Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Producten gemaakt in Huge J-L zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Huge J-L is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Huge J-L is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Huge J-L, openstaande posities, locatie van Huge J-L op de kaart.

Huge J-L is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Huge J-L, company assigned to the tax number BE02199981689. The company Huge J-L is located at the address: Chaussée de Louvain 124; 1300; Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Health and Medicine:Physicians and Surgeons. Products created in Huge J-L were not found.
The main activity of Huge J-L is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Huge J-L is not available. You also can look at reviews of Huge J-L, open positions, location of Huge J-L on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Huge J-L, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Huge J-L, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Huge J-L, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Huge J-L, employees, financial statistics.